Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

2-bente på Skoger Dyrehotell

Marianne Henriksen

Marianne er daglig leder og grunnlegger av Skoger Dyrehotell. Hun bor på gården sammen med sin 2- og 4-bente familie og er lidenskapelig opptatt av at dyrene skal ha det godt. Marianne er utdannet hundeinstruktør og har gått utdanning innen hundemassasje og på etologi (atferd) på hund og katt.
Sammen med svigerdatter Carina driver hun kennel Skogerbygda med oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund, og hun har selv de 4 portisene Densa, Dora, Teo og Anna og dvergschnauzerjentene Aurora og Lita boende sammen med seg. I tillegg har hun kattene Lillepus, Fløtepus og Timmy som gjør en strålende jobb med å holde gården musefri, hvorav sistnevnte på eget initiativ har flyttet inn på kontoret vårt og koser seg i rollen som kontorpus og tar imot alle gjester med en varm og god utstråling.

Carina Skavlan Myhre

Carina er svigerdatter av Marianne og har bodd på gården i mange år. Etter å ha jobbet deltid i kombinasjon med studier på BI, startet hun fast som prosjekt og markedsansvarlig på gården etter å ha fullført bacheloren innen økonomi og administrasjon. Carina er utdannet hundeinstruktør ved Oslo Hundeskole og er lidenskapelig opptatt av hundeutstilling. Hun er en av våre hundefrisører og elsker å gjøre hundene velstelte. Carina har selv de tre dvergschnauzerne Lea, Juli og Nani boende hjemme hos seg, og driver sammen med Marianne kennel Skogerbygda.

 

 

Kari Camilla Juelsen

Kari Camilla har i mange år jobbet som trivselsansvarlig på Skoger Dyrehotell, og er med oss fortsatt som fagansvarlig hundeinstruktør for kursene som holdes på gården.
Hun har hundeførerutdanning fra Forsvarets Hundeskole, har tjenestegjort som hundefører i Bodø og gått instruktørutdanning på Oslo Hundeskole. Nå trener hun aktivt innen lydighet og bruks, samtidig som hun er godkjent hundefører i Heimevernet. Kari Camilla har selv schæferen Axel, den australske gjeterhunden Indy og den portugisiske vannhunden Judy.  Indy er godkjent terapihund og  Judy flink lærling. De besøker eldrehjem og sykehjem og sørger for at mennesker får gode opplevelser med de fine 4-bente vennene deres.

 

Ruben Engen

Ruben er en veldig dyrekjær og nevenyttig gutt som har et godt lag med de 4-bente gjestene våre. Han begynte hos oss til sommeren 2012 og har jobbet fast de siste årene. Ruben har gått instruktørutdanning hos Nordby’s Hundeskole og ble ferdig utdannet hundeinstruktør i februar 2017, og er god på å ha det gøy med hundene og få de til å føle seg bra.

 

Reda Vat

Reda har jobbet hos oss siden sommeren 2012 og er en positiv og arbeidsom ung dame. Hun er veldig flink med de 4-bente gjestene våre og er spesielt glad i pusene vi har på besøk. Reda er en av våre flinke hundefrisører og er god på å gjøre hundene rene, pene og velstelte.

Emilie Henriksen

Emilie er “frøken Skoger Dyrehotell” og hjelper til med liv og lyst på arrangementer, i helger og ferier. Hun er Mariannes yngste barn og har fått hotelldrift for 4-bente inn med morsmelka. Emilie starter på siste året på videregående til høsten, og jobber på dyrehotellet på deltid, i helger og ferier. Spesielt blant kattegjestene våre er hun en populær trivselsagent som gjør alt for at gjestene skal trives.

Serine Hansen

Serine er katteeksperten vår og lidenskapelig opptatt av at de skal ha en så god som mulig hverdag. Hun er oppvokst med katt og var på videregående skole ett år som utvekslingsstudent i California. Der bodde hun hos en veterinær med 19 dyr, alt fra fisker og ulike typer fugler, til rotter, kaniner, hunder og katter. I tillegg til skole og å hjelpe til med fuglene og dyra hjemme, jobbet hun som frivillig på et dyreshelter og lærte mye om atferd. Hennes oppgave var å sosialisere kattene som bodde på senteret så de kunne få nye hjem. Nå har hun fullført en 3-årig bachelor ved Writtle College i England, og har med seg mye god kunnskap inn i arbeidet her på dyrehotellet. Bacheloroppgaven sin skrev hun om kattehotellet vårt og hvordan man kan utforme kattehusene slik at de bidrar til et godt miljø for gjestene våre. Til sommeren 2017 pusset vi opp inne- og uteområdene våre på kattehotellet og er stolte over å kunne tilby kattelokaler som er innredet etter det nyeste innen forskning på katteatferd.

Katia Alinek

Katia har vært hos oss siden sommeren 2016 og er ei arbeidsom dame som har et godt lag med de 4-bente gjestene våre. Hun har tatt hundefrisørutdanning i Polen og er en av de flinke damene som hjelper til med å stelle og klippe pelsen til hundene som kommer på besøk. Katia har selv to eldre herremenn på 4 bein; en weimaraner og en liten blandingshund.

 

 

Maja Hovdal Øyangen

Maja er ei dyrekjær, tillitsfull og blid jente som har jobbet hos oss siden 2017. Hun hjelper til på ettermiddager, i helger og ferier i tillegg til at hun gjør seg ferdig med skolegangen sin – og er full av liv og lyst sammen med de 4-bente gjestene våre. Maja har selv dvergschnauzerjenta Olivia som hun deltar på kurs med og er et fint tilskudd i den 4-bente barnehagegjengen vår.