Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Jul- og nyttårsfeiring

Jul- og nyttårsfeiring

Riktig godt nyttår!

Vi ønsker det nye året hjertelig velkommen, og gleder oss til mange nye, fine øyeblikk sammen med alle de flotte 4-bente gjestene våre.
Jule- og nyttårsfeiringa på Skoger er over for denne gang, og mange av julegjestene våre reiser hjem i disse dager. Hundebarnehagen er i full sving igjen, og vi er glade for å se de faste logrende hundene bli levert her på morgenen med glede og iver over å se oss og vennene sine igjen. Lekekamerater møtes igjen etter juleferien, og det er god stemning og mye godt humør. Herlig!

 

Vi har hatt mange besøkende her over jula, både nye fjes og gamle travere. Alle har blitt tatt godt imot og nye vennskapsbånd og bekjentskap har blitt gjort. Vår mangeårige tradisjon med nyttårsdisco har vært populær som vanlig, og mange hunder og katter kommer spesielt for denne grunn år etter år. Det er en kjent sak at mange dyr er redde på nyttårsaften med all den voldsomme oppskytingen av raketter utover kvelden, og ikke alle har muligheten til å skjerme de 4-bente like godt. Her på gården vår er det ikke mye raketter i nær omkrets, og vi har god erfaring med bruk av høy musikk, godis, nærvær og gode romkamerater til de 4-bente. I år som mange år før gikk kvelden veldig fint, noe som er godt å se for oss som jobber her.

Håper alle har hatt en fin jule- og nyttårsfeiring!

Vi gleder oss til å ta fatt på 2019 og alt det byr på. Kursplan for våren er i gang med å planlegges og vil bli lagt ut fortløpende. Gleder oss til å bli kjent med nye fjes og til å dele hverdagen vår med alle de gode 4-bente vennene våre. Nedenfor ser du noen glimt fra julefeiringen her på Skoger :)