Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Aktuelt vedrørende Coronaviruset

Vi holder åpent og hjelper deg i situasjoner med behov for hotell, barnehage og stell. Les mer på siden om hvordan vi tar ansvar og følger retningslinjer rundt smitteforebygging, samt hvilke tilbud vi har til deg som er i karantene, og for deg som vil ha hjelp til å aktivisere hunden.

HEI PÅ DEG!

Vil du vite mer om
det som skjer her på dyresenteret?

Vi vet at en av våre viktigste oppgaver er å dedikere litt av tiden vår til å vise de snille dyreeierne (les: 2-bente kundene) våre hvordan vi og de 4-bente bestevennene deres har det her på gården. Om det er under hotellopphold eller i barnehagen, hva som skjer på spesielle begivenheter eller arrangement – og hva vi kan tilby av aktiviteter i de ulike årstidene og sesongene. Siden gjestene våre ikke kan prate og fortelle selv, er vi glade for å kunne gi dere et innblikk i hvordan dagene våre er lagt opp. 

Ved å klikke deg videre fra denne siden, skal du kunne lese nyheter om det som skjer, se bilder og følge oss på sosiale medier. Første knapp under leder deg inn på den offisielle nyhetssiden vår, som vi prøver å holde oppdatert så godt vi kan.

LES VÅRE NYHETER

Våre siste blogginnlegg

Inne på bloggen vår kan du lese litt om det dagligdagse livet, om arrangement og spesielle hendelser som skjer her på gården. Vi prøver å oppdatere regelmessig! 

9 nydelige, små portisvalper

Vår kjære Skogerbygdas Lille Vakre Anna ble for 4 uker siden mamma til 9 skjønne, små valper. Pappa til valpene er en riktig så kjekk svensk herremann ved navn Benzo,[…]

Read more

Jul- og nyttårsfeiring

Riktig godt nyttår! Vi ønsker det nye året hjertelig velkommen, og gleder oss til mange nye, fine øyeblikk sammen med alle de flotte 4-bente gjestene våre. Jule- og nyttårsfeiringa på[…]

Read more

Julekalender med barnehagebarna

Tradisjonen tro, – i år som tidligere år vil vi selvfølgelig ha ny julekalender med de 4-bente barnehagebarna våre! Hver dag fremover presenterer vi noen av de flotte 4-bente vennene[…]

Read more

På utvalgte kanaler kan du følge oss i sosiale medier, være interaktiv med oss og se oss på et litt mer personlig plan!

Nysgjerrig på hvordan de 4-bente har det her hos oss? Klikk deg inn på en av sidene til høyre!

DYRESENTERET I SKOGER
PÅ FACEBOOK

Se de siste innleggene på Facebooksiden vår med navn Skoger Dyrehotell ved å klikke deg inn her, eller følg knappen under for å bli direkte videresendt til Facebook.

Til Facebooksiden
DYRESENTERET I SKOGER
PÅ SNAPCHAT

På Snapchat kan du følge oss for å se dagligdagse bilder og videoer i en litt mer avslappet og personlig stil. Vi deler “behind the scenes”-innblikk og byr på oss selv! 

Til Snapchat-koden
DYRESENTERET I SKOGER
PÅ INSTAGRAM

Vi tar mange bilder av de mange, flotte 4-bente gjestene våre – og på Instagram kan du følge oss for å se bilder og videoer fra hva som skjer på gården. 

Til Instagramkontoen
VIDEOER
FRA DYRESENTERET I SKOGER

For å få et bedre innblikk i hvordan vi har det, kan du se filmklipp fra alt fra valpesommer, kattehotell, kurssenter og hundebarnehagen vår. 

Til videosiden

Aktiviteter på dyresenteret

Gjennom aktivitetskalenderen kan du finne dato og tidspunkt for kurs, samlinger og andre arrangementer. Klikk på bildet nedenfor for å komme inn, og følg månedsoversikten eller prøv relevante søkeord for å finne det du er på utkikk etter. 

AKTIVITETSKALENDER

Store og små hendelser for 2- og 4-bente!