Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Våre priser

Priser på hundehotellet

Vi ønsker velkommen for lange og korte overnattinger for hunder i alle størrelser og aldre! I døgnprisen vår er alt hunden trenger inkludert. Kvalitetsfôr fra Royal Canin, stell og kos og selvfølgelig mosjonering hver dag.

kr 425,-

per døgn


Tidlig levering og sen henting

Ved innsjekk klokken 11-12 og utsjekk kl 16-18 på hentedato, regnes et halvt døgn ekstra.

Ferietillegg og helligdagstillegg

I skolens sommerferie og på bevegelige helligdager (røde dager) har vi et tillegg på kr. 100,- per hund per døgn.
I andre skoleferier har vi et tillegg på kr. 50,- per døgn.

Søsken-
rabatt

Har du flere dyr?

-50%

for hund nr 2 og fler

BARNEHAGE
FØR HOTELL

Kombiner med en dag i barnehagen, og lever hunden mellom kl 7-9 (kl 8-9 i helgen) for litt ekstra lek og moro! Hunden sjekkes inn på hotellet kl. 18.

kr 265,-

HENTETIDER
OG AVVIK FRA DISSE

Åpningstidene våre er tilpasset gjestenes rutiner, og for å skape ro avtales henting og levering utenom kun i spesialtilfeller.

kr 100,-

Ved henting etter kl 19 er det tillegg på 1 ekstra døgn.

HUNDER MED
SPESIELLE BEHOV

Hunder som av ulike grunner må bo alene, hunder med løpetid og hunder over 50kg får et ekstratillegg på døgnprisen.

kr 100,-

per døgn

SPESIALFÔR

Hunder som skal spise spesialfôr fra vårt sortiment, betaler et ekstra tillegg. Dette gjelder fôr som Norwegian Polar og Royal Canin Dermacomfort.

kr 25,-

per døgn

MEDISINERING

Hunder som skal ha medisinering i løpet av oppholdet, betaler et ekstra tillegg per gang.

kr 15,- / 50,-

for enkel / middels medisinering

kr 100,-

for komplisert medisinering

I skolens ferier

I ferier med mye pågang som juleferie, påskeferie og sommerferie skal det betales et depositum på kr. 250,- for hver påbegynte uke for å reservere plassen. Depositumet trekkes av beløpet ved betaling av oppholdet. Innbetalt depositum tilbakebetales kun ved avbestilling innen en måned før oppholdet.

Avbestillingsregler

I høysesongen (ferier og helligdager) betaler man for det som er bestilt og reservert om ikke plassen avbestilles innen 1 uke før oppholdet starter. I de feriene der det er mest pågang (jul-, påske- og sommerferien) skal det også innbetales et depositum på kr 250,- per påbegynte uke, og dette refunderes ikke om man avbestiller senere enn 1 måned innen oppholdet starter.

Utenfor høysesong betaler man for det oppholdet som er avtalt ved innsjekk om hunden hentes tidligere. I spesielle tilfeller der det er usikkert når man henter (ved for eksempel sykdom) er vi selvfølgelig fleksible og inngår spesialavtaler, men dette må være avklart senest ved innlevering. Dette for å både kune planlegge bemanning på hotellet, samt å skape mest mulig trivsel for dyra og minimere stresset på hotellet ved ukes- og dagsplaner for romkamerater, lekekamerater og aktiviteter på dagtid.

LES VÅR AVTALE FOR PASS AV HUND

Ekstratjenester under oppholdet

Vi tilbyr ulike aktiviteter og tjenester under hotelloppholdet, slik at det skal passe inn til hver enkelt hunds behov. Noen er vant med mer aktivitet hjemmefra og ønsker en ekstra langtur noen dager i uka, mens andre har kanskje behov for en økt på stellebordet under oppholdet for å holde pelsen vedlike. Følg linken nedenfor for å se alle våre tilbud.