Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

VÅRE PRISER

 

Hotellopphold for katt

Vi ønsker velkommen for lange og korte overnattinger for katter i alle størrelser og aldre! I døgnprisen vår er alt katten trenger inkludert. Kvalitetsfôr fra Royal Canin, tilgang til de store fellesrommene og lufteområdene, stell og kos.

Pris per døgn: Kr. 220,-

 

 • Søskenrabatt:
  Har du flere dyr? For hver ekstra katt fra samme hjem gis 50% rabatt i grunnprisen.
 • Katter som må bo alene:
  Katter som av ulike årsaker må sitte i eget bur får et tillegg på kr 25,-
 • Tidlig levering og sen henting: 
  Ved levering i åpningstiden klokken 11-12 og henting i åpningstiden klokken 16-18 på hentedato regnes et halvt døgn ekstra.
 • Henting og levering utenfor åpningstider: 
  Våre åpningstider er tilpasset våre firbente gjesters rutiner, og for å skape så mye ro som mulig avtales henting og levering utenfor åpningstiden kun i spesialtilfeller. Det påløper et tillegg på kr 100,- ved henting innen klokken 19:00. Etter klokken 19:00 er det tillegg på ett ekstra døgn.
 • Medisinering: 
  Katter som skal ha medisinering i løpet av oppholdet betaler kr. 25,- per behandling for enkel medisinering, kr 100,- for komplisert medisinering. Alle medisiner må bli levert ferdig inndelt i dosett. Ved muligheten for valg av type medisin, ønskes det for katt helst flytende medisin.

I skolens ferier

I skolens sommerferie og på bevegelige helligdager (røde dager) har vi et tillegg på kr. 50,- per katt per døgn.
I andre skoleferier har vi et tillegg på kr. 30,- per døgn.

– I ferier med mye pågang som juleferien, påskeferien og sommerferien betales et depositum på kr. 250,- for hver påbegynte uke for å reservere plassen. Depositumet trekkes av beløpet ved betaling av oppholdet. Innbetalt depositum tilbakebetales kun ved avbestilling innen en måned før oppholdet.

Avbestillingsregler

1. I høysesong, dvs ferier og helligdager, betaler man for det som er bestilt og reservert om ikke plassen avbestilles innen 1 uke før oppholdet starter. I de feriene der det er mest pågang (jul-, påske- og sommerferien) skal det også innbetales et depositum på kr 250,- pr påbegynt uke og dette refunderes ikke om man avbestiller senere enn 1 mnd innen oppholdet starter.

2. Utenfor høysesong betaler man for det oppholdet som er avtalt ved innlevering om katten hentes tidligere.
I spesielle tilfeller der det er usikkert når man henter (sykdom etc) er vi selvfølgelig fleksible og inngår spesialavtaler, men dette må være avklart senest ved innlevering slik at vi får planlagt bemanningen ift belegget på hotellet.