Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

SKOGER HUNDEHOTELL

Kunnskap, erfaring 
og masse kjærlighet 
for våre pelskledde venner

På hundehotellet gjør vi alltid vårt beste for å sørge for at de 4-bente gjestene våre får et trygt, godt og sosialt opphold. Vi tilbyr korte og lange opphold for hunder i alle aldre og størrelser! Siden vi startet hotellet i 1993, har vi vokst og utviklet oss mye – og vi er stolte over den ekspertisen vi sitter på rundt det å ta vare på andres dyr.

LES MER OM VÅR HISTORIE

Vårt konsept

Skoger Hundehotell er en sosial møteplass der hvert enkelt individ får muligheten til å utvikle sin sosiale kompetanse i forhold til sine artsfrender. Vi legger stor vekt på sosialt samvær, og ingen av våre gjester blir boende alene så sant ikke spesielle forhold tilsier det eller det er et ønske fra eier. 

Sosial møteplass

Våre gjester får nye rom- og lekekamerater basert på rase, alder, aktivitetsnivå og personlighet. Vi opplever at det gir økt trivsel og trygghet for hundene å bo på rom med en eller flere andre hunder, i tillegg til at de tar med seg de sosiale lærdommene sine videre i hverdagen i møte med andre. 

Individuell behandling

Et stort fokus hos oss er den individuelle behandlingen hver enkelt gjest skal få, for ingen hunder er like! Vi vektlegger god kommunikasjon med eier og kartlegging før og underveis i oppholdet for å sørge for at alle hunder trives på best mulig måte. 

Engasjerte medarbeidere

Alle våre ansatte på hundehotellet er lidenskapelig opptatte av at alle hunder skal ha det godt under oppholdet, og vi gjør alltid vårt ytterste for å se, forstå og tilpasse hver enkelt dag til hver enkelt hund. Vi elsker dyr og alle de flotte gjestene vi ha rpå besøk her, og setter vår ære i å sørge for at de har det bra når de er på besøk hos oss.

Lurer du på hva det koster?

FULLSTENDIG PRISLISTE

Bilder fra hundehotellet

Klikk deg inn på siden nedenfor for å se bilder fra oppholdene til noen av våre 4-bente gjester. Vi oppdaterer jevnlig våre sosiale medier, så følg oss med fordel på Facebook, Instagram og Snapchat for å følge med på hverdagene våre her på Skoger.

Ekstratjenester under oppholdet

Vi tilbyr ulike aktiviteter og tjenester under hotelloppholdet, slik at det skal passe inn til hver enkelt hunds behov. Noen er vant med mer aktivitet hjemmefra og ønsker en ekstra langtur noen dager i uka, mens andre har kanskje behov for en økt på stellebordet under oppholdet for å holde pelsen vedlike. Følg linken nedenfor for å se alle våre tilbud.