Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Dagens situasjon med corona-virus

VI HOLDER ÅPENT!

Er du rammet av usikkerheten corona-viruset skaper?

Vi hjelper deg og din beste venn!
Vi holder fortsatt oppe for våre firbente gjester, men har selvfølgelig igangsatt tiltak for å forebygge smitte.

Vi tar imot gjester på hotellet, i hundebarnehagen og i frisørsalongen, og vi ønsker å være en hjelp for de som kan få utfordringer med å aktivisere og gi hundene innholdsrike dager i en ellers spesiell situasjon med karantener, hjemmekontor, hjemmeskole- og barnehage. 

Les mer om hva vi kan bidra med nedenfor, og ikke nøl med å ta kontakt for å ta en prat om situasjonen. 

Ta vare på hverandre! <3

Våre tilbud i Corona-situasjonen

Situasjonen rundt om i landet kan være krevende for mange; preget av usikkerhet, avventende timer og dager. For noen av våre kunder er muligheten til å kunne levere og hente dyr på kort varsel nødvendig – og vi har derfor åpnet opp for døgnåpent mottak, og vi tilbyr henting og levering, hjemmetjenester og grundig bad og rens før hjemreise.

DYREHOTELL FOR LANGE OG KORTE OVERNATTINGER

Hotellet er åpent for hunder, katter og smådyr som vanlig, men vi tar våre forhåndsregler når det kommer til potensiell smitte både i levering- og hentesituasjoner og ved mottak av dyr fra hjem i karantene. Alt av mottak og henting kan skje uten direkte kontakt og uten at du kommer inn på kundemottaket vårt. Er du i karantene, bader vi hunden din grundig før samvær med andre likesinnede 4-bente venner. 

LES OM DYREHOTELLETPRISER
HUNDEBARNEHAGE MED LEK OG AKTIVISERING PÅ DAGTID

Hundene våre har behov for aktivisering, for lek og sosial omgang med andre likesinnede individer. I en situasjon med potensiell karantene, hjemmekontor og barn som skal aktiviseres og undervises hjemme er det ikke alltid timene strekker til like godt. Ikke er det like lett å treffes i hundeparker eller andre møtesteder heller. I hundebarnehagen får hunden aktivisering på dagtid, og kommer sliten og fornøyd hjem med nye minner hver dag. 

LES OM BARNEHAGENPRISER
DØGNÅPENT MOTTAK

For å kunne hjelpe til i krisesituasjoner der dere dyreeiere enten blir syke og ikke klarer å ta omsorg for dyret, eller dere blir utkalt på kort varsel på grunn av beredskapen, har vi nå åpnet for døgnåpent mottak av dyr. Ring oss på 90604715 for å avtale tidspunkt.

PRISER
HENTING OG LEVERING MED DYRETAXI

Har du behov for hjelp i forbindelse med henting og levering av dyret ditt? Vi kan komme hjem til deg og hente hunden, foreløpig kun på dagtid. Er du i karantene, får hunden en grundig vask før den får samvær med andre gjester på hotellet. 

PRISER
HUNDEFRISØR, SPA OG VELVÆRE

Hunder med voksende pels har selvfølgelig fortsatt behov for å stelle seg, og frisørsalongen holder åpent for alt fra bad og børst, klipp og napp, og spa-tjenester som ørestell, potestell og kloklipp. Vi vektlegger god hygiene og smitteforebyggende tiltak i forbindelse med håndtering, mottak og eventuelt samvær med andre hunder i løpet av frisørdagen. Er du i karantene, har vi også mulighet til å hente og levere hunden hjem til deg. 

LES OM FRISØRSALONGEN
HJEMKJØRING AV FÔR OG UTSTYR

Noen av våre kunder har fått begrensede muligheter til å ferdes som vanlig, noe som kan føre til at det er vanskelig å skaffe det man trenger til dyret. Vi tilbyr hjemkjøring av alt av hundeutstyr, hunde- og kattefôr, godbiter og snacks. Vi har en rekke med aktivitetsleker for hunder og katter, hvis behovet hjemme i stua skulle dukke opp. Ta kontakt med oss på telefon 33770822 / 90604715, så hjelper vi deg med det du trenger!

PRISER
KURS OG TRENING

Vi følger retningslinjer for smitteforebygging, og kan nå gjennomføre våre kurstilbud på en tilfredsstillende måte. Det er vi veldig glade for, da det er viktig for både valper og voksne hunder å kunne få en god start – og opprettholde – en god innlæring og trening for en god hverdag som hund og eier ute i samfunnet. 

Vi tilbyr valpekurs, hverdagslydighetskurs og Gøy med Hund-kurs med løpende oppstart gjennom hele høsten. Vi trener ute på den store treningsplassen vår, hvor man kan ha god avstand til hverandre samtidig som man får god oppfølging av våre dyktige instruktører. Velkommen på kurs!

LES MER OM KURSENE VÅRE
PELSSTELL- OG HÅNDTERINGSKURS

Vi har et høyt fokus på at hundene er våre beste venner, og at vi via samarbeid, forståelse og positiv forsterkning kan utføre pelsstell og håndtere hunden på en god måte. På håndteringskurset får du demonstrasjon på hvordan du kan lære hunden din å trives med håndtering, med pelsstell og på bordet. En god innlæring av håndtering er viktig i mange situasjoner, både hjemme på egen hånd, hos hundefrisøren og på besøk hos dyrlegen. 

Vi vil også sette opp dato for pelsstellkurs med egen hund utover høsten, hvor man kan lære å stelle sin egen hund på en trygg og god måte. 

LES MER OM PELSSTELL- OG HÅNDTERINGSKURS

Du er hjertelig velkommen!

Vil du sende inn en bookingbestilling på hotell, – barnehage, eller frisørtime, er du hjertelig velkommen til å bruke vår online bookingtjeneste. Om du har spesielle behov i forbindelse med Coronaviruset og dagens spesielle situasjon, er det fint om du ringer oss på telefon 33770822 / 90604715 eller sender en e-post på post@dyresenteretiskoger.no. Velkommen!

ONLINE BOOKING

Vårt felles ansvar

Situasjonen i landet og verden over er usikker, og som bedrift er vi opptatt av å ta vårt ansvar i forebygging av eventuell smitte, samtidig som vi ønsker å være der for kundene og gjestene våre.

Vi har igangsatt tiltak for å forhindre at vi er årsak til å spre eventuell smitte. Dette innebærer blant annet andre rutiner ved innlevering og henting fra hotell og hundebarnehage, der dette kan skje uten direkte kontakt med oss.

Det er nye rutiner vedrørende medbragt utstyr som halsbånd og seler, og vi vasker, desinfiserer og gjør det vi kan for å opprettholde et trygt miljø her på gården. Siden vi er en liten bedrift med få ansatte, er vi sårbare og ber om at våre kunder følger FHIs retningslinjer for hygiene og vask.