Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Grunnkurs hverdagslydighet

KURS FOR UNGHUNDER OG VOKSNE HUNDER

Bli med i en morsom treningsgruppe med engasjerte, inspirerende og positive treningsmetoder for å skape et godt team med hunden din!

På hverdagslydighetskurset bygger vi videre på samarbeidet mellom hund og eier, og vi jobber med mye kontakt og engasjerende metoder for å få hunden til å synes det er gøy å trene med oss. Vi tilpasser treningen etter nivå på de ulike ekvipasjene, og instruktøren er flink til å tilrettelegge dersom det er hunder med utfordrende atferd.

Viktige verdier

Vi ønsker å skape gode team mellom hund og eier for å legge grunnlaget for et godt samarbeid i hverdagen. Våre hundeinstruktører legger vekt på positive treningsmetoder i sitt arbeid med hund; Hunden skal synes det er gøy å jobbe sammen med oss mot målene våre!

Vi ser på hundene som våre beste venner og som en stor del av vår familie og hverdag.
Hunden skal kunne fungere i samspill med sin nærmeste familie, i samfunnet og gjerne sammen med andre dyr.
Den skal være trygg på seg selv og trygg på omgivelsene, noe som gjør sosialisering og miljøtrening til viktige elementer i oppveksten. For at hunden skal fungere på best mulig måte på alle disse områdene, gitt de anleggene og forutsetningene den sitter med i seg selv, – må man bygge opp teamet mellom hund og eier på en god måte. Dette legger vi stor vekt på å hjelpe til med her i Team Skoger.

Positive treningsmetoder

Vi lærer hunden at det er gøy å trene med oss, og på valpekurset har vi fokus på hvordan vi kan lære bort på en god måte.

Relevant for hverdagen

På kurset har vi fokus på relevante utfordringer og situasjoner vi kommer utfor i hverdagen, og gjør hunden og eierne flinkere til å takle dette på en god måte sammen som et team.

Erfarne instruktører

Etter 25 års erfaring i å jobbe profesjonelt med hunder har vi det beste grunnlaget for å ha kunnet skreddersy et hverdagslydighetskurs som gir dere det beste grunnlaget for et videre godt samarbeid resten av livet.

Instruktør Ronny Nybakken Solbraa-Bay er en engasjerende, snill og positiv smittende mann som har lang erfaring som hundetrener, – hundeeier og instruktør. Han er flink på å se hver enkelt ekvipasje og hva som passer til de ulike hundene og eierne, og hvordan de sammen kan jobbe med hverandre mot de målene de setter seg. 

Bli mer kjent med Ronny!

Praktisk informasjon

VARIGHET

Hverdagslydighetskurset går på tirsdager, én gang i uka. Kurset går fra kl. 19.00 – 20.00. Man binder seg til minimum 4 kvelder, og om man ønsker å bli med å trene utover hele høsten, er det fullt mulig. 

HVEM?

Kurset passer for hunder og eiere i alle aldre! Valper og unghunder kan fint gå på kurset etter endt valpekurs, og om hunden din aldri har trent før kan du bli med på kurset etter en innføring i generell trening og samarbeid i for eksempel en privattime med instruktøren på forhånd. 

PRIS

Kr. 1195,- for 4 kurskvelder. Ønsker du å trene mer utover dette, betaler du kr. 250,- for hver kveld ekstra. 

OPPSTART

Oppstart av nytt hverdagslydighetskurs er tirsdag 8. september 2020, kl. 19.00 – 20.00. Du kan bli med i treningsgruppa underveis, selv om du ikke får med deg første kursoppstart. 

Hva skjer på kursplassen?

Følg med på oppdaterte dato- og tider for kurs og arrangementer ved å klikke deg inn på arrangemenskalenderen vår. Følg linken under!

AKTIVITETSKALENDER

Er du interessert i hverdagslydighetskurs?

Følg stegene nedenfor for å få mer informasjon, eller for å melde deg på et av kursene våre.

1

KONTAKT OSS

Kontakt oss på telefon 33770822 / 90604715, eller send en e-post til post@dyresenteretiskoger.no

2

FÅ INFORMASJON / MELD PÅ

Vi gir deg informasjon og muligheten til å melde på kurs, og du vil deretter motta en informasjonsmail fra kursansvarlig

3

VELKOMMEN PÅ KURS

Hjertelig velkommen på valpekurs i den vakre Skogerbygda like utenfor Drammen! Møt opp litt før første kurskveld for å bli litt kjent.