Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Den fine katteleiligheten vår!

Den fine katteleiligheten vår!

Høstværet har slått til for fullt her på Skoger og kattegjestene våre har flyttet inn fra sommerboligene i Pusurbuene. De nyter nå koselige dager inne i den nye katteleiligheten vår, og på dager hvor været tillater det er de ute i de store luftegårdene sine.

IMG_0462

Vi har sett fram til å kunne åpne den nye katteleiligheten og vet at de 4-bente gjestene våre vil trives veldig godt der inne. De blir boende vegg i vegg med “sjefen sjøl”, Marianne, i tillegg til at de 2-bente trivselsansvarlige og trivselsagentene kan nyte godt av selskap til lunsjen sin av kattegjestene våre :)

IMG_0442

Som en av de eneste har vi katterom hvor kattene får gå løse sammen med hverandre til enhver tid, noe som fungerer veldig bra og vi merker på kattegjestene våre at de har godt humør, er tilfredse og komfortable når de er på besøk hos oss. Vi er veldig stolte av kattetilbudet vårt og veldig glade i alle gamle kattekunder vi har hatt i flere år, samt de nye kattekundene vi til stadighet får! Det er helt fantastisk å kunne tilbringe arbeidsdagene sine sammen med snille, blide og fornøyde katter som møter oss i døra når vi kommer og gjerne vil sitte i fanget.

Kaniner, gnagere og fugler er også hjertelig velkomne inn i leiligheten – de er selvfølgelig skjermet fra kattene og nyter kos og stell, kvalitetsfôr og grønt som de ønsker :)

I albumet nedenfor kan du se litt flere bilder fra katteleiligheten vår. Du er hjertelig velkommen til å komme innom for å se hvordan vi har det selv – vi viser gjerne fram!