Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

HOTELLOPPHOLD FOR KATT

 

Hotell for alle!

På kattehotellet er det plass til katter av alle raser og i alle aldre! Vi har lang erfaring i å la kattene få gå løse sammen og praktiserer dette så sant ikke spesielle forhold tilsier noe annet, eller du som katteeier foretrekker enerom til pusen din.

Vårt konsept

Vi er en av få kattehotell som praktiserer fellesrom for kattene på permanent basis, det vil si at kattene ikke bor i bur alene – men har ferieboliger og luftegårder sammen med andre katter som matcher deres personlighet. Vi har lang erfaring med dette og opplever at kattene trives veldig godt i hverandres selskap. Ingen av kattene som er hos oss har noe territorium – og derfor vil ikke problemer med aggressivitet eller sinne mot andre katter bli noe problem. Ønsker du at katten din skal bo på enerom, har vi selvfølgelig muligheter til dette.

 

Katter med ulike behov

På sommertid og i høysesonger har vi åpen alle våre tre kattehus – hvor vi deler inn kattene ut ifra de ulike behov og aktivitetsnivå de måtte ha, slik at kattene som bor sammen har størst mulig forutsetning for å trives sammen. Katter med urinveisproblemer og på spesialdiett får bo på et rom hvor de spiser medbrakt fôr eller vårt veterinærfôr som virker forebyggende mot slike plager. Katter som skal ha enerom av spesielle grunner blir også innlosjert her.

De av våre 4-bente gjester som må passe litt på vekta samles i “Pusurbua 1” hvor vi serverer lavkalorifôr i begrensede mengder. Våre eldre og roligere gjester kan få nye venner og finne fred og ro sammen i “Pusurbua 2”, mens de unge og aktive kan leke og ha det moro med lekekamerater i “Pusurbua 3”.

Alle katter som går løse har muligheten til å gå ut i luftegård både på dag- og nattestid (ved de kaldeste periodene om vinteren har vi selvfølgelig spesielle rutiner), og alle rom har på radio som underholdning hele døgnet.

Matrutiner

På alle fellesrom praktiserer vi felles servering av Royal Canin tørrfôr av ypperste kvalitet og friskt vann er alltid tilgjengelig. De som bor på enerom av ulike årsaker serveres selvfølgelig på rommet.

I tillegg serverer vi hver dag ulike smaksvarianter Royal Canin våtfôr, slik at selv den mest kresne katt finner noe for sin smak. Ønsker du å kjøpe med deg fôr ved avreise, har vi et spesialtilbud til deg som ønsker å prøve fôret vårt.

Ekstratjenester

Vi kan tilby endel tilleggstjenester for pusen din – noe som kan bestilles ved levering eller underveis i oppholdet. Se på egen side for ekstratjenester for informasjon og pris, eller ta kontakt med oss dersom din katt har spesielle ønsker eller vaner – så tilrettelegger vi oppholdet slik at katten trives best mulig!

I dyrebutikken vår fører vi alt fra kattebånd og katteleker til kattedoer og -sand, og trenger katten din nytt utstyr eller noe godt å kose seg med når den kommer hjem fra oss, kan vi gjøre dette klart til du skal hente. Kattegodteri kan også bestilles for servering under oppholdet, hvis du ønsker å skjemme bort katten din litt ekstra.

 

 

Blogg: Les om Gabriels første besøk på Skoger Dyrehotell!

IMG_7810