Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Ekstratjenester under oppholdet

EKSTRATJENESTER UNDER OPPHOLDET

Ja, selvfølgelig har
hver enkelt gjest
ulike behov og vaner!

For å tilrettelegge oppholdene for hver enkelt 4-bent gjest og tilfredsstille de behovene og vanene de har med seg hjemmefra, har vi en rekke ekstratjenester man kan bestille for å gjøre oppholdet slik eier ønsker. Det være seg aktiviteter, tannstell eller hilsener hjem til mor, – eller for eksempel en tur innom frisørsalongen eller badekaret før hjemreise. 

Fysisk og mental trening

Alle hunder på hotellopphold blir aktivisert i løpet av dagen, enten ute på tur eller en lengre økt i en av de store leke- og løpegårdene våre sammen med lekekamerater. I tillegg til dette kan man bestille ekstra aktivitet, noe som er fint for eksempel for hunder som er vant med mye fysisk aktivitet hjemmefra.

LANGTUR TIL FOTS

For mer aktivitet utover det som er inkludert i oppholdet, kan det bestilles ekstra langtur på enten 30 minutter eller 1 time.

“Kosetur”:
30 min

kr 150,-

“Kjeldås rundt”:
1 time

kr 300,-

SYKKELTUR

I sommerhalvåret kan hunden få en sykkeltur. Tjenesten forutsetter at hunden har prøvd å sykle på forhånd.

“Nybegynneren”:
3 kilometer

kr 300,-

“Skoger rundt”:
6 kilometer

kr 600,-

SØK OG SPOR

Alle hunder har anlegg og interesse for å bruke nese og sanser, og det kan være et fint avbrekk i løpet av hotelloppholdet.


Søksaktivitet

kr 300,-


Sporaktivitet

kr 300,-

SKOGTUR

Vi pakker sekken og tar med hundene oppe på Røysjøskogen, og koser oss med alt det flotte skogen har å by på. Bading for den som ønsker!

kr 300,-

Atferd- og lydighetstrening

Vi har flere dyktige hundeinstruktører som kan hjelpe til på ulike områder, og vi skreddersyr et opplegg sammen med deg som eier for å oppnå ønskede resultater. Med fordel kan man som eier ha et kartleggingsmøte med instruktøren på forhånd, samt en treningsøkt etter opphold og endt trening.

HVERDAGSLYDIGHET

Ved hjelp av positive treningsmetoder, jobber vi med ulike momenter innen hverdagslydighet; som kontakt, å gå pent i bånd, møtetrening, innkalling og sitt/dekk/bli.

1 økt med trening
uten eier

kr 400,-

Atferdskonsultasjonmed eier

kr 800,-

UTSTILLINGS-TRENING

Er du interessert i å ta med hunden din på utstilling, kan vi hjelpe til med ringtrening. Vi bygger et godt team som skal gjenspeile samarbeid og glede i ringen. 

1 økt med trening
uten eier

kr 400,-

1 økt med trening
med eier

kr 800,-

KONKURRANSE-HUNDEN

For hunder som jobber aktivt innen forskjellige hundesporter, kan våre instruktører være med å trene under oppholdet. 
Vi tilrettelegger etter eiers ønsker og vaner.

1 økt med trening
uten eier

kr 400,-

1 økt med trening
med eier

kr 800,-

TILVENNINGS-TRENING

Ønsker du å få hjelp til å gjøre hunden din vant med ulike momenter som hører hjemme i hverdagen? Vi kan hjelpe til med tilvenning av bilkjøring, håndteringstrening, trygghet i bur og ellers etter ønske.

Tilvenningstrening

Pris etter behov for tidsbruk

Andre ekstratjenester under oppholdet

For å gjøre oppholdet for hunden din så bra som mulig, har vi flere forskjellige ekstratjenester det går an å bestille i tillegg. Har hunden din spesielle vaner som du ønsker at vi skal følge opp imens den er her, så gjør vi det gjerne.
Gi beskjed ved bestilling, så gjør vi det på en måte som er tilnærmet det som skjer hjemme.

MMS FRA HUNDEN

Ønsker du å høre og se hvordan hunden din har det under hotelloppholdet, kan du bestille en MMS. Vi tar bilde av hunden og kanskje de nye hundevennene, og forteller om hvordan dagene er.

1 stk

kr 50,-

GODTEPAKKE

Vil du skjemme bort hunden din litt til kvelds, kan du bestille godtepakke med valgfri godis som serveres til dessert etter middagen på hotellet.

1 stk

kr 20,-

VEDLIKEHOLD

Noen hunder er vant med og har behov for vedlikehold av både tenner og pels daglig eller ukentlig, og det kan vi selvfølgelig hjelpe til med.

Tannpuss per gang

kr 50,-

Gjennomgang pels

kr 50,- / 100,-

MEDISINERING

Vi har mye erfaring i å gi medisiner av ulike typer, og det tas med den største seriøsitet. Medisiner skal leveres inn ferdige i dosett.

Enkel / middels

kr 15,- / 50,-

Komplisert

kr 100,-

Spa og frisørtimer

Det er fullt mulig å kombinere et besøk i frisørsalongen med hotelloppholdet, eller bare få klørne klippet eller pelsen badet og børstet før hjemreise etter et opphold. Har hunden vært her i mer enn 5 døgn, får man 50% avslag på badepakkeprisen. Les mer under siden til hver enkelt tjeneste.

BADEPAKKE

Hunden bades med utvalgt kvalitetssjampo og eventuell balsam, blåses og fønes tørr før den børstes. Har hunden mye ull eller eventuelle floker, kan vi også fjerne dette.

PRIS OG INFO

KLIPPEPAKKE

Hunden blir badet, fønet, børstet og klippet/trimmet. Vi tilpasser klippen etter eiers ønske eller så tett på typisk raseklipp som mulig.

PRIS OG INFO

SMÅ PELSTJENESTER

Vi utfører små pelstjenester som kloklipp, poteklipp og ørestell på Drop In-timer eller kombinert med opphold. Du kan vente imens vi utfører stellet.

PRIS OG INFO

MASSASJE

En massasje eller stretching er godt for de fleste. Massasje øker blodsirkulasjonen, forbedrer ernæringen og får muskulaturen til å slappe av.

PRIS OG INFO