Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

NYHETER

10.01.2019

Et nytt år fullt av aktiviteter og morsomme begivenheter for 2- og 4-bente

Vi er i full gang med å legge planer for vinterhalvåret, og gleder oss til et år fullspekket av aktiviteter og begivenheter for store og små. Vi har kursoppstart denne uken og neste, samt vi har satt opp datoer for noen av de morsomme valpeaktivitetene som skal skje. Følg med på aktivitetskalenderen vår her inne for å se datoer for de ulike aktivitetene, og ring oss gjerne for mer informasjon eller påmelding!

Ellers kan vi minne om at vi jevnlig oppdaterer våre sosiale medier, om man har lyst til å følge med på det som skjer her på gården. Riktig godt nytt år – og velkommen 2019!

Valpekurs

Det videregående valpekurset for portisgjengen fra før jul har oppstart denne torsdagen, og vil ha 4 kurskvelder til før de er klare til å gå over på videregående hverdagslydighetskurs.

Vi har oppstart av nytt valpekurs første torsdag i februar!

Hverdagslydighetskurs

Tirsdag neste uke har vi oppstart på treningsgruppa med Ronny som går på tirsdager. Det vil være et hverdagslydighetskurs med muligheter for tilpasning og drop in for hunder som ønsker å bli med på treninga underveis.

Pels- og håndteringskurs

Mandag 11.februar kl 18-21 vil Carina holde pelsstell- og håndteringskurs for valper og unghunder. Det er mange triks å få med på hvordan trene inn god håndtering og å gjøre pelsstell og for eksempel veterinærbesøk til en positiv opplevelse for både hund og eier. Vi øver på oppgaver som å klippe klør, gre pels, stelle poter, ører og tenner.

Valpefest med valpeslipp og lek

Lørdag 19.januar kl 12-14 inviterer vi valper i alle størrelser og aldre til valpefest med slipp og lek! God og trygg sosialisering, hvor vi deler opp i grupper etter alder og størrelse hvis behov. Valpefesten er helt gratis og krever ingen påmelding. Velkommen!

 

01.05.2018

Jubileumsår og navneendring

Tenk at det er 25 år siden Skoger Hundepensjonat åpnet dørene for første gang for å ta imot hundegjester for overnatting! Den gang med kapasitet til å ta imot 6 hunder på pensjonatet og 10 “hittehunder” i oppstalling for politiet i Drammen og omegn.

Siden da har vi vokst sakte, men sikkert, og utviklet oss til å bli et stort senter med mange ulike tjenester knyttet til hund, katt, fugl og smådyr.

Fra idag, 1.mai tar vi konsekvensen av alle endringene vi har vært igjennom de siste årene og endrer derfor navn til “Dyresenteret i Skoger”.
“Skoger Dyrehotell”, “Skoger Hundebarnehage”, ” Drammen og omegn Hundefrisør”, “Team Skoger, kurs og atferdsveiledning” og Dyrebutikken vår er dermed alle samlet under en felles paraply som forteller mer til dere kundene våre om alt det vi driver med.

Jeg er stolt og ydmyk over alt vi har fått til sammen og gleder meg til fortsettelsen med de flotte folka mine!

– Marianne

25.02.2018

Ledig plass på valpekurset!

På onsdag har vi oppstart av valpekurs for gutta fra P-kullet vårt, og har fått ledig kapasitet til å ta med 2 ekstra valper. Om du har fått deg valp den siste tiden og vil gi valpen en god start i hverdagen med mye fokus på sosialisering, positiv trening og belønning, er du hjertelig velkommen! Kurset går klokken 18-1930 de neste 8 ukene, og vi har valpeslipp med lek og moro i trygge omgivelser etter treningen Ring oss på telefon 33770822 eller 90604715, send en mail på skogerdyrehotell@online.no eller chat med oss på Facebook for mer informasjon og påmelding.

20.02.2018

Nyheter på hjemmesiden

Vi har oppdatert utseendet og funksjonene på hjemmesiden vår, og håper dere finner enkelt frem! Gi oss gjerne beskjed dersom det er vanskeligheter vi har oversett, så får webmaster Carina rettet opp i det og gitt dere en så enkel som mulig opplevelse på siden vår.

Under Aktuelt kan du nå finne valgene “Facebook” og “Instagram”, hvor du til enhver tid får en oppdatert feed av de siste innleggene våre på sosiale medier. Der kan du enkelt klikke deg videre for å følge oss hvor vi daglig deler innblikk i vår hverdag med alle de flotte 4-bente gjestene våre.

13.02.2018

BLI MED på en spennende aktivitet med din 4-bente bestevenn
– eller la oss hjelpe deg med det du trenger!

RESSURSHUNDKURS
for familiehunden og hunder i arbeid

Marianne og Kari Camilla holder et kurs for deg som har hund som skal
fungere som en ressurs; enten i familien, med barn og eldre, på arbeid
eller for eksempel som terapihund eller besøkshund.

Helga 24.-25.februar kl. 10-15 

KLIKKERKURS
med innlæring av triks og apportering

Klikkertrening er en morsom aktivitet for både 2- og 4-bente! For nybegynnere og viderekomne, vi tilpasser etter nivå og ønsker om aktiviteter med hunden.

Torsdag 28.februar og 7.mars kl. 1830 – 20

KUNDEKVELD
med pelsstell, kloklipp og håndtering

Carina lærer bort vedlikeholdsstell av hunden på en enkel måte: Hvordan gjøre pelsstell til en koselig aktivitet med gode rutiner? Vi tilpasser etter alles ønsker!

Torsdag 8. mars kl. 18 – 21 

Om du ønsker å få klørne klippet, pelsen stelt eller ørene renset,
kan vi hjelpe deg med det imens du venter eller i forbindelse med
at hunden koser seg i hundebarnehagen en dag!

Mer informasjon og påmelding
www.skogerdyrehotell.no
tlf. 33770822 / 90604715

01.02.2018

Velkommen til valpefest!

Har du nettopp fått et nytt familiemedlem? Vi inviterer til valpefest for de aller yngste valpene, til lek, moro og trygg sosialisering med andre likesinnede. En lærerik time hvor de 2-bente foreldrene deler erfaringer og vi lærer bort om den første tiden med valp i huset. Butikken vår er åpen med gode tilbud på valpegodis og valpeklær. Begrenset antall plasser, påmelding på tlf. 90604715 / skogerdyrehotell@online.no / eller på Facebookarrangementet.

Lørdag 10.februar kl. 13-14
Lørdag 17.februar kl. 13-14
– og andre utvalgte dager i vinter/vårhalvåret: Følg med på Facebooksiden vår! :)

Nye kurs i februar og mars!

Vi har satt opp dato for nye klikkerkurs og ressurshundkurs i slutten av mars / begynnelsen av april. Les mer om kursene inne på Aktivitetskalenderen, eller ring oss på tlf. 33770822 / 90604715. Vi har også egne arrangement inne på Facebooksiden vår, hvor man kan både melde seg på og konversere med kursholder Kari Camilla og Marianne.

 

29.01.2018

Besøk av journalist på pelsstellkurset

På torsdag hadde vi vinterens første omgang med pelsstellkurs, og i den forbindelse ønsket nettmagasinet 3001.no å komme på besøk for å få med seg det som skjedde. Carina og Teo demonstrerte og lærte opp flinke og lærevillige eiere til hvordan gjøre pelsstellet til en god opplevelse for hunden, hvordan bade, børste og stelle hunden mellom klippetimene hos frisøren. Denne uka er det schnauzerrasene som skal til pers på kurs nå på torsdag, og den 15. februar er det pelsstellkurs for alle raser. Fortsatt ledige plasser på kurset 15.februar, om du kunne tenke deg å lære å stelle hunden litt mer selv! :)

 

Les artikkelen her!

 

10.01.2018

Kommende arrangement på gården

Godt nyttår! Vi er i gang med et nytt år, og har mange spennende arrangement å tilby både katte- og hundeeiere de kommende ukene. Her er det noe å delta på for både store og små, enten du har lyst til å trene litt med hunden, lære å stelle pelsen bedre – eller høre Serine ha et lærerikt kurs om atferd på katt. For mer informasjon og påmelding, ring oss på 33770822 / 90604715, epost skogerdyrehotell@online.no eller send oss en melding inne på Facebooksiden vår. Vel møtt! :)

16. januar kl 18-20 Kurs i Atferd på katt v/ Serine Hansen

17. januar kl 1830-20 Klikkerkurs med triks v/ Kari Camilla Juelsen

24. januar kl 1830-20 Klikkerkurs med triks v/ Kari Camilla Juelsen

25. januar kl 18-21 Pelsstellkurs portugisisk vannhund v/ Carina Skavlan Myhre

1.februar kl 18-21 Pelsstellkurs schnauzere v/ Carina Skavlan Myhre

15.februar kl 18-21 Generelt pelsstellkurs for alle raser v/ Carina Skavlan Myhre 

 

27.11.2017

Online booking

Vi har nå oppgradert den online bookingtjenesten vår, som gjør det enklere for deg å bestille plass til dyret ditt hos oss. Registrer deg med epostadressen din, så blir all informasjon lagret online på dataprogrammet vårt og kommer opp automatisk neste gang du logger inn for å bestille. Du kan enten bestille direkte fra “Bestill plass“-fanen her på hjemmesiden, eller fra Facebooksiden vår. Lykke til!

25.11.2017

Forberedende terapihundkurs, juleforberedelser og nyttårsdisco!

Nå nærmer det seg jul, og det fyller seg opp i bestillingsboka for både hotellplass og frisørtimer. Vi holder åpent alle dager hele året og ønsker både gamle og nye 4-bente venner velkommen til en koselig jule- og nyttårsfeiring på gården. Vi gjentar selvfølgelig suksessen med nyttårsdiskotek, som vi har hatt i alle år siden vi startet. Det er mange hunder som blir redde for raketter og høye lyder, og derfor opplever nyttårsaften som både stressende og traumatisk. Her på gården har vi gode rutiner for å minimere opplevelsen av nyttårsaften; det er lite raketter i området, og i tillegg har vi fokus på nyttårsdisco med høy musikk, julegodis og gode, trygge 4-bente samboere for å gjøre kvelden og natten så god som mulig for gjestene våre. Mange er gjengangere hvert år, og det er veldig hyggelig! Vi har fortsatt ledig plass for noen nye som kunne tenke seg å prøve oppholdet. Seneste innlevering før nyttårsaften er 30.12., slik at alle skal finne roen.

For hotellgjester i juleferien tilbyr vi både julegaver, julegodis og litt ekstra attåt for å gjøre julefeiringen litt spesiell. Vi koser oss på tur og ute i de store løpegårdene som vanlig, og det kan også bestilles med ekstra aktiviteter for de som vil oppleve noe annet, som spor og skogturer.

Forberedende kurs for hunder til besøk, terapi eller nytte i familien

Lørdag 2. og søndag 3.desember har Marianne og Kari Camilla et spennende kurs på planen! Kurset er et forberende kurs for deg som ønsker å ta en utdanning eller trene aktivt med hunden din innen besøks- og terapihundskategorien. Les mer om kurset på eget arrangement på Facebooksiden vår, følg link HER. Informasjon og påmelding på telefon 33770822 / 90604715 eller epost skogerdyrehotell@online.no. Du kan også sende oss en direktemelding på Facebook, så svarer vi så fort vi kan :)

PS! På grunn av avbestilling har vi nå ledig plass på kurset, ta kontakt for mer informasjon!

 

04.09.17

Høstens kurs og aktiviteter på gården

I høst har du flere muligheter til å delta på spennende hundekurs for deg og din 4-bente bestevenn! Alt fra valpekurs for de aller minste, dressurkurs og gøyale kurs for å ha en gøy aktivitet med hunden. Ring oss på tlf. 33770822 / 906054715 eller send en mail for mer informasjon og påmelding til våre egne kurs, eller ta kontakt direkte med Nordby’s Hundesenter for de kursene de holder her på gården utover høsten.

Gøy med Hund

Aktivtetskurs som passer for hunder og eiere i alle aldre og størrelser, går over 6 kurskvelder og denne høsten har vi gruppe for nybegynnere (tirsdager kl 18-1930) og videregående (tirsdager kl 1930-20). De ulike temaene skal man innom disse ulike hundesportene:
– Uke 34: Sporteori, demo av spor og lære å legge spor
– Uke 25: Sportrening
– Uke 26: Utstillingstrening, ringtrening og håndteringstrening
– Uke 27: Søksaktiviteter i hverdagen
– Uke 28: Rallylydighet
– Uke 29: Agility

Nordby’s Hundesenters kurs i høst

– Valpekurs
– Grunnkurs hverdagslydighet
– Videregående hverdagslydighet
– Bronsemerkekurs

Kursene har oppstart onsdag 25.september!

Velkommen til en aktiv og lærerik høst på kursplassen her på Skoger!

 

 

29.06.17

Sommerbarnehage for hunder, katter og smådyr

På sommeren liker vi tobente gjerne å farte litt og finne på morsomme aktiviteter. Det er ikke alt dyret ditt synes er like gøy og det er heller ikke alle aktiviteter det er lov å ta med dyret på. Vi inviterer derfor til sommerbarnehagen vår der din beste venn kan kose seg og ha det morsomt med sine egne dyrevenner. Vi åpner dørene allerede kl 0700 i ukedagene og kl 0800 i helgene. Dagene kan fort bli lange når man har det gøy og vi har derfor henting fram til kl 21 på kvelden :)

 

16.06.17

Valpesommer på Skoger

Vi på Skoger elsker hunder og ønsker at alle skal få et godt liv! Vi har mange års erfaring som oppdrettere og gjennom utdanning direkte rettet mot valpens atferd og utvikling, har vi tilegnet oss både erfaring og kunnskap som vi ønsker å dele videre med dere.

“Valpesommer” er et tilbud for nybakte og vordende valpeeiere sommeren 2017, og skal være en mulighet for deg og valpen din til å oppleve ting sammen, sosialiseres, utvikles og ha en best mulig start på livets landevei videre. Temadager med valpelek og sosialisering, valpebarnehage og valpehotell, morsomme valpeaktiviteter i løpet av sommeren.

Kick-off tirsdag 20.06.17 kl 18-20 med informasjon og valpelek. Nybakte valpeeiere og vordende valpeeiere som får valp i løpet av sommeren er hjertelig velkommen! Kvelden er helt gratis, men vi har et begrenset antall plasser, så påmelding må skje enten via mail, på Facebook eller på telefon 33770822 / 90604715. Vel møtt!

Les mer om konseptet Valpesommer på denne siden.

15.06.17

Sommerleir og aktiviteter for gjestene

Sommeren er her, og da er det ekstra deilig å ta med de 4-bente gjestene våre ut på utflukter, skogtur og badetur. Et morsomt lite avbrekk i hverdagen for både barnehagebarna og hotellgjestene våre!

Denne helga pakker vi sekken, hundene i bilen og kjører opp på Røysjøskogen og tar en sommerleirdag med tema Skog og Bad. Turen koster kr 300,- og kan bestilles av de som er i hundebarnehagen og de som er på hotell. Påmelding enten på mail, på Facebook eller på telefon 33770822 / 90604715. Det blir flere leirdager og skogturer i tiden fremover,  og vi oppdaterer aktiviteteskalenderen vår her på hjemmesiden og legger ut arrangement på Facebook fortløpende.

 

09.06.17

Sommerferien 2017

Juni er over oss og vi gleder oss til en innholdsrik og travel sommer med alle våre nye og gamle 4-bente besøkende og deres eiere. Det begynner å fylle seg opp i enkelte perioder i sommeren, særlig for store hannhunder, – så hvis du ennå ikke har sikret deg plass for din 4-bente bestevenn til du skal ut på reisefot, er det lurt å ringe så fort som mulig.
For å reservere plass i skolens sommerferie må man betale inn et depositum på kr. 250,- per påbegynte uke. Depositumet trekkes fra oppholdets fulle kostnad ved betaling i sin helhet, og tilbakebetales ved avbestilling 1 måned før oppholdets start.

 

Katteavdelingen vår er pusset opp og vi gleder oss til besøksdag igjen førstkommende søndag 11.juni klokken 12. Vi er unikt opptatt av at gjestene våre skal trives og har derfor benyttet oss av det nyeste innen forskning på katteatferd i utformingen av både innredningen og uteplassene. Vår atferdsekspert Serine er hjemme igjen fra 3 års studier i Animal Science i England og står klar til å gi oss katteeiere masse nyttige råd om hvordan vi skal behandle katten vår best mulig og til å svare på spørsmål dere måtte ha i forhold til det å ha pusekatten på hotell.

 

31.03.17 mm_featured_cat_dog_12317

Gjør et kupp!

I forbindelse med at vi endelig flytter over til nye lokaler og tar inn mye nytt spennende sortiment i dyrebutikken, selger vi ut mye flott utstyr til lave priser. Kom innom butikken vår i hele april for mange gode tilbud, blant annet:

 • Hundedekken 50%
 • Hunde- og kattefôr 50%
 • Diverse leiebånd 50%
 • All Hoggen natur hundesjampo 50%
 • Diverse hundeseler kr 100,-
 • Hunde- og kattesenger kr 100,-
 • Diverse hundehalsbånd og pelsstellutstyr kr 25,- 50,- og 100,-
 • Regnfrakk til miniatyrhund kr 50,-
 • Diverse refleksprodukter kr 50-100,-

Butikken er åpen hver dag kl 8-18! Velkommen.

a6e3c48626.hurtta-logo

21.02.17

Sokrates bursdag

Velkommen på bursdagsfest for hunden din!

Er hunden din alene hjemme på bursdagen sin mens resten av familien er borte på skole og jobb? Hos oss får den en morsom og aktiv dag istedet for å ligge hjemme å vente på at familien skal komme hjem :)  Vi har lang tradisjon i å arrangere bursdagsfest for hotellgjestene våre og barnehagegjestene har nå også begynt å feire dagen sin hos oss. Dett

e er en morsom og populær dag for jubilanten og vi har derfor bestemt oss for å tilby denne tjenesten også til hunder som ikke er faste gjester. Du velger selv når på dagen hunden skal komme, vi åpner kl 0700. Dagen blir fylt av morsomme aktiviteter, lek og moro med andre hunder og masse kos med oss tobente <3 Etter endt dag får bursdagsgjesten med seg en godtepose til å kose seg med resten av dagen :) Ta kontakt for mer informasjon og for å booke dag :) Kr 350,-

20.02.17

Velkommen til valpefest!

PÅ lørdager framover inviterer vi små og store til valpefest her på gården vår. Det er et helt gratis arrangement med valpeslipp for de yngste 4-bente vennene våre, hvor det blir lek, moro og god sosialisering. Noe varmt i koppen for de voksne og en mulighet til å slå av en hyggelig prat og dele litt erfaringer rundt det å være valpeforeldre. Krever ingen påmelding. Velkommen innom fra klokken 1300-1500.

 

19.12.16 IMG_9147

Barnehagen er åpen i juleferien!

Vi gleder oss til jul- og nyttårsfeiring her på gården og venter besøk av mange gamle og nye 4-bente venner :)

Hundebarnehagen holder åpent hele romjula (stengt nyttårsaften) og vi ønsker velkommen til faste barnehagebarn og nye hunder på Drop In-dager. Kanskje skal familien kose seg på juleselskap i noen timer, eller det blir juleshopping med romjulssalg? Da kan vi i hundebarnehagen friste med lek og moro med likesinnede 4-bente venner, – det er mye morsommere enn å ligge hjemme og vente! :)

IMG_1057

Innlevering fra kl 8 på morgenen og henting kl 16-18. I spesielle tilfeller avtaler vi henting kl 18-20 (da betaler man hotellpris). Juleferietillegg i barnehagen er som vanlig på hotellet i juleferien, les mer på denne siden.

Ring oss på tlf. 33770822 / 90604715 eller send oss en melding på facebook for å booke en dag med julelek- og moro i barnehagen for din 4-bente venn :)

,

 

08.03.16 12794684_1060068140718442_75162383223020974_o

Arrangement: Håndtering og pelsstell / Team Skoger Valp og Unghund

Førstkommende fredag 11.mars kl 18-20 ønsker vi velkommen til vårt gratis arrangement for medlemmene i Team Skoger Valp og Team Skoger Unghund (er du ikke medlem ennå, så send oss en mail eller melding på facebook, det er helt gratis!). Denne kvelden har vi tema håndtering og pelsstell, og det blir valpeslipp både før og etter teorien. Velkommen! :)

26.02.16Zazu

Team Skoger Valp og Unghund

Gratis valpe- og unghundklubb! Velkommen til vårt gratis klubbtilbud til de med valp og unghund! Oppstart 1.mars, varighet frem til sommeren.

Her vil vi ha samlinger med spennende tema, valpetreff med lek og moro, gode tilbud på kurs og egne arrangement. Du får tilgang til den lukkede gruppa på Facebook hvor man kan dele erfaringer og stille spørsmål rundt det å være valp- og unghundforeldre.

For mer informasjon og påmelding, send oss en mail på skogerdyrehotell@online.no eller ring oss på tlf. 33770822 / 90604715. Velkommen!

06.01.201512304212_1003612973030626_1126829946892570761_o

Godt nyttår!

Vi har hatt en flott jul- og nyttårsfeiring her hos oss på Skoger – med mange nye og gamle 4-bente gjester :) Nå er vi klare for et nytt år!

Kursoppstart januar:

Nytt valpekurs og nytt Gøy med Hund-kurs har oppstart tirsdag i neste uke, den 12.01. Valpekurset går fra kl 18-1930 og Gøy med Hund fra kl 1930-21, i 6 uker fremover. Fortsatt noen ledige plasser hvis noen vil finne på noe morsomt med hunden sin :) Pris: 1500kr.

Valpefest:

Vi inviterer til den månedlige valpefesten vår førstkommende lørdag den 9. januar kl 12-14! Lek, moro og god sosialisering for de yngste 4-bente vennene våre. Helt gratis og ingen påmelding, velkommen innom! :)

Vi har fått valper!

Vi har i løpet av de siste ukene fått 2 valpekull i kennelen vår – og alt er bra med de to mødrene og til sammen 13 små barna :) Portis Densa fikk 9 flotte valper den 18.desember, og dvergschnauzer Juli fikk 4 søte små den 2. januar. Følg med på facebooksiden vår for mer bilder og oppdateringer både av valpene og av de 4-bente gjestene våre her på gården :)

Ønsker dere alle et riktig godt nyttår! :)

01.12.2015Jul6

Endring i åpningstidene på søndager

Nyhet f.o.m. idag: Vi har nå endret åpningstidene og åpnet for inn- og utlevering på hotellet også på søndager kl 11-12. Våre åpningstider er nå hver dag kl 11-12 og 16-18 (med unntak av noen helligdager).

 

04.11.201512087745_982562398469017_4584993099186719866_o

Valpefest på lørdag!

Lørdag 7.november arrangerer vi vår månedlige valpefest med slipp og frilek i trygge omgivelser. Vi inviterer små og store, 2- og 4-bente til en morsom dag med fokus på god sosialisering og trygg lek. Kl 12-14. Ingen påmelding, helt gratis. Velkommen! :)

03.11.2015

Telefontrøbbel

Mobilen vår er om dagen nede i påvente av nytt simkort fra operatøren vår. Ring oss på telefon 33770822 eller send oss en melding på facebook / epost på skogerdyrehotell@online.no for å komme i kontakt med oss :)

24.09.2015dd

Kursoppstart etter høstferien

Vi har hatt en flott gjeng med kursdeltakere som har gått på valpekurs og Gøy med Hund-kurs de siste 6 ukene. Etter høstferien setter vi igang med nytt kurs, da blir det kun valpekurs. Kurset har oppstart i uke 41 og vil gå på tirsdager kl 18-1930. Ta kontakt med oss på tlf. 33770822 eller skogerdyrehotell@online.no for mer informasjon og påmelding.

23.09.2015

God høst!

Høsten har ankommet med til tider mye regn og ekstremvær, men her lever vi etter ordtaket “Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær!”. 2- og 4-bente saler på seg regnklær og regndekken og vi har fine dager i barnehagen og på hotellet med de flotte 4-bente gjestene våre hver dag! :) Varmepumpene står på for fullt inne i hundeavdelingene, så de blir varmem og tørre etter å ha lekt seg litt ute. Pusegjestene våre holder seg stort sett inne om dagen, men de har dørene åpne på dagtid, så de har muligheten til å gå ut hvis de ønsker :)

Høstferien starter på fredag! Vi gjør oss klare for innrykk av alle høstferiegjestene våre og satser på en flott uke :) Velkommen til alle dere som kommer på besøk igjen og til alle dere som kommer for første gang. Vi gleder oss til å få ta vare på de 4-bente vennene deres og er beæret over ansvaret :) <3 God høst!

 

15.07.2015

Del siden vår på Facebook og vær med i trekningen av dette flotte klorestativet!

Vi er så heldige å få låne masse søte pusekatter som er på besøk hos oss i ferien♥ Samtidig ønsker vi å glede andre pusekatter og vi gir derfor bort et stort, flott klorestativ til en heldig vinner! Gå inn på Skoger Dyrehotell på Facebook, lik siden vår, del den videre og du er med i trekningen!

klorestativ

 

24.06.201511212667_903678136357444_4247106421147213349_o

Sommerferie på hotellet 2015

Sommeren er i gang og vi er heldige å få besøk av mange gamle og nye 4-bente gjester! Det er høysesong for oss her på hotellet, og i enkelte perioder er vi nå fullbooket for enkelte dyreslag/kjønn. Vi har derimot ledig plass for enkelte opphold også under 7 døgnsgrensen vår, så dersom du lurer på plass til hunden i noe kortere opphold, ta kontakt – så ser vi om vi kan hjelpe deg! Fortsatt noen ledige plasser for katter og smådyr, gnagere og fugler stort sett hele sommeren :)

Sommerleir 2015Tinka, Leo og Aro

Vi fortsetter med suksesstilbudet vårt SOMMERLEIR for hunder – og ønsker velkommen til store og små for morsomme utflukter! Sommerleiren kan man kjøpe dagspass eller ukespass til, og man kan enten levere og hente hunden samme dag, eller hunden kan sove over på hotellet mellom sommerleirdagene.

Vi pakker sekken og tar med hundene på sommerleir ut på eventyr, på skogtur og strandtur med bading, leking og mye moro. Innlevering er senest kl 9, så rekker vi komme oss avgårde i ok tid. Vi er tilbake til kl 15, og da kan hundene få være i barnehagen fram til kl 18 som er seneste hentefrist. Vi har åpent for overnatting i 1+ døgn til hunder som skal være med på sommerleiren.

Les mer om sommerleir HER.
Se bilder fra sommerleiren tidligere år HER.

20.05.15

398234_367356463322950_1426185101_n

Velkommen til Hundens Dag!

Søndag 31.mai kl 12 arrangerer vi Hundens Dag på Skoger Dyrehotell :)

Vi inviterer alle 4-bente med deres familie til en dag full av morsomme aktiviteter for store og små. Prøv deg på agility og rallylydighet med hjelp av dyktige instruktører, uhøytidelige konkurranser og stilige oppvisninger!

Vi får besøk av Kristian fra Royal Canin (Norge) som har mye kunnskap å dele rundt ernæring på hund og katt. Dyrekiropraktor Tone Sørensen er på plass og kan gi behandling til hunden din, 20% rabatt denne dagen og på timer som blir booket fremover.

Butikken vår er åpen med mange gode tilbud for dagen, og vi har noe godt å spise på for både de på 2- og 4 ben.

Hundeslipp, lek og moro i trygge omgivelser.

Ta med familien og gjør noe morsomt sammen med hunden! :)

Velkommen!

19.05.15IMG_9543

Besøk av Dyrekiropraktor Tone Sørensen

I forrige uke hadde vi besøk av Dyrekiropraktor Tone Sørensen i forbindelse med et minivalpekurs for de nye valpekjøperne våre. Valpene fikk en gjennomgang og de nye valpeeierne gode tips for å forebygge og behandle slitasje og skader. Kjempespennende! Tone behandlet også de to eldste 4-bente i flokken vår, schæferen Jara og engelsk setteren Camo. Veldig godt å få gått gjennom kroppen deres og startet behandling av litt slitasje og spenninger som hundekroppen får etter mange års “godt bruk” :) Tone vil også komme på besøk til oss på Hundens Dag 31.mai, da er det mulig å bli kjent med henne og få tatt en behandling av hunden sin! :)

06.05.15Rallylydighet

Velkommen til kurs i rallylydighet!

RALLYLYDIGHETSKURS! 9.mai arrangerer vi kurs på gården. I anledning av hundearrangementet vi skal ha på Skoger dyrehotell den 31 mai, (mer info vil komme), skal vi holde kurs i rally lydighet. På dette hundearrangementet vil det være trening av rally lydighet og en uoffisiell konkurranse. I rally lydighet går eier og hund en bane sammen i en bestemt rekkefølge. Banene består av 15-22 skilt med øvelser fra lydighet, agility og freestyle. Som i agility er banene nye for hver gang, slik at man aldri vet hvilke kombinasjoner som kommer, men eier har mulighet til å gå igjennom banen i 10 minutter før konkurransen uten hund. Alle starter med 200 poeng og blir trukket etterhvert som man gjør feil.

Det konkurreres offisielt i fire klasser.
– Klasse 1, klasse 2, klasse 3 og Elite.
Om man ikke er klar for å starte å konkurrere i klasse 1 er det også en rekruttklasse hvor man kan belønne hunden visse steder underveis.

Hovedfokuset til rally lydighet ligger på glede, samspill og gode holdninger. Eier har derfor lov til å rose og oppmuntre hunden så mye han eller hun vil under konkurransen. Sporten passer derfor veldig godt for alle hunder.

Kurset vil bestå av:
– Grunnleggende trening, kontakt og samarbeid.
– Belønning.
– Teori om rally lydighet.
– Gjennomgang og trening på skiltene.
– På slutten av dagen setter vi opp baner av skiltene.

Pris:
500.-

Påmelding:
Mobil nr: 90604715 eller på mail: skogerdyrehotell@online.no

Rally lydighet passer for alle, hunder og eiere på alle nivåer! Vi ønsker deg og hunden din hjertelig velkommen:-)

08.04.15IMG_7916

Velkommen til valpefest!

Førstkommende lørdag den 11.april arrangerer vi den månedlige, morsomme valpefesten vår – med valpeslipp, lek og moro for de yngste 4-bente vennene våre! Valpefesten er helt gratis og åpen for alle valper inntil kjønnsmodning, ingen påmelding! Kl 12-14, velkommen!

27.01.14

Et nytt og deilig år med mye firbent hundeglede <3

Godt nyttår til alle sammen! :) Vi er kommet godt igang med 2015 og storkoser oss på gården med mange nye og gamle 4-bente gjester. På bloggen vår her på hjemmesiden har vi oppdatert med endel bilder fra den siste tiden, og vil du følge med litt ekstra på hva som skjer kan du følge oss på de sosiale medier-kanelene vi er ekstra aktive på; FACEBOOK og INSTAGRAM. Der holder vi dere oppdatert med bilder- og videoglimt fra hverdagen vår her på gården, og kanskje er det nettopp ditt dyr som preger forsiden vår :)

Trykk på bildene nedenfor for å komme inn på sidene våre:

Skjermbilde 2015-01-27 kl. 23.03.11

Skjermbilde 2015-01-27 kl. 23.03.31

01.12.14Adventskalender1.

Julegledessprederkalender!

Helt fram til julaften kjører vi en litt spesiell julekalender for å vise frem noen av de flotte 4-bente gjestene våre; julegledessprederkalender! Følg med på bloggen vår hver dag for å se hvem som er avbildet og bli litt kjent med noen av gledessprederne vi er så heldige å få låne her på gården! <3

 

 

27.11.141517462_812837532108172_2140286622454409353_n

Drop In Valpekurs

For både valp og eier er det viktig å få en god start på livet. Dette danner utgangspunktet for en trygg og trivelig hverdag, uansett om valpen kun skal være en familiehund eller om man har planer om å få en familiehund, jakthund, utstillingshund eller treningspartner.

Tirsdag 2. og 9. desember har vi Drop In Valpekurs her på Skoger, kl 1800 – 1930! Les mer inne på aktivitetskalenderen og ring oss på tlf. 33770822 for påmelding. Delta på èn eller begge!

18.11.14IMG_3395

Dogs4All!

I helga var det Dogs4All med Norsk- og Nordisk Vinnerutstilling i Lillestrøm, og Skogerbygda stilte med 3 hunder fra oss, kjempespennende! Dora fikk Excellent og Very Good i portisringen, Lita fikk Excellent og CK i dvergschnauzerringen – og best av alle gjorde valpen Gizmo det, “Skogerbygdas Fordi Du Fortjener Det”, som er fra kullet vårt født i mars! Snart 8 mnd gammel ble han BIM (Best i Motsatt Kjønn) på Norsk Vinnerutstilling og BIR (Best i Rase) på Nordisk Vinnerutstilling! Vi er kjempestolte og synes det er veldig flott å få lov til å vise frem noen av de flotte valpene vi er såå fornøyde med selv :) Takk for en superfin helg med godt samvær til alle våre kjente, 2- og 4-bente, valpekjøpere og andre venner i hundemiljøet!

På bloggen vår kan du se mange fine bilder!

11.11.14

1377305_602159023176025_1450966354_n

Sporkurs til helga!

Førstkommende lørdag har vi dagskurs i spor – kjempespennende for hund og eier! Vi pakker sekken og reiser sammen opp til Røysjømarka hvor vi tilbringer dagen. Teori og praksis på spor, innlæring og øvelser tilpasset den enkelte ekvipasje. Fortsatt et par ledige plasser, meld deg på på tlf. 33770822 eller til skogerdyrehotell@online.no!

Vi hadde et supert sporkurs i fjor høst også, ta en titt på DENNE siden for å se bilder fra den helga!

Praktisk informasjon til deltakerne på sporkurset:

 • Vi møtes på parkeringen til Skoger Dyrehotell kl 8.30.
 • Ta med gode og varme klær. Vi skal være ute hele dagen.
 • Ta med en campingstol til lunsjpausen
 • Ta med lunsj og drikke. Vi spiser lunsj sammen midt på dagen!
 • Vi tar med kaffe og varm saft til teorien!
 • Vi tenner bål. Ta med pølser om dere ønsker å grille
 • Ta med gode godbiter som hunden syns er stas.
 • Utstyr som trengs er: Sele, sporline, godbiter, leker og vann.
 • Vi selger utstyr i butikken før kurset om det er noe dere trenger!
 • Hundene hviler i bilen mellom sporene.
 • Vi starter dagen med teori om spor.

Hvis spørsmål ang. kurset, send mail til kalincamilla@hotmail.com.

04.11.1410636175_801717799886812_8006730429631453190_n

SPA-pakker med gratis ørerens og kloklipp!

Høsten er en utfordring for oss hundeeiere! Med masse regn og søle er det ikke lett å holde pelsen ren og flokefri. Vi har derfor satt opp faste spadager hos hundefrisørene våre på mandager og fredager i hele november til badepakker!

Hunden kan leveres enten i hundebarnehagen fra kl 0700, eller etter nærmere avtale. Vi børster ut floker, fjerner ull, bader, føner og børster. Uten tillegg i prisen klipper vi også klør og renser ører om hunden din trenger det!

Timebestilling enten på mail til skogerdyrehotell@online.no, eller på tlf 33770822 / 90604715.

VELKOMMEN!

03.11.14

Besøk av dyrlegen!

Onsdag får vi besøk fra ABC Dyreklinikk. De er her hver høst og helsesjekker og vaksinerer barnehagebarna våre og det er nå 1 år siden sist! Husk å gi beskjed til oss senest innen tirsdag kveld om dere vil benytte dere av tilbudet og ta med pass/vaksinekort på onsdag når dere leverer. Andre faste gjester, både hunder og katter, er også hjertelig velkomne: Husk å gi beskjed og lever til oss senest mellom 1100-1200!

18.10.1410269509_792356154156310_1609579519600201437_n

Mye spennende på kurs-og treningsfronten om dagen!

Vi har nettopp gjort oss ferdige med noen runder med valpekurs og gøy med hund-kurs, kjempemorsomt! Superflinke hunder og eiere som har kost seg med sin 4-bente venn, gjort fremgang fra gang til gang og fått prøve seg på ulike hundesporter og hverdagslydighet!

Så lenge høstværet holder seg fint fortsetter vi med treninger for de som ønsker å bli med! Tirsdagene fremover har vi Team Skoger-treninger fra kl 19.30! Åpent for alle som ønsker å bli med, les mer under Aktivitetskalenderen vår! 21.oktober kjører vi Rallylydighet, 28.oktober blir det Agility! Velkommen til alle som har lyst til å finne på noe morsomt med hunden sin :)

I fjor høst hadde vi et kjempefint sporkurs oppe i Røysjømarka med instruktør Kari Camilla – og vi tar igjen dagen med i første omgang et dagskurs den 15. november. Vi pakker sekken og tilbringer dagen oppe i skogen sammen med de 4-bente vennene våre. Får god innføring og teori om spor, samt mye praksis i å legge spor i ulike vanskelighetsgrader tilpasset den enkelte ekvipasje. Begrenset antall plasser, påmelding på tlf. 33770822 eller til skogerdyrehotell@online.no. Vel møtt!

 

11.10.14

Egen valpebarnehage!

IMG_8459

Vi på Skoger elsker hunder og ønsker at alle skal få et godt liv! Vi har mange års erfaring som oppdrettere og gjennom utdanning direkte rettet mot valpens atferd og utvikling, har vi tilegnetoss både erfaring og kunnskap som vi ønsker å dele videre med dere. I tillegg til å arrangere valpekurs og valpefester har vi derfor opprettet egen valpeavdeling i hundebarnehagen. Sosialisering og lek i trygge omgivelser står i fokus. I tillegg skal vi trene litt mentalt, ha tissetrening, øve på å bli håndtert og vi kan hjelpe til med hjemmeleksene fra valpekurs

Tirsdager og torsdager i oktober og november er det gratis drop-in med valpemammaer og -pappaer fra kl 12-14.
Mer info og påmelding enten på mail til skogerdyrehotell@online.no, eller på tlf 33770822/90604715.
Vi trekker ut en heldig vinner blant de frammøtte som får gratis barnehage i hele desember! VELKOMMEN!

 

 

05.09.14IMG_8227

Program Valpens Dag

I morgen, lørdag 6.september kl 12, braker det løs på gården med Valpens Dag og vi gleder oss veldig! Alle aktiviteter er helt gratis og passer for valper i alle aldre, barn og voksne :) Butikken er åpen hele dagen med mange gode tilbud på leker, utstyr og godis til hund! Det blir kiosksalg med mat, drikke og litt snop til de 2-bente også. Vi lanserer nysatsingen vår Valpebarnehagen – og har omvisning inne i lokalene og lek ute i løpegården!

Kl 12 – Velkommen!
Kl 1215 – Kristian fra Royal Canin forteller oss litt om ernæring på valp, deler ut smaksprøver og er tilgjengelig hele dagen for en hyggelig hundeprat
Kl 1230 – Oppvisning rallylydighet / agility / lydighet ved vår flotte instruktør Kari Camilla og hennes schæferhund Axel. Deretter er agilitybanen og rallylydighetbanen åpen for alle hele dagen, hvor man kan prøve seg med hjelp av instruktør!
Kl 1300 – Valpeslipp i Valpebarnehagen med de minste og yngste valpene. Omvisning i lokalene våre etter slippet.
Kl 1300 – Matchshow starter med innledende runder og deretter semifinaler.
Kl 1330 – Valpeslipp i Valpebarnehagen med de litt større valpene. Omvisning i lokalene til hundehotellet og Valpebarnehagen.
Kl 1400 – Sprintkonkurranse for de eldste valpene, innkallingskonkurranse mot idealtid for de aller yngste!
Kl 1400 – Valpeslipp i Valpebarnehagen med de minste og yngste valpene. Omvisning i lokalene våre etter slippet.
Kl 1430 – Valpeslipp i Valpebarnehagen med de litt større valpene. Omvisning i lokalene til hundehotellet og Valpebarnehagen.
Kl 1430 – Finaleringen! B-finale matchshow. BIS-finale matchshow. Kåring av Dagens Raskeste og Dagens Idealist fra sprint- og innkallingskonkurranse. Mange morsomme kåringer blant alle hundene som har deltatt på aktivitetene!

Vi ønsker hjertelig velkommen til store og små, 2- og 4-bente til en festdag på gården, gleder oss til å ha det moro med dere og valpene deres! <3

PS – Deltakere i matchshowet bes møte opp kl. 1145 for tildeling av deltakernummer og informasjon.

IMG_7916

 

29.08.14

VALPENS DAG!

Vi inviterer valper i alle aldre og deres familier til VALPENS DAG lørdag 6.september kl. 12-15! Matchshow med valpeklasse 2-9 mnd og juniorklasse 9-18 mnd. Royal Canin er på besøk og deler ut valpepakker. Valpeslipp med lek og sosialisering. Valpekonkurranser og oppvisning – og mye mer! Trykk på bildet for mer informasjon – og ring oss på tlf. 33770822 for påmelding og en hyggelig hundeprat!

Valpens Dag 2014

17.08.1410358458_1437304996529587_854270626_n

Gratis fôrkurs: Fôring for aktive hunder

Mandag 1.september kl. 18-21

Vi på Skoger Dyrehotell er opptatt av at alle hunder skal få et så langt og lykkelig liv som mulig og riktig fôring er en grunnleggende forutsetning for å få en sunn og frisk hund!
Det er også viktig å være klar over at sports- og brukshunder trenger et kosthold spesielt tilpasset en aktiv livsstil. Hver aktivitet krever ulik innsats og hundenes behov avhenger av aktiviteten de utfører.

For å hjelpe dere hundeeiere av aktive hunder til å bli mer bevisst dette, tilbyr vi nå gratis kurs der foring av sports- og brukshunden er i fokus.

Påmelding enten på tlf 33770822 eller på mail til skogerdyrehotell@online.no.
Alle deltagere får en gratis prøvepakke på Royal Canins nye fôrserie Sporting Life.
Velkommen til en lærerik kveld!

10534185_759962217395704_3554800553148066893_n

 

16.08.141557712_10152726012595166_7445737330252058955_n

Valpfest med utstilling og konkurranser

Vi inviterer til gratis festdag på gården lørdag 6.september kl. 12-15!

For alle dere som har fått dere valp og for vordende valpekjøpere.

1. VALPESHOW! En uhøytidelig valpeutstilling med fokus på samarbeide. Opplæring gies av handler på forhånd
2. FORINGSVEILEDNING FOR VALP! Gratis valpepakker og hundegodis fra Royal Canin.
3. GODE RÅD FOR NYBAKTE VALPEEIERE for å løse utfordringer i hverdagen.
4. VEILEDNING FOR VORDENDE VALPEKJØPERE i valg av hunderase, kjønn og oppdretter.
5. VALPEKONURRANSER. Morsomme og uhøytidelige konkurranser for valp og eier.
6. VALPESLIPP. Felles lek og sosialisering.

PÅMELDING innen 1.september enten på tlf 33770822, på facebook eller på mail til skogerdyrehotell@online.no.

VELKOMMEN!

10311710_761532850571974_7326665038467882363_n

09.08.14

Gratis prøvedag i hundebarnehagen!

Vi ser hver eneste dag hunder med behov for å få ha sin egen arena der de kan treffe likesinnede og få utløp for energien sin mens eieren er på jobb. Vi har derfor utvidet hundebarnehagen med flere plasser og kan nå tilby både faste plasser og drop-in. Vi er fleksible, så her det mulighet for å komme alt fra 1 til 7 dager i uka . Spesielt viktig for dere som har fått dere valp å se viktigheten av at valpene får tilfredsstilt behovet sitt for å få leke og sosialisere seg med andre hunder! Vi har derfor opprettet spesielle valpedager hver tirsdag og torsdag der vi har egne valpegrupper med aktiviteter og trening spesielt tilpasset valpenes behov. For å få vist fram den flotte hundebarnehagen vår som vi er så stolte av, tilbyr vi nå gratis prøvedag. Bare å ta kontakt med oss enten her, eller på tlf 33770822, så avtaler vi en dag dere kommer ut med deres 4bente venn og han eller hun får være med oss en hel dag å leke og kose seg uten at dere betaler noe eller binder dere videre. VELKOMMEN!

Lykke og Ikita 2

28.07.14

Hotellopphold i august :)

Vi har nå noen ledige plasser om noen trenger hjelp til å passe sin beste venn :) Fellesferien er slutt og mange av de faste sommergjestene våre har reist hjem igjen etter en deilig gårdsferie. Vi takker så mye for nå og gleder oss allerede til å se dere igjen!

Vi åpner nå også opp for kortere opphold enn 1 uke og hundebarnehagen er i full sving igjen, så ta kontakt om dere trenger hjelp fra oss!

Bonnie nærbilde

05.07.14

Mer fôr for pengene!

Nå får du ekstra mye fôr for pengene når du kjøper utvalgte sekker hundefôr fra Royal Canin. Vi har også masse leker og godteri til hund og katt, velkommen innom butikken vår!bonussekker RC

20.06.14

Sommerferien står for dør!

Sommergjestene våre har allerede begynt å booke inn på hotellet og har fått seg gode og trygge samboere så de slipper å være alene og kjede seg. De minste i egne rom skjermet fra de store som gjør litt mer ut av seg. Mange er faste gjengangere fra år til år og mange har oss som sitt annet hjem, det er alltid like hyggelig med besøk! Vi har også vært så heldige å bli kjent med mange nye hunder og katter denne forsommeren. Nye sommergjester får en “myk start” etter å ha vært hos oss på “bli-kjent-dager” i forkant. De har fått egne faddere blant barnehagehundene våre og sin egen 2bent som har vært med dem hele dagen for å observere og være trygge på at hunden har hatt en topp dag. Dette gir resultater og vi tar nå imot hunder som viser gjensynsglede og tydelig er fornøyde med å være tilbake. Dette varmer! Det er enkelte perioder som er fullbooket, men vi har fortsatt noen plasser ledig, så ta kontakt så prøver vi selvfølgelig å hjelpe til om dere trenger pass. Velkommen!

Jara-i-1ern

 

07.05.14

Oppstart Valpekurs11

På valpekurset bygger vi opp samarbeidet mellom hund og eier, vi skaper gode team og legger vekt på sosialisering og miljøtrening. Les mer på kurssiden HER!

Oppstart 13.mai 2014 kl. 18.00. For mer informasjon og påmelding, ta kontakt på oss på tlf. 33770822 eller send oss en mail! :)

29.04.14

Valpefest lørdag 0305 kl 1200-1400IMG_2114

Lørdag 3. mai har vi vår månedlige valpefest på gården og inviterer valper i alle aldre, store og små, med sine familier til lek og moro med andre 4-bente!

Trygg og god sosialisering med andre valper er viktig for at valpen skal lære seg språk, lek og oppførsel på en god måte! Samtidig får vi 2-bente “foresatte” tatt en prat med likesinnede og delt erfaringer om hvordan det er å ha valp.

Kl. 12-14, helt gratis, ingen påmelding! Velkommen :)

23.04.14

Åpen dag i Pusurtunet søndager mellom 1300-1500!

Her på gården har vi tilrettelagt for et trygt og trivelig opphold for katten din! Pus slipper å sitte i bur og kan boltre seg fritt både inne og ute og få nye pusevenner (og kanskje en liten ferieflørt ♥ ) Er dere på utkikk etter noen som kan hjelpe til å passe pus mens dere selv er bortreist er det bare å møte opp, ha en koselig katteprat og få hilse på noen av de nydelige hotellgjestene våre.

328339_408969932494936_899527661_o

Kontorkatten Timmy er selvfølgelig også på plass for å hjelpe til med å servere kaffe og sørge for at alle trives :) Vi har også smaksprøver på kvalitetsfor fra Royal Canin og kattungepakker med for og bonuskort og dele ut.

I Pusurtunet har vi også egen avdeling for kaniner og smågnagere så om dere trenger pass er det bare å komme og kikke :)  Velkommen!281982_200451000013498_1516513_n471352_10151429995110166_205194631_o

 

 

 

 

 

 

 

20.04.14

Valpekampanje RC

Kampanjer på kattunge- og valpefor!

Kom innom butikken vår og få med en kjempefin forboks til valpen din, eller en morsom leke til kattungen.kattungekampanje RC

Gratis ved kjøp av for fra Royal Canin!

 

 

24.03.14

“Ut i det blå”

“Ut i det blå” er et nytt aktivitetstilbud hos oss. Alle hunder som er gjester hos oss, enten i hundebarnehagen eller på hotellet har mulighet til å bli med. Vi reiser i samlet tropp med egen aktivitetsleder til nye og spennende steder: By, land, skog, eller strand? Dette bestemmer aktivitetsleder etter dagens vær og gruppas sammensetning. Førstemann ut er de minste gjestene våre som starter allerede førstkommende onsdag. De store har sin første samling dagen etter. Husk å melde hunden din på om du tenker dette er noe den vil like :)

Følg med på aktivitetskalenderen for dager aktiviteten blir arrangert!

21.03.14

IMG_7962

Pusebesøk på Skoger Dyrehotell!

Vi har hatt dagsbesøk av perserkatten Gabriel på 4 måneder som ville ha litt tilvenning sammen med mamman sin før han skal på hotellferie her senere. Les mer om hvordan pusebesøket var, se bilder og en liten filmsnutt.

Se Gabriels første besøk på kattehotell

23.03.14

Valpefest for store og små!23

Lørdag 5. april har vi vår månedlige valpefest på gården og inviterer valper i alle aldre, store og små, med sine familier til lek og moro med andre 4-bente!

Trygg og god sosialisering med andre valper er viktig for at valpen skal lære seg språk, lek og oppførsel på en god måte! Samtidig får vi 2-bente “foresatte” tatt en prat med likesinnede og delt erfaringer om hvordan det er å ha valp.

Kl. 12-14, helt gratis, ingen påmelding! Velkommen :)

14.02.14IMG_5821

Følg oss på Instagram!

På Instagramprofilen vår legger vi ofte ut bilder og videosnutter fra livet vårt her på gården sammen med de 4-bente vennene våre. Kanskje er hunden eller katten din på hotellbesøk  hos oss og du lurer på hvordan den har det og hvem den bor sammen med? Sjekk ut Instagramprofilen vår!

For de som ennå ikke har fått med seg at vi har Facebook– og Twitterside, kan vi også nevne dem; noe som gir våre 2-bente familier mange muligheter til å følge sine 4-bente familiemedlemmer når de er i barnehagen, på hotell, på kurs & trening eller spa og frisør :)

Følg ikonene under for å komme deg inn på de ulike sidene våre på internett!

facebook-ikon

indextwitter ikon

 

 

,

12.02.14

1455101_613983168660277_1637478196_n

Fant leter etter et nytt hjem!

Jack russel terrieren Fant er på utkikk etter et nytt hjem!

Vi har vært så heldige å blitt godt kjent med godgutten Fant og ønsker nå å komme i kontakt med noen som kunne tenke seg å gi han et nytt evigvarende hjem Etter at eier måtte gjennomgå operasjon og livssituasjonen endret seg, fant hun ut at det beste for Fant var å finne en ny eier som kunne gi han det han trenger.

Du kan lese mer om Fant på vår side for omplassering HER.

10.02.14

Ny avdeling for omplassering

Et stort antall hunder og katter må hvert år av ulike årsaker flytte fra familiene sine og finne seg et nytt hjem. Vi på Skoger Dyrehotell har tatt imot andres dyr i pensjon og i opptrening og vi har i årenes løp hjulpet mange hunder og katter med å få en ny familie. Vi ønsker å tilby vår kompetanse på dette området på en organisert måte og har derfor en opprettet en egen avdeling for omplassering.

Les mer om dette på egen side HER.

27.01.14478127_454805104578085_1965779333_o-300x246

Oppstart av valpekurs – også Drop In!

På valpekurset bygger vi opp samarbeidet mellom hund og eier, vi skaper gode team og legger vekt på sosialisering og miljøtrening. Les mer på kurssiden HER!

Oppstart 18.februar 2014 kl. 18.00. For mer informasjon og påmelding, ta kontakt på oss på tlf. 33770822 eller send oss en mail! :)

26.01.14482580_497666286958633_333682129_n

Valpefest for store og små!

Lørdag 1. februar har vi vår månedlige valpefest på gården og inviterer valper i alle aldre, store og små, med sine familier til lek og moro med andre 4-bente!

Trygg og god sosialisering med andre valper er viktig for at valpen skal lære seg språk, lek og oppførsel på en god måte! Samtidig får vi 2-bente “foresatte” tatt en prat med likesinnede og delt erfaringer om hvordan det er å ha valp.

Kl. 12-14, helt gratis, ingen påmelding! Velkommen :)

20.01.141425525_10152487962055166_2045467765_n

Nytt år og nye gleder

Vi er kommet godt inn i det nye året, vinteren har komme for fullt og vi koser oss med de fine hotell- og barnehagegjestene våre hver dag.

Dvergschnauzervalpene fra E-kullet vårt reiste i går til sine nye hjem. Skogerbygdas Erta Berta (til høyre) skal hete Ellie til vanlig, imens Skogerbygdas Elskling (til venstre) skal hete Luna :) Vi sees igjen om ikke så lenge til de månedlige valpefestene her på gården!

Frisøren ut i mammapermisjon! 62673_10151934304145166_1770224556_n-300x200

Nå på vårparten venter vi 2-bent familieforøkning i Skogergjengen, da trivselsansvarlig og hundefrisør Carina skal få baby. Hun går derfor ut i mammaperm og blir borte i noen måneder, men vil sannsynligvis være tilbake for noen klippetimer i løpet av uka i mai/juni. Frisørgjester som har intervall på 3-4 mnd kan vi greie å time slik at den siste klippen blir gjort i februar, så dere slipper vente for lenge med klipp før sommeren er på igjen. Bestill time i god tid, da timene i februar allerede har begynt å fylle seg opp!

30.12.13

Nyttårsdisko i Drammens Tidende196359225

I går hadde vi besøk av Drammens Tidende som lagde en artikkel rundt nyttårsopplegget vårt for hunder som blir nervøse av raketter. Her kan du også lese Mariannes tips rundt hvordan man kan gjøre det beste ut av situasjonen når man har hunden hjemme på nyttårsaften. Du kan lese artikkelen HER.

16.12.13

Ren og pen hund til jul?

Vi har ledige timer i spaavdelingen for hunder som vil ha badepakke med bad, føn og børst – så de blir fine til jul. Vi bader helt fram til lillejulaften, book time idag for å være sikker på å få plass! :)

Frisøren har noen ledige drop in-timer i salongen sin, nye og gamle 4-bente gjester som trenger en liten shinings før jul er velkomne til å bestille time på tlf. 33770822 eller 90604715!

14.12.13

O´jul med din glede!

Selv de 4-bente fortjener en liten oppmerksomhet til jul. I butikken vår har vi mange forslag på julegaver, ferdige gavepakninger eller godisposer. Ønsker du å gi bort en gave til noen 2-bente du kjenner som de kan få bruke på alle våre tjenester eller i butikken, så kan du kjøpe et av våre gavekort og fylle de med den summen du selv måtte ønske!

HAPPY HOUR for barnehagen kl. 15-17 onsdag, torsdag og fredag neste uke! -25% på alt i butikken!

JULEGAVETILBUD: Kjøp en gave til din 4-bente venn og få med et gavekort!
– Ved kjøp over kr 250,- : Få gavekort på kr 50,-
– Ved kjøp over kr 500,- : Få gavekort på kr 100,-
– Ved kjøp over kr 1000,- : Få gavekort på kr 250,-

Tilbudet gjelder fra 16.12.13 til 23.12.13. 

Velkommen innom julebutikken vår for en trivelig handel!

10.12.13

En av jentene 1 uke gammel :)

En av jentene 1 uke gammel :)

Vi har fått valper! :)

Den 24. november ble dvergschnauzerjenta vår mamma til to store, fine jentevalper! Alt er bra med mor og barn, og småjentene vokser seg store og sterke inne hos Carina :) På hjemmesida til kennelen kan du følge med på blogg for oppdateringer og bilder!

Følg DENNE linken :)

06.12.13

Julefeiring på Skoger

Som alle år tidligere gleder vi oss til julefeiring her på Skoger, og ser fram til å ta imot mange gamle og nye 4-bente gjester til julekos og hygge, lek i snøen og hyggelige romjulsdager! :)

Cat and Dog with Santas Claus hats

Skal du avgårde på julaften og kan ikke ha med hunden?

For våre faste barnehage- og hotellgjester har vi tilbud om julefeiring her på Skoger med spesiallevering julaften og henting 1.juledag (åpningstiden er kun tilgjengelig for de med julefeiringspakken).

1) Standard julefeiring: 24.12. innlevering kl 11/12 – 25.12. hjemsending kl 16/18.
Hundejulemiddag etter avtale og tilpasning. Julefrokost 1.juledag. Julelek og moro i snøen begge dager. Kr 750,- totalt.

2) Eksklusiv julefeiring: 24.12. innlevering kl 11/12 – 25.12. hjemsending kl 16/18.
Hundejulemiddag etter avtale og tilpasning. Julegave på julaften. Julefrokost 1.juledag. Julehilsen fra hunden med bilde på julaften. Julelek og moro i snøen begge dager. Kr 995,- totalt.

03.12.13603967_605020396223221_1295534188_n

Valpefest og åpen julebutikk!

Førstkommende lørdag den 7. desember har vi årets siste valpefest – og vi inviterer store og små valper med deres respektive familier til valpelek, moro og sosialisering! Julebutikken vår er åpen, så det er mulig å kjøpe julegodis og julegaver til de 4-bente vennene våre :)

Julebutikken er åpen alle dager i desember, mandag – lørdag kl. 8 – 18. Søndager kl. 16 – 18.

Valpefesten på lørdag er kl. 12 – 14, velkommen skal dere være! :)

12.11.2013

Nyttårsopphold med nyttårsdisko for de 4-bente

Vi nærmer oss jul og nyttår, og med det nærmer vi oss en høytid som for mange hunder oppleves skremmende på grunn av de høylytte rakettene som sendes opp.

Her på Skoger har vi god erfaring med vårt årlige nyttårsdiskotek inne hos de 4-bente vennene våre. Kombinert med vår beliggenhet på en gård ute på landet gjør at vi hører lite til rakettene når det står på som mest i løpet av nyttårsaften. Vi koser oss inne sammen med hundene og kattene med høy musikk, masse godis og gode 4-bente samboere på rommet – og har stor suksess med hunder som er nervøse for nyttårsaften hjemme.

Det lønner seg å være tidlig ute med å reservere plass hvis hunden eller katten din vil feire nyttårsaften sammen med oss, da det fyller seg opp raskt!

På grunn av at dyrene trenger litt tid på å bli husvarme og kjent med sine samboere og omgivelser, har vi ingen innlevering på selve nyttårsaften. Minimumsopphold for nyttårsgjester er 30.12. til 02.01.

Ring oss på tlf. 33770822 / 90604715 – eller send oss en mail for å reservere plass til din 4-bente venn! :)

11.11.2013klikker

Team Skoger-samling og klikkerkurs!

Vi er klare for ny Team Skoger-samling mandag 18. november kl. 1800, og denne gangen er det lydighet som står på planen!

Priser:
100,- for kursdeltakere og barnhagebarn med 20% plass eller mer.
300,- eller et klipp i klippekort for trening for kunder og andre aktive hundemennesker.

Gi beskjed på telefon, facebook, mail eller til oss på gården dersom dere vil bli med på en morsom og lærerik kveld med andre likesinnede hundemennesker :)

Etter Team Skoger har vi nytt klikkerkurs! Å bruke klikker er en gøy måte å trene & belønne hunden på som gir raske resultater. Vi fortsetter fra forrige kurs for de som var med da, de som er helt ferske får innføring i bruk fra start av. Nye øvelser og triks!

Pris:
300,- for kurset eller et klipp i klippekort for kurs.

07.11.2013Valper

Vi venter dvergschnauzervalper!

Dvergschnauzeren vår, Aurora, på 3 år venter sitt første kull etter å ha vært på date med en kjekkas fra Trondheim for noen uker siden. Valpene forventes rundt den 25.november, og vi gleder oss veldig til å få småbarter på gården igjen! :) Når de er gamle nok, vil de få bli med bort til kontoret og rundt omkring på gården for å få hilse på store og små, og det er da mulig for de som ønsker å komme og hilse på dem. :)

23.10.20131272501_588125987912662_1634780335_o

Team Skoger-samling og klikkerkurs!

Vi er klare for ny Team Skoger-samling førstkommende mandag 28.oktober kl. 18! Denne gangen er det lydighet og rallylydighet som står på planen, og vi gleder oss! :)

Priser:
100,- for kursdeltakere og barnhagebarn med 20% plass eller mer.
300,- eller et klipp i klippekort for trening for kunder og andre aktive hundemennesker.

Gi beskjed på telefon, facebook, mail eller til oss på gården dersom dere vil bli med på en morsom og lærerik kveld med andre likesinnede hundemennesker :)

Etter Team Skoger har vi nytt klikkerkurs! Å bruke klikker er en gøy måte å trene & belønne hunden på som gir raske resultater. Vi fortsetter fra forrige kurs for de som var med da, de som er helt ferske får innføring i bruk fra start av. Nye øvelser og triks!

Pris:
300,- for kurset eller et klipp i klippekort for kurs.

06.10.2013

Helgekurs i spor!

Vi pakker sekken og tilbringer dagen oppe i Røysjømarka sammen med de 4-bente vennene våre. I helgekurset får du innføring og teori om spor, samt det blir mye praksis trening i å legge spor i ulike vanskelighetsgrader tilpasset den enkelte ekvipasje!
Lørdag og søndag kl. 9-15 hver dag. Vi møtes på Skoger Dyrehotell og kjører felles opp til skogen.

Helgekurset er åpent for alle, uansett om dere er nybegynnere eller har prøvd dere litt på spor tidligere.

Begrenset antall plasser, påmelding på tlf. 33770822 / 90604715!

Helgekurset koster kr. 1500,- for begge dagene.

 

08.09.2013

Aktiviteter på hotellet og i hundebarnehagen

Førstkommende tirsdag den 10. september har vi skogdag for hundene som er på hotellet og i barnehagen! Da pakker vi sekken og drar opp på Røysjøskogen for litt lek, moro og bading for de badelystne 4-bente sjelene :) Påmelding kan skje enten på tlf. 33770822 / 90604715 eller du kan sende oss en mail eller skrive til oss på facebook. :) Skogdag koster kr. 300,- eller et klipp i klipekortet.

Torsdag 12. september har vi spordag på dagtid for hunder på hotell og i barnehagen! Da kommer Kari Camilla for å lære hundene å gå spor. For de som har vært med på det tidligere, legges det videregående spor – for nybegynnerne blir det introduksjon med lavere vanskelighetsgrad. Alle hunder har anlegg for å kunne gå spor, fordi det å bruke nesen er det mest naturlige de gjør. Kjempegøy! :) Husk påmelding!

03.09.2013

Til deg med valp!

Er du så heldig at du har fått deg valp i løpet av våren og sommeren? Gratulerer! De første månedene i en valps liv er veldig viktige for å legge et godt grunnlag og utgangspunkt for det videre livet sammen med den nye familien. God sosialisering med andre hunder og mennesker, miljøtrening og oppstart av å øve på det å trene sammen i team med sin eier.

Valpedager i barnehagen

Hver tirsdag er spesielt dedikert til de yngste 4-bente i hundebarnehagen, og da er det fokus på trygg og morsom sosialisering med andre valper! Vi har ledige plasser for valper på Drop In – eller du kan avtale for eksempel en 20% plass i barnehagen for å få med deg alle tirsdagene og valpearrangementene som vil skje :)

Valpefest!

Den første lørdagen i måneden er det valpefest her på gården! Da inviterer vi valper med deres familier til noen timer med lek og moro sammen med andre valper :) Butikken er åpen og Skogerjentene er tilstede for litt ekstra valpeprat og veiledning for de som ønsker. Møt likesinnede valpeeiere for å dele opplevelser og eventuelle utfordringer. Ikke minst, la valpen få leke med andre valper og få god sosialisering som vil hjelpe dem videre på veien :)

Valpekurs for store og små

Det er viktig å komme i gang tidlig med å bygge opp samarbeidet mellom valp og eier, og det er derfor lurt å delta på et valpekurs med den lille. Vi har valpekurs på onsdager kl. 18 – 1930. Kurs med oppstart i uke 34, 36 og 38. Har du ikke mulighet til å delta på et fullt kurs, har du muligheten til å bli med på Drop In-kvelder for kr. 300,- eller et klipp på klippekortet. :)

21.08.2013

Aktiviteter på kursfronten!

I dag har vi oppstart av valpekurs og Gøy med Hund-kurset, begge kurs med muligheter for Drop In på! Dersom du har lyst til å være med på en av aktivitetene, kan du følge med under på hva som skjer fra uke til uke.

Gøy med Hund

Uke 34: Teori, kontakt, fot og belønning
Uke 35: Lydighet
Uke 36: Lydighet
Uke 37: Spor
Uke 38: Rallylydighet
Uke 39: Agility

Drop In koster kr. 300,- eller et klipp i klippekortet for Kurs og Rådgivning (6 klipp kr. 1500,-, dvs. du får ett klipp gratis).

Team Skoger treningsgruppe

Treningsgruppa er i gang, og vi hadde en super trening nå på mandag. Her kommer informasjon om hva som vil skje på samlingene fremover, samt datoer og informasjon om priser.

Mandag 2. september: Spor
Mandag 30. september: Agility
Mandag 28. oktober: Rallylydighet / lydighet
Mandag 18. november: Lydighet

Priser:
100,- for kursdeltakere og barnhagebarn med 20% plass eller mer.
300,- eller et klipp i klippekort for trening for kunder og andre aktive hundemennesker.

18.08.2013

Team Skoger-samling!

Mandag 19.august kl. 1800 har vi sesongens første Team Skoger-samling. Denne gangen vil vi fokusere på hverdagslydighet og vanlig lydighet, og vi hjelper hverandre med den individuelle treningen :)

Bli medlem i Team Skoger og få delta på de spesille aktivitetene og arrangementene i løpet av året! Vi vil ha fast treningssamling hver 3. uke her på gården.

For mer informasjon, ta kontakt med oss på telefon eller epost :)

06.08.2013

Oppstart av nye kurs!

IMG_2403

Etter en deilig sommer er vi klare for oppstart av nye kurs her på Skoger. For de som er så heldige og har fått seg ny valp i løpet av sommeren, lønner det seg å melde seg på et valpekurs for å starte på det gode samarbeidet mellom hund og eier, ha fokus på trygg og god sosialisering og miljøtrening. På grunnkurset kan alle hunder i alle aldre få trene hverdagslydighet og hvordan for eksempel gå pent i bånd når man møter andre hunder på gaten. Har du en hund som klør i rumpa (eller deg selv?) etter å finne på noe, så kan vi friste med aktivitetskurset Gøy med Hund – hvor man får prøve seg på mange forskjellige hundesporter og se hva som faller i smak.

Vi har oppstart av nye kurs onsdag 21. august. Informasjon og påmelding skjer på telefon 33770822 / 90604715, eller send oss en mail på skogerdyrehotell@online.no :)

Velkommen!

 

01.08.2013

Sommermarked for 2- og 4-bente!

Lørdag 3. og søndag 4. august kl. 12-16 inviterer vi til åpent sommermarked på gården med mange god tilbud i dyrebutikken!

 • Fôrveiledning og gratis smaksprøver på hunde- og kattefôr fra Royal Canin. Bonuskort og hver 6. sekk gratis på Appetitt.
 • Kjøp valgfri varer i butikken til 500,- og få med gratis sommerleke!
 • Gratis pelsveiledning og kloklipp, godt utvalg av pelspleieprodukter.
 • Timestilbud (begge dager):
  Kl. 12-13: Hercules hundebur – 1000kr
  Kl. 13-14: Kjøp en hundesjampo, få med gratis balsam!
  Kl. 14-15: Redningsvest og kjøledekken til hund -50%
  Kl. 15-16: Flåttbånd til hund og katt kun kr. 99,-

Velkommen innom! :)

 

19.07.2013IMG_2415

Oppstart av kurs etter sommerferien!

I uke 34 vil vi ha oppstart av nye valpekurs, gøy med hund, grunnkurs og utstillingskurs! Les mer på siden om Aktuelle kurs for informasjon om dato og påmelding :)

 

10.06.2013

Status for plass til sommerferiegjester

Nå er det ikke lenge til ferien starter og vi venter som vanlig storinnrykk av gamle og nye hunder, katter, kaniner, gnagere og fugler! Vi gleder oss veldig! :)

Per dags dato har vi dessverre helt fullt for store hannhunder i hele juli. Er du en gammel kunde som har vært sent ute med reservasjonen, kan du ta kontakt med oss på telefon for å sette deg opp på venteliste, så ser vi hva vi kan gjøre med saken!

Det er fortsatt noen ledige plasser for tisper, små sosiale hannhunder, katter og smådyr. :)

Ring oss på tlf. 33770822 / 90604715 eller send oss en forespørsel gjennom kontaktskjemaet på siden!

 

01.06.2013

Mye morsomme aktiviteter skjer i ukene fremover!

Valpekurs og Gøy med Hund går på onsdager frem til siste kurskveld 5.juni. Muligheter for Drop In for de som ønsker å være med på litt trening med sine 4-bente! Valpekurs kl. 18-1930. Gøy med Hund kl. 1930-20!

Utstillingskurs går på torsdager frem til siste kurskveld 20.juni! For de som har lyst til å være med på ringtrening er det muligheter for Drop In kl. 1830-1930!

Sporkveld for alle som ønsker å være med på å lære å legge spor, både praktisk og teoretisk innføring, holdes onsdag 12.juni kl. 1800! Åpent for alle, i tillegg til at dette blir en avslutning på kurshalvåret med servering av vafler og litt godt å drikke :) Deltakelse koster kr. 300,- eller et klipp på klippekortet for Aktiviteter! Påmelding på telefon 33770822 / 90604715.

Aktivitetshelg med Skogermerket  15.-16.juni, åpent for alle som ønsker :) Dette blir en lærerik og morsom begivenhet for både små og store! Voksne hunder lørdag og søndag kl. 10-12, med lydighetskonkurransen “Skogermerket” søndag! For valpene er det valpekurs kl. 12-16 lørdag og søndag, trening til “Skogermerket for valp” og avholding av konkurransen på søndag. Valpefest med lek og moro både lørdag og søndag etter treningen for de som er med på aktivitetshelga! :) For mer informasjon og påmelding, ta kontakt gjennom kontaktskjemaet eller på telefon!

Skogdag for hotell- og barnehagegjester torsdag 20. og 27. juni! Vi pakker sekken og tar en tur på skogen, bader og hygger oss! Begrenset med plasser på skogdagene, så ta kontakt for å melde på din hund! Skogdagene koster kr 300,- eller et klipp på klippekortet :)

Bruksdag for hotell- og barnehagegjester onsdag 19.juli! Vi trener spor- og søksøvelser og lar hundene få bruke nesa og kroppen godt :) Begrenset med plass på bruksdagene, kr. 300,- eller et klipp på klippekortet! :)

19.05.2013

Portisvalp på søken etter den riktige familien <3

En av Densas valper har flyttet tilbake til gården etter en uventet familiesituasjon dit han flyttet for noen uker siden. Han er en trygg og sjarmerende type, 3 måneder gammel, og superherlig! Bor inntil videre sammen med mamma Densa og søster Dora, som vi beholdte selv, men er på utkikk etter en familie å dele resten av livet sitt med. :) Ta kontakt med oss dersom du kunne tenke deg å bli bedre kjent med han og oss!

Oppdatering mai 2013: Leo fant lykken med Camilla og har nå flyttet til et nytt og kjærlig hjem :) Vi ønsker dem lykke til som en ny familie og gleder oss til å følge dem opp gjennom årene!

 

01.05.2013

Nye priser f.o.m. 1.mai på aktiviteter for hund under oppholdet, samt spa- og velværetilbud. Se de respektive sidene for mer informasjon!

30.04.2013
Kursplan Gøy Med Hund!

Drop In – tilbud :)

Kurskveldene våre kan shoppes av deg som ønsker å bli med på en av aktivitetene eller som ikke har muligheten til å melde deg på et helt kurs over 6 uker. Gøy Med Hund går på onsdager kl. 1930-20, og vi har fine klippekort som du kan bruke på hver aktivitet du velger å være med på!

Uke 18 – Oppstart! Teori om hundetrening. Trener på kontakt, fot og innkalling.
Uke 19 – LP-konkurranselydighet! Trener på kontakt, fot, lineføring, sitt, dekk, bli og innkalling.
Uke 20 – Lydighet! Innkallingskonkurranse.
Uke 21 – Bruks og spor!
Uke 22 –  Rallylydighet!
Uke 23 – Agility!

17.04.2013

Oppstart av nye kurs

Det nærmer seg oppstart av nye kurs hos Team Skoger! Første oppstartsdato for VALPEKURS blir i uke 17, deretter GØY MED HUND og GRUNNKURS i uke 18. Oppstart av utstillingskurs i mai, følg med for nærmere info angående dato!

 

04.04.2013

Sommerferie for din 4-bente venn!

Vi går våren i møte her på Skoger, og sommeren nærmer seg. Viktig at alle som ønskerferieplass for sin 4-bente venn i sommerferien bestiller i god tid! Det er begrenset med plasser, særlig for store hannhunder – så det lønner seg å reservere allerede i dag! :)

22.02.2013

Husk å bestill påskeplass!

Påsken nærmer seg med stormskritt – og det er som alltid lurt å bestille plass tidlig! Faste gjester som vet at de skal ha plass må være raske med å legge inn en bestilling! :)

 

20.02.2013

Valpefest!

Har du en valp som liker å leke med andre valper? Den 1. lørdagen i hver måned har vi valpefest her på gården, hvor vi inviterer valper med deres respektive familier til en dag full av lek og moro med andre 4-bente. Det blir kaffeslabras og vafler på de 2-bente imens småttisene leker og koser seg. Håper å se mange der! Neste valpefest er lørdag 2.mars kl. 12 :)

07.01.2013

Det er mange gleder ved vinteren når man er hund – hvertfall for de som er glad i snø og tåler litt kulde. Samtidig er det mange ting å tenke på for å forsikre seg om at hunden kommer gjennom vintertiden på best mulig måte. Vi har fokus på å finne løsninger og hjelpe dere som hundeeiere med å gi hundene en god vinter! :)

 

04.01.2013

VALPEFEST!

Vi ønsker valper i alle aldre og størrelser velkommen til valpefest på gården i morgen, lørdag 05.12. kl. 12-14, for lek, moro og sosialisering! Valpefestene er helt gratis, det er bare å møte opp for sosial omgang og festligheter. Velkommen!

 

03.01.2013

Godt nyttår til alle!
Etter en flott julefeiring med mange gamle og nye 4-bente venner, starter vi året med en gladnyhet: Portisen vår, Densa, som de fleste har møtt som “velkomstkomite” og “sjefen sjæl” ute på gårdsplassen venter forhåpentligvis valper i starten av februar! Vi gleder oss veldig og venter i spenning på drektighetstegn.

 

20.12.2012

O’JUL MED DIN GLEDE <3

Selv de 4-bente fortjener en liten oppmerksomhet til jul. I butikken vår har vi mange forslag på julegaver, ferdige gavepakninger eller godisposer. Ønsker du å gi bort en gave til noen 2-bente du kjenner som de kan få bruke på alle våre tjenester eller i butikken, så kan du kjøpe et av våre gavekort og fylle de med den summen du selv måtte ønske!

HAPPY HOUR for barnehagen kl. 15-17 onsdag, torsdag og fredag denne uken! -25% på alt i butikken!

JULEGAVETILBUD: Kjøp en gave til din 4-bente venn og få med et gavekort!
– Ved kjøp over kr 250,- : Få gavekort på kr 50,-
– Ved kjøp over kr 500,- : Få gavekort på kr 100,-
– Ved kjøp over kr 1000,- : Få gavekort på kr 250,-

Velkommen innom julebutikken vår for en trivelig handel!

17.12.2012

Plassene fyller seg opp til jul- og nyttår, så dersom du ennå ikke har reservert rom for dyret ditt – anbefaler vi deg å ringe raskt. For store hannhunder som ikke er sosiale med andre hannhunder har vi venteliste og tar kontakt dersom vi får inn noen avbestillinger, men per dags dato er det fullt i jule- og nyttårshelga. Ta kontakt med oss på telefon 33770822 / 90604715 for å finne ut om vi har ledig plass til nettopp din hund!

12.12.2012

I dag fikk verdens vakreste Juli valpene sine! 3 jenter og 2 gutter født :) Les mer på bloggen vår eller gå inn på hjemmesiden til kennelen HER!

15.11.2012

Velkommen til store og små, 2- og 4-bente, lørdag 17.11. og 1.12. for julemarked og trivselstreff med mye sosialt på planen!

Det blir aktiviteter for både hund & familien, gode tilbud i butikken og julestemning. Hesteridning for de som ønsker, oppvisninger fra hundesport og politiet (01.12.), fotografering (sende julekort med et fint bilde av hunden?) og mulighet for å prøve seg på Skogermerket for voksen og valp (lydighetsøvelser). Valpeslipp for de yngste kl. 12-13!

I butikken har vi timestilbud på:

12.-13: Herculesbur – 1000kr
13-14: Alle hundeseler 50%
14-15: Reflexvester til hund og eier: 50%
15-16: Utvalgte halsbånd til hund: 50%
16-18: Gratis kloklipp & pelsveiledning!

Vi har også salg av julenek og god bjørkeved, økologiske egg og hundefôr. Butikken er stappet av julegaver til de 4-bente vennene våre!
Velkommen! :D

 

07.11.2012

Vi er i ferd med å introdusere en VINTERKAMPANJE for katt og smådyr – med spesialpriser for langtidsopphold på hotellet. Følg med på siden for mer informasjon!