Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

KATTEHOTELLET

 

Litt om oss

537140_493189990739596_1865317729_n (1)Skoger Dyrehotell ble startet i 1993 og eies og drives av Marianne Henriksen, som selv er hundeinstruktør og har lang erfaring med både hund og katt. Marianne bor selv på gården sammen med sine to- og firbente.

I 2013 har vi 20års-jubileum – og etter å ha holdt på i så mange år, har vi mange faste firbente gjester, samtidig som vi stadig får flere.

Les mer om vår historie HER!

Vi holder til på et koselig gårdsbruk rett utenfor Drammen i offentlig godkjente lokaler, og vi har masse plass – både ute og inne!

Det at vi er offentlig godkjente betyr at vi underligger strenge krav i forhold til både helsemyndighetene, mattilsynet og bygningsmyndighetene. Dette bidrar til at du som kunde kan være sikker på at dyret ditt vil få det trygt hos oss.

Vårt konsept

Skoger Dyrehotell er ikke bare et oppbevaringssted, men en sosial møteplass der hvert enkelt individ får muligheten til å utvikle sin sosiale kompetanse i forhold til sine artsfrender.

Vi legger stor vekt på sosialt samvær og ingen av våre gjester blir boende alene, så sant ikke spesielle forhold tilsier det eller det er et ønske fra eier. Vi har lang erfaring i å la kattene få gå løse sammen og praktiserer dette så sant ikke spesielle forhold tilsier noe annet, eller du som katteeier foretrekker enerom til pusen din. Vi er unikt opptatt av at gjestene våre skal trives og har derfor benyttet oss av det nyeste innen forskning på katteatferd i utformingen av både innredningen og uteplassene.

Et stort fokus hos oss er den individuelle behandlingen som hver enkelt gjest skal få, samtidig som Skoger Dyrehotell fungerer som en sosial møteplass der alle får utfolde seg i trygge omgivelser.

Du definerer ditt behov – vi ordner resten!

 

Les litt om hotellopphold for katt

 

Les om Gabriels første besøk på Skoger Dyrehotell!

IMG_7810