Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

SKOGER KATTEHOTELL

Kunnskap, erfaring og 
masse kjærlighet
for våre pelskledde venner

Kattehotellet vårt er noe helt særskilt. Som et av de eneste kattehotellene i landet praktiserer vi felles kattehus for kattene på fulltid, noe som bidrar til trivsel, felleskap og en god stemning under korte og lange hotellopphold. 

LES MER OM VÅR HISTORIE

Vårt konsept

Skoger Kattehotell er et trygt og trivelig sted å vær for katter i alle aldre og størrelser. Vi legger vekt på sosialt samvær og harmoniske boområder med tilgang til luftegårder dag og natt. 

Frittgående kattehotell

Vi har lang erfaring i å la kattegjestene våre gå løse sammen og opplever det som harmonisk og positivt for kattene. Ingen har noe territorie her, og det er derfor sjeldent annet enn bare god stemning. Ønskes / er det behov for enerom, er dette selvfølgelig mulig. 

Individuell behandling

Et stort fokus hos oss er den individuelle behandlingen hver enkelt gjest skal få, for ingen katter er like! Vi vektlegger god kommunikasjon med eier og kartlegging før og underveis i oppholdet for å sørge for at alle katter trives på best mulig måte.

Engasjerte medarbeidere

Alle våre ansatte på hundehotellet er lidenskapelig opptatte av at alle hunder skal ha det godt under oppholdet, og vi gjør alltid vårt ytterste for å se, forstå og tilpasse hver enkelt dag til hver enkelt hund. Vi elsker dyr og alle de flotte gjestene vi ha rpå besøk her, og setter vår ære i å sørge for at de har det bra når de er på besøk hos oss.

Lurer du på hva det koster?

FULLSTENDIGE PRISER

Bilder fra kattehotellet

Klikk deg inn via bildet nedenfor for å se bilder fra hvordan vi har det her på kattehotellet vårt. Vi oppdaterer også regelmessig våre sosiale medier, og du er hjertelig velkommen til å følge oss på Facebook, Instagram og Snapchat for mer innsyn i hverdagen vår med de fine gjestene våre.