Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Aktuelt vedrørende Coronaviruset

Vi holder åpent og hjelper deg i situasjoner med behov for hotell, barnehage og stell. Les mer på siden om hvordan vi tar ansvar og følger retningslinjer rundt smitteforebygging, samt hvilke tilbud vi har til deg som er i karantene, og for deg som vil ha hjelp til å aktivisere hunden.

GLEDE OG TRIVSEL FOR STORE OG SMÅ

Er du på utkikk etter pass til din 4-bente bestevenn mens du er bortreist over korte eller lengre perioder?

Vi har over 25 års erfaring med å ta vare på andres dyr her på hotellet, og vi gjør alltid vårt ytterste for å sørge for at hvert enkelt individ får et trygt, sosialt og innholdsrikt opphold. Vi er ydmyke og stolte over den jobben vi gjør og oppgaven vi får med å ta vare på de 4-bente gjestene våre, og lever og ånder for at alle skal ha det bra!

Noe av det vi er gode på

Våre kjerneverdier er vi stolte av! Kunnskap, erfaring og masse kjærlighet for dyrene og deres eiere. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss og etterstrebe det samfunnet trenger for de 4-bente. Etter å ha holdt på profesjonelt med det vi gjør i over 25 år, sitter vi på en ekspertise vi er ydmyke og stolte over å inneha; Vi er gode på å ta vare på dyrene til andre!

INDIVIDUELL TILPASNING

Alle dyr er ulike! De har ulike behov og ønsker, erfaringer og  forutsetninger for hvordan de oppfatter de inntrykkene vi gir dem. Ved hjelp av all vår kunnskap og erfaring leser og forstår vi hvordan de 4-bente gjestene våre har det, og tilrettelegger oppholdene deres deretter.

KUNDEKONTAKT OG SAMARBEID

Eierne til de 4-bente gjestene våre er viktige for oss! Sammen kan vi samarbeide om å gjøre oppholdet til dyrene så gode som mulig basert på hva de er vant med hjemmefra. Vi har fokus på å være tilgjengelige og fleksible for våre kunder, og er glad i å kunne bli godt kjent med alle sammen.

TRYGGE OMGIVELSER

Dyrehotellet vårt ligger i den vakre Skogerbygda like utenfor Drammen; på slektsgården til daglig leder Marianne. Våre naturskjønne og trygge omgivelser bidrar til god utfoldelse fysisk og mentalt, samt at vi har lokaler innendørs og utendørs som tilfredsstiller Mattilsynets retningslinjer.

SOSIALISERING OG 4-BENTE VENNER

Vi legger vekt på at vi ikke kun er et oppbevaringssted, men en sosial møteplass der hvert enkelt individ får muligheten til å utvikle sin sosiale kompetanse i forhold til sine artsfrender. Det er viktig med sosialt samvær, og det er noe vi etterstreber i form av gode romkamerater og lekekamerater.

VÅRE HOTELLTILBUD

Vi har hotellavdelinger for de ulike dyreslagene våre, og under kan du klikke deg inn for å lese om hundehotellet, kattehotellet og smådyrhotellet.

SKOGER HUNDEHOTELL

Korte og lange overnattinger for valper, unghunder og voksne hunder. Ulike avdelinger for å dele inn etter ulike behov, og stort fokus på sosialt samvær.

les mer

SKOGER KATTEHOTELL

Korte og lange overnattinger for katter i alle aldre og raser. Kattegjestene våre bor sammen i kattehus med store luftegårder, eller alene etter behov eller eiers ønske.

les mer

SKOGER SMÅDYRHOTELL

Korte og lange overnattinger for alle smådyr og fugl. Trygge og gode omgivelser med erfarne medarbeidere som tilrettelegger oppholdene etter behov.

les mer

Våre priser

Døgnprisen vår er inkludert alt man trenger under et opphold, men oppholdet kan supplementeres med ekstra aktiviteter og tjenester. Se egen oversikt for dette ved å klikke deg inn på den aktuelle siden.

HUND

fra

kr 460,-

per døgnHund nr 2+:
 50% rabatt


Tillegg i helger, ferier, helligdager og for spesialtilpasninger.

FLERE PRISER

KATT

fra

kr 250,-

per døgnKatt nr 2+:
50% rabatt


Tillegg i helger, ferier, helligdager og for spesialtilpasninger.

FLERE PRISER

SMÅDYR

fra

kr 100,-

per døgnSmådyr nr 2+:
50% rabatt


Tillegg i helger, ferier, helligdager og for spesialtilpasninger.

FLERE PRISER

FUGL

fra

kr 100,-

per døgnFugl nr 2+:
50% rabatt


Tillegg i helger, ferier, helligdager og for spesialtilpasninger.

FLERE PRISER