Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

VÅRE TILBUD I BARNEHAGEN

 

Fast plass i barnehagen

16129956_1711433942412321_1720530025_oDe fleste 4-bente barnehagebarna våre har en fast plass i barnehagen, enten en full- eller deltidsplass fordi eier ønsker at hunden skal aktiviserer i løpet av dagen imens de f.eks er på jobb – eller fordi de ønsker en dag eller to i uka hvor hunden skal få leke med andre hunder og få god sosialisering. Vi tilrettelegger etter det behovet enkelte må ha og finner en løsning som passer både hund og eier. Er du usikker på hva som passer din hund, kan vi ta en prøvedag og se an hvordan hunden trives og om det er behov for litt ekstra tilvenning til andre hunder i starten. Hunder har godt av å få være sosiale med mange ulike raser, da det er naturlig for dem å være i en flokk med andre. Ute på gata i hverdagen er det ikke like lett å finne hunder å leke med, hunder som passer til nettopp din hund – og dette kan vi hjelpe til med.

 

Barnehage med overnatting på hotell

Noen dager har man behov for å være litt lengre på jobb – eller man har avtaler selv utover kvelden, og da er det mulig for hunden å få sove over inne på hundehotellet vårt. Hunden blir da innlosjert med en romkamerat og blir innrullert i det øvrige hotellprogrammet vårt. Kvalitetsfôr fra Royal Canin er inkludert og blir servert sammen med de andre hotellgjestene våre etter kl. 18 på kvelden og kl. 9 på morgenen. Har du en hund som skal komme på et lengre hotellopphold senere, kan det være greit å få prøve seg på å sove over på hotell en gang i forveien. Slik kan vi også bedre tilrettelegge det kommende hotelloppholdet – hvis vi ser at hunden for eksempel trenger litt mer tilvenning med å sove borte.

 

Drop In i barnehagen

Skal du bruke en dag på kjøpesenteret eller har andre ting som skjer som hunden ikke kan være med på, er det greit å benytte seg av Drop In-tilbudet vårt. Hunden får da være med på alle øvrige barnehageaktiviteter og leke sammen med passende 4-bente venner. Drop In-dager passer også til de som kun ønsker litt sosialisering for hunden uten å måtte binde seg opp til en fast plass i lengre tid. Drop In-plassen kan også kombineres med hotellovernatting som nevnt ovenfor.

 

 

Aktiviteter i løpet av barnehagedagen

Vi tilbyr mange ulike aktiviteter til de 4-bente som det fint går an å kombinere med en dag i barnehagen. Ønsker du litt lydighetstrening eller at hunden skal være med på en tur i skogen, så kan dette bestilles ekstra med barnehagedagen. Frisøren vår er de fleste ukedager for litt pelspleie og stell, og vi kan bade og gjøre enkel grooming alle øvrige dager også. Du definerer ditt behov – vi ordner resten!