Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Hundebarnehagen

Hundebarnehagen på Skoger fungerer som et aktivitetssenter for hunder på dagtid. Den er en sosial møteplass for valper, unghunder og aktive voksne hunder, samt et godt sted å være for å få nye 2- og 4bente venner og eget “hundeliv”.

Hundene får lekt og aktivisert seg med andre hunder og oss 2-bente som jobber her, og vil få god oppfølging fra dag til dag og bli innrullert i vårt program for barnehagegjester.

Tidlig levering for de som er tidlig på’n

For de som ønsker kan man levere hunden i barnehagen fra klokken 7 på morgenen, kanskje før man kjører på jobb eller vil ha en fridag på stranden eller kjøpesenteret, og så får hunden en full dag i barnehagen med de andre barnehagebarna før eier henter hunden på vei hjem fra jobb eller ærend.

De 4-bente slipper å kjede seg hjemme alene og får heller kost seg sammen med andre artsfrender, mens de 2-bente slipper å slite med den dårlige samvittigheten.

Sosialisering

Barnehagen fungerer også som en leke- og læreplass for de hundene som trenger litt mer sosialisering med andre hunder og mennesker, da de på barnehagen får møte hunder av forskjellige raser og med ulike gemytt og dermed lært seg ulike “hundespråk”.