Våre priser

Hotellopphold for hund

Vi ønsker velkommen for lange og korte overnattinger for hunder i alle størrelser og aldre! I døgnprisen vår er alt hunden trenger inkludert. Kvalitetsfôr fra Royal Canin, stell og kos og selvfølgelig mosjonering hver dag.

Pris per døgn: Kr. 380,-

 

 • Søskenrabatt:
  Har du flere dyr? For ekstra hund fra samme hjem gis 25% rabatt på grunnpris for hund nr 2. Har du 3 eller flere får du 50% rabatt på grunnpris fra hund nr 3 og videre.
 • Tidlig levering og sen henting: 
  Ved levering i åpningstiden klokken 11-12 og henting i åpningstiden klokken 16-18 på hentedato regnes et halvt døgn ekstra.
 • Hundebarnehage kombinert med hotellopphold: 
  For gjester som vil benytte seg av hundebarnehagen i kombinasjon med overnatting på hotellet, tilbyr vi muligheten til å levere i ukedager fra klokken 07:00 og i helga fra klokken 08:00. Hunden flytter inn på hotellet når barnehagen stenger klokken 18:00. Barnehage i kombinasjon med hotell koster kr. 265,-
 • Henting og levering utenfor åpningstider: 
  Våre åpningstider er tilpasset våre firbente gjesters rutiner, og for å skape så mye ro som mulig avtales henting og levering utenfor åpningstiden kun i spesialtilfeller. Det påløper et tillegg på kr 100,- ved henting innen klokken 19:00. Etter klokken 19:00 er det tillegg på ett ekstra døgn.
 • Hunder med løpetid, ekstra store hunder og hunder som må bo alene
  Hunder som av ulike grunner må bo alene har et tillegg på kr 100,- per døgn. På tisper hvor det oppstår løpetid under oppholdet eller løpetid allerede har startet ved ankomst, påløper det et tillegg på kr 100,- per døgn. Hunder som har vekt over 50kg har et tillegg i prisen på kr 100,- per døgn.
 • Spesialfôr: 
  Hunder som må spise spesialfôr fra vårt sortiment betaler kr. 25,- ekstra per døgn (for eksempel Norwegian Polar, Royal Canin Dermacomfort)
 • Medisinering: 
  Hunder som skal ha medisinering i løpet av oppholdet betaler kr. 25,- per behandling for enkel medisinering, kr 100,- for komplisert medisinering. Alle medisiner skal leveres ferdig inndelt i dosett.
 • Forsikring: 
  Alle dyr bør være forsikret ved levering.

I skolens ferier

I skolens sommerferie og på bevegelige helligdager (røde dager) har vi et tillegg på kr. 100,- per hund per døgn. I andre skoleferier har vi et tillegg på kr. 50,- per døgn.

– I ferier med mye pågang som juleferien, påskeferien og sommerferien betales et depositum på kr. 250,- for hver påbegynte uke for å reservere plassen. Depositumet trekkes av beløpet ved betaling av oppholdet. Innbetalt depositum tilbakebetales kun ved avbestilling innen en måned før oppholdet.

Avbestillingsregler

1. I høysesong, dvs ferier og helligdager, betaler man for det som er bestilt og reservert om ikke plassen avbestilles innen 1 uke før oppholdet starter. I de feriene der det er mest pågang (jul-, påske- og sommerferien) skal det også innbetales et depositum på kr 250,- pr påbegynt uke og dette refunderes ikke om man avbestiller senere enn 1 mnd innen oppholdet starter.

2. Utenfor høysesong betaler man for det oppholdet som er avtalt ved innlevering om hunden hentes tidligere.
I spesielle tilfeller der det er usikkert når man henter (sykdom etc) er vi selvfølgelig fleksible og inngår spesialavtaler, men dette må være avklart senest ved innlevering slik at vi får planlagt bemanningen ift belegget på hotellet. For å skape mest mulig trivsel for dyra og minimere stresset på hotellet lager vi også ukes- og dagsplaner for romkamerater, lekekamerater og aktiviteter på dagtid og for å få gjennomført disse er det viktig med litt forutsigbarhet :)