Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Hotellopphold

Hotell for alle!

På smådyrhotellet er det plass til de fleste smådyr, gnagere, kaniner og fugler i alle aldre og størrelser.

I smådyravdelingen bor kaniner, gnagere og fugler i separate bur i en egen lukket avdeling. Kaninene får kanin-naboer, fuglene fuglenaboer – også videre. Dette bidrar til hygge og trivsel til dyrene – og de setter pris på å se de andre dyrene og på det som skjer rundt omkring.

 

Vårt konsept

Vi legger stor vekt på den individuelle behandlingen hvert enkelt individ skal få – og gjør vårt beste for å tilpasse hotelloppholdet etter hva dyret er vant med hjemme. De mange ulike smådyrslagene har forskjellige behov og ønsker – og vi tilrettelegger etter hva som er naturlig for dyreslaget å like. For alle dyr synes vi det er naturlig å få strekke på bena, og så sant forholdene tilsier det, får de største smådyrene, som kaniner og marsvin, være ute i luftegårder når været er godt.

Matrutiner

Vi serverer kvalitetsfôr av ypperste kvalitet, og våre smådyr spiser Oxbow – som skal være det beste smådyrfôret på markedet. Vi har også Oxbow for både kanin, marsvin, rotte og hamster til salgs i dyrebutikken vår.
Deilig høy i massevis er alltid tilgjengelig for de største, samt friskt grønt. For dyr som liker det, blir det servert frisk frukt og nøtter. Vi tilpasser utifra hva de ulike dyreslagene setter pris på og hva dere som eiere forteller oss at dyret er glad i hjemme. Friskt vann er alltid tilgjengelig.

Ekstratjenester

Vi kan tilby endel tilleggstjenester for dyret ditt – noe som kan bestilles ved levering eller underveis i oppholdet. Se på egen side for ekstratjenester for informasjon og pris, eller ta kontakt med oss dersom ditt dyr har spesielle ønsker eller vaner – så tilrettelegger vi oppholdet slik at han/hun trives best mulig!

I dyrebutikken vår fører vi alt fra dyrefôr og godbiter til bur og utstyr, og trenger dyret ditt nytt utstyr eller noe godt å kose seg med når den kommer hjem fra oss, kan vi gjøre dette klart til du skal hente. Smådyrgodteri kan også bestilles for servering under oppholdet, hvis du ønsker å skjemme bort dyret ditt litt ekstra.