Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Kennel Skogerbygda

De 2-bente bak Kennel Skogerbygda

 

De 2-bente bak kennel Skogerbygda er Marianne Henriksen og Carina Skavlan Myhre.

Vi er svigermor og svigerdatter – og driver oppdrettet av dvergschnauzer og portugisisk vannhund som en hobby og lidenskap sammen. På vår gård i den vakre Skogerbygda like utenfor Drammen har vi bodd sammen med vår store 2- og 4-bente flokk i mange år. Nylig flyttet Carina og familien ut fra gården og inn i en tomannsbolig i Klevjerhagen, kun noen minutter unna gården, men vi sees fortsatt ofte både for hverdag og i jobbsammenheng.

På gården driver vi også Skoger Dyrehotell, hvor vi er heldige å få masse besøk av 4-bente hotellgjester, barnehagebarn, frisørgjester og kursgjester. Hunder, katter og smådyr er en stor del av livet vårt – og vi brenner for å gi de 4-bente vennene våre en aktiv, sosial og trygg hverdag.

IMG_1868_FotorMarianne Henriksen

Marianne er siviløkonom, autorisert regnskapsfører og utdannet hundeinstruktør. I 2004 startet hun Skoger Dyrehotell på familiegården i Sande, og siden har hun drevet gården med høyt fokus på dyrenes behov for sosialisering, aktivisering og sosial omgang med likesinnede artsfrender i et trygt miljø. Dyrehotellet er i dag et sted hvor hunder og hundeeiere kan møtes, og vi har egne avdelinger for hotell, hundebarnehage, spa- og velværeavdeling med hundefrisør, kursavdeling og dyrebutikk. Marianne har også tatt utdanning innen etologi på dyr og hundemassasje, noe som de 4-bente vennene våre kan nyte godt av :)
Marianne har i tillegg til de to yngste barna, Martin og Emilie, en stor 4-bent flokk boende sammen med seg i sin halvdel av huset. Hun har lagt sin elsk på den herlige sjarmen til portisene, og har eldstemor Densa på 8 år, Dora på 4 år, Teo på 3 år og Anna på 1 år. Dvergschnauzerne Lita og Aurora er med på sprell og fanteri – og både passer på gården og sørger for at alle som kommer innom blir hilst på på en ålreit måte :)

62673_10151934304145166_1770224556_n

Carina Skavlan Myhre

Carina flyttet til Sande og familiegården i 2006, og er forlovet og samboer med Mariannes eldste sønn, Kristoffer. De har barna Theodor og Hedda som har stor glede av å være sammen med hundene :) Sammen har de dvergschnauzerne som en stor lidenskap, og sammen med seg hjemme bor nå eldstetispa Lea på 9 år, Juli på 8 år og Nani på 7 år.
Carina har en bachelor i økonomi og administrasjon fra BI, i tillegg til at hun er utdannet hundeinstruktør fra Oslo Hundeskole. Hun jobber fulltid på gården som prosjekt- og markedsansvarlig, samt at hun er hundefrisør og friserer alle slags raser. Carina er aktivt engasjert i utstillingssporten med hundene, og i tillegg til å ta med dvergschnauzerne og portisene rundt omkring i landet for å vise seg frem, holder hun utstillingskurs for ivrige utstillingslystne her på Skoger Dyrehotell.