Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Hotellopphold

Hotell for alle!

På hundehotellet tar vi imot hunder i alle aldre og i alle størrelser! Alle hunder får en eller flere samboere, og ingen blir boende alene så sant ikke spesielle forhold tilsier det eller det er et ønske fra eier.

 

Nøye kartlegging

Ved ankomst kartlegger vi, i samarbeid med dere eiere, hvert enkelt individs spesielle behov og deres atferd. Dette gir grunnlaget for både valg av samboer og hvordan oppholdet legges opp. Vi har lang erfaring og mange individer å velge blant, samtidig som vi har mange faste gjester vi kjenner godt, og finner derfor alltid fram til en passende partner for din hund.

4-bente faddere

Har din hund aldri vært på hotell før og trenger litt tilvenning, har vi mange godt kjente 4-bente både i barnehagen og på hotellet som fungerer som “faddere” for nyankomne. Av erfaring ser vi at hundene tilpasser seg lettere når de får en 4-bent kompis som kan vise litt rundt og betrygge om hvordan rutinene er og at det er gøy å være borte fra mor og far litt.

Hva skjer på hotellet?

For å øke trivselen for hundene, får alle hunder en eller flere romkamerater å bo sammen med på hotellet (så fremt ikke forhold tilsier annet eller det er eiers ønske at hunden bor alene). Hundene bor og sover sammen, er ute på tur og i løpegårder sammen – og vi opplever ofte at hundene knytter sterke bånd til hverandre, og gjerne sover “på arma” til hverandre om natta.

Alle våre hotellgjester får inkludert tur ute på jordene eller lengre lekestund i lekegrupper i de store inngjerda løpegårdene våre. Dersom du har en hund som er vant med litt ekstra mosjon eller du bare ønsker å skjemme den litt ekstra bort i løpet av hotelloppholdet, har vi tilleggstjenester som mosjons- og sykkelturer, skogturer og annet hodebry. Se denne siden for mer om de andre tjenestene vi tilbyr!

Matrutiner

For at alle skal få ro rundt måltidene settes hundene alene ved fôringene. Slik får vi fulgt med på at alle spiser det de skal få i seg – og dermed har mulighet til å justere dersom noen for eksempel ikke har lyst på kun tørrfôr.
Det er selvfølgelig mulig å ha med egen mat, men fôr av ypperste kvalitet er inkludert i prisen. Vi bruker Royal Canin til hundene på hotellet vårt, og de har mange ulike varianter som er tilpasset de ulike størrelsene og behovene hundene måtte ha.
Friskt vann er selvfølgelig tilgjengelig hele døgnet.
For de kresne og litt småspiste hundene er det også mulig å få ferskfôr servert mot et lite tillegg i prisen.

 

Hvordan bor hundene?

Vi har strenge dagsrutiner for å gi hundene mest mulig forutsigbarhet og trygghet og opplever derfor lite stress og uro.
Hotellet er inndelt i mange avdelinger, og vi har dermed muligheten til å samle de hundene med fellesbehov i samme rom. Herunder egen avdeling for de små hundene, “gamlehjem” for de eldre hundene, isolat for hunder som trenger å skjermes fra de andre og egen suite til de minste.

Jara venter spent på at samboeren skal flytte inn og de skal tilbringe ferien sammen.

Oppfølging

Hver hund får tildelt sin egen trivselsansvarlige når den kommer på hotellet, og denne personen har ansvaret for at nettopp denne hunden får det fint. Vi er mange 2-bente som arbeider med hundene og har god oppfølging med den trivselsansvarlige, og tilrettelegger dersom det skulle vise seg at enkelte hunder trenger litt forandring i løpet av oppholdet, for eksempel ved bytte av romkamerat eller forandring i matrutinene.Hver dag skriver vi noen ord om hvordan dagen har vært og om det har skjedd noe spesielt. Dette arkiveres i hundens journal på Skoger og blir tatt frem ved neste besøk, slik at vi kan gjøre hvert enkelt opphold så trygt og trivelig som mulig.

Våre faste gjester viser gjensynsglede hver gang de kommer – og det er vårt garantistempel på at hos oss er det godt å være!