VÅRE PRISER

Hotellopphold for hund

Vi ønsker velkommen for lange og korte overnattinger for hunder i alle størrelser og aldre!
I døgnprisen vår er alt hunden trenger inkludert. Kvalitetsfôr fra Royal Canin, stell og kos og selvfølgelig mosjonering hver dag.

Pris per døgn: Kr. 360,-

– For ekstra hund fra samme hjem gis 25% rabatt på grunnpris, for hund nr 2 og fller gis 50% rabatt.
– Ved levering 11-12 og henting 16-18 regnes 1/2 døgn ekstra.
Mulighet for å levere i  barnehagen fra kl 0700 og få 50 kr rabatt på drop-in-prisen. Hunden flytter inn på hotellet når barnehagen stenger kl 1800.
– Henting utenfor åpningstider kan avtales i spesialtilfeller  mot et tillegg i prisen på kr 100,- ved henting innen kl 1900 og betaling for ett døgn ekstra etter kl 1900.
– Tillegg på kr 100,- pr døgn for hunder som må bo alene og for hunder over 50 kg.
– Alle dyr bør være forsikret ved levering.
– Hunder som må spise spesialfôr fra vårt sortiment betaler kr. 25,- ekstra per døgn.
– Hunder som skal ha medisinering i løpet av oppholdet betaler kr. 25,- for enkel medisinering, kr 100,- for komplisert. 

I skolens ferier

I skolens sommerferie og på bevegelige helligdager (røde dager) har vi et tillegg på kr. 100,- per hund per døgn. I andre skoleferier har vi et tillegg på kr. 50,- per døgn.

– I ferier med mye pågang som juleferien, påskeferien og sommerferien betales et depositum på kr. 250,- for hver påbegynte uke for å reservere plassen. Depositumet trekkes av beløpet ved betaling av oppholdet. Innbetalt depositum tilbakebetales kun ved avbestilling innen en måned før oppholdet.

Avbestillingsfristene våre er som følger:
1. I høysesong, dvs ferier og helligdager betaler man for det som er bestilt og reservert om ikke plassen avbestilles innen 1 uke før oppholdet starter. I de feriene der det er mest pågang (jul-, påske- og sommerferien) skal det også innbetales et depositum på kr 250,- pr påbegynt uke og dette refunderes ikke om man avbestiller senere enn 1 mnd innen oppholdet starter.
2. Utenfor høysesong betaler man for det oppholdet som er avtalt ved innlevering om hunden hentes tidligere.
I spesielle tilfeller der det er usikkert når man henter (sykdom etc) er vi selvfølgelig fleksible og inngår spesialavtaler, men dette må være avklart senest ved innlevering slik at vi får planlagt bemanningen ift belegget på hotellet. For å skape mest mulig trivsel for dyra og minimere stresset på hotellet lager vi også ukes- og dagsplaner for romkamerater, lekekamerater og aktiviteter på dagtid og for å få gjennomført disse er det viktig med litt forutsigbarhet :)