Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

PROSJEKT- OG MARKEDSANSVARLIG
HUNDEFRISØR

Carina Skavlan Myhre

Carina er svigerdatter av Marianne og har både bodd på gården i mange år og jobbet på dyresenteret siden hun flyttet hit fra Trondheim i 2006. Etter å ha jobbet deltid i kombinasjon med studier på BI, startet hun fast som prosjekt- og markedsansvarlig på gården etter å ha fullført bacheloren innen økonomi og administrasjon. Carina er utdannet hundeinstruktør ved Oslo Hundeskole og er lidenskapelig opptatt av hundeutstilling. Hun er en av våre hundefrisører og elsker å gjøre hundene velstelte med stort fokus på ro og trygghet. Brenner for at alle hunder skal ha en god opplevelse rundt det stellet som blir gjort, og holder regelmessige pelsstell- og håndteringskurs, hvor det er fokus på å lære hunden tillit og ha trivsel rundt det vi gjør med de.

Carina har selv de to dvergschnauzerne Juli og Nani boende hjemme hos seg, og driver sammen med Marianne kennel Skogerbygda, hvor de har oppdrett av dvergschnauzere og portugisisk vannhund.

Med stor glede rundt å jobbe med forskjellige prosjekter, er Carina ansvarlig for hjemmesiden vår og de sosiale mediekanelene du finner oss på.

E-POST

carina@dyresenteretiskoger.no