Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Frisørskole

DRØMMER DU OM Å JOBBE SOM HUNDEFRISØR?

Velkommen til Hundefrisørskolen i Skoger!

På Dyresenteret i Skoger tilbyr vi grunnleggende utdanning innen hundefrisøryrket. Vi har høyt fokus på hundens glede og trivsel, og man vil gjennom utdanningen tilegne seg ferdigheter og forståelse for hvordan man kan frisere hunden på en profesjonell måte, samtidig som man ivaretar hundens behov for hygge, velvære og trygghet.

Praktisk informasjon

Høsten 2019 er vi i gang med første kull innen utdanning i hundefrisøryrket. Ansvarlig for utdanningen er Carina Skavlan Myhre, som har jobbet som hundefrisør på Skoger i en årrekke.
Hun er lidenskapelig opptatt av pelsstell og at hunder skal trives på stellebordet og under håndtering, og har i flere år holdt kurs for eiere og hunder i håndteringstrening og pelsstell.

HVEM?

For hundekjære mennesker som ønsker å lære å stelle hunder profesjonelt. Det er en fordel å ha litt hundeerfaring fra før, men ikke et krav; Studiet inneholder grunnleggende lære om hundens atferd, anatomi og signaler – og hvordan man kan forstå den og jobbe med den på en god måte.

HVA?

Gjennom utdanningen er man innom en rekke tema; fra håndtering av hunder og kommunikasjon med kunder og start av egen bedrift, til ernæring og sykdomslære, anatomi og etologi. Det er mye praktisk klipp av hund med oppfølging i tette team, samt det er krav om egentrening og klipp av hund på egen hånd.

HVOR?

Den praktiske og teoretiske undervisningen holdes på Dyresenteret i Skoger, like utenfor Drammen. Det vil også bli besøk på blant annet utstilling, hvor det er fokus på utstillingsklipp av rasene dvergschnauzer og portugisisk vannhund. 

NÅR?

Utdanningen er samlingsbasert, og går over et skoleår. Oppstart i august og avslutning i juni påfølgende år. Man blir vurdert i deleksamener underveis, og utdanningen godkjennes etter minimum 90% deltakelse på undervisningen og en godkjent avsluttende teoretisk og praktisk eksamen.

Søknadsprosess

Studiet har begrenset med plasser, da vi jobber i små grupper med tett oppfølging gjennom året. Studieåret 2019/2020 er i gang, og det er mulig å søke plass fra neste studieår med oppstart i august 2020. 

1

SEND OSS EN SØKNAD

Send oss en beskjed via skjemaet nedenfor, og du vil få tilsendt informasjon og en direktelink med muligheten for å sende inn et søknadsskjema. 

2

GODKJENT PLASS

Om det er ledig plass på studiet, kan du få tildelt plass og må innbetale en delsum av studieavgiften for å holde av plassen. 

3

VELKOMMEN PÅ STUDIET!

Før skoleåret starter, vil du få tilsendt relevant informasjon og restfaktura på studieavgiften som må innbetales før studiestart.

Ønsker du mer informasjon?

Kunne du tenke deg å få tilsendt mer informasjon om studiet på Hundefrisørskolen i Skoger? Send oss en melding!