Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Luksusopphold for de minste [OLD]

Ønsker du å gi hunden din litt ekstra luksus mens du selv er på sommerferie?

Suiten vår for småhunder ble lansert i 2010 etter at vi så mer og mer etterspørsel etter et tilbud for de minste hundene som ville kose seg sammen med andre små venner uten å bli forstyrret av “store, skumle” artsfrender. Vår erfaring er at de minste liker seg best med venner av egen størrelse, og selv den snilleste hund av litt størrelse kan virke skremmende for våre minste gjester om de ikke er vant til store hunder fra før av.

I suiten

Suiten ble nyoppusset igjen til sommeren 2012 og er innredet med lekre, lyse fliser og er et stort fellesområde for de små. I suiten har vi selvfølgelig en stor dobbeltseng og lysekrone for å tilfredsstille de mest kresne småhundenes “interiørsmak”, vi har TV og vi spiller av DVD-filmer med diverse Disneyfilmer i løpet av dagen.

Hundene som bor på suiten har tilgang til en stor luftegård hele dagen, og dersom været tillater det, kan de gå inn og ut som de ønsker. På sommeren er det deilig å kunne ligge ute på verandaen og slikke sol, for deretter å gå inn for å ta en “power-nap” i dobbeltsenga.

Vi leker selvfølgelig og er ute på tur akkurat som alle de andre, men med egne trivselsagenter som kun har i oppgave å gjøre det de kan for å varte opp de minste gjestene holder vi oss litt for oss selv og nyter tilværelsen.

Felles kosestund midt på dagen med godteri og film er en selvfølge, og sammen med trivselsagentene unner vi oss også en daglig hvilestund med avspenning til behagelig musikk i rolige omgivelser. Kanskje noen ønsker en massasje samtidig?

I suiten har vi muligheten til å skreddersy tilbudet til de minste småhundene!

OBS! Suiten med fri tilgang til lufteområde på dagtid er kun tilgjengelig i vår-og sommerhalvåret, og alltid med værforbehold.