Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Glede og trivsel
for 2- og 4-bente på Skoger Dyrehotell

Skoger Dyrehotell skal være et godt sted å være for de 4-bente gjestene våre, for eierne deres og for oss 2-bente “trivselsansvarlige” som jobber her. Mottoet har vært ved oss i mange år og er godt forankret i det som skjer her og alle de aktivitetene vi gjør med dyrene, og hvordan vi har det med hverandre og med alle gjestene våre.

Vi har over 25 års erfaring og har i løpet av alle disse årene lært, erfart og ervervet oss en hel del kunnskap om hvordan vi på best mulig måte skal ta vare på de 4-bente gjestene vi er så heldige å få besøk av her på gården, samt de gode og snille eierne deres som gir oss den store tilliten.

Vi er selv alle dyreeiere og vet at hunden, katten, kaninen, gnageren og fuglen man har boende hjemme blir et tett og nært familiemedlem – og vi ser på oppgaven med å ta vare på dem med den største viktighet!

På så god som mulig måte vil vi prøve å gjøre alle dyreeierne trygge på den gøyale, trygge og gode basen vi er for dyrene deres gjennom regelmessig kontakt, bilder og en god kommunikasjon – slik at man kan slappe av uten å bekymre seg hvis man reiser bort på ferie uten sin 4-bente bestevenn.

Mangfold i tilbud og tilrettelegging

Siden alle dyr er ulike med forskjellige behov og erfaringer før de kommer hit, har vi i løpet av alle årene vi har holdt på utformet et mangfold i hotelloppholdene vi kan skreddersy til gjestene våre. Gjennom kartlegging med eier og en bli-kjent-prosess med dyrene bestemmer vi oss for hvilke opplegg som passer den enkelte, og om det må tilrettelegges noe for spesielle behov. Vi tilbringer mye tid med dyrene i løpet av oppholdet og vurderer kontinuerlig om det er opplegg i oppholdet som må forandres for at den enkelte skal trives på en best mulig måte.

BLI-KJENT-PROSESS

De fleste hunder har godt av å besøke oss i forkant av et opphold for å bli kjent med oss 2-bente som jobber her og stedet vårt. Det gjør det lettere for dem å komme tilbake på hotellopphold for første gang; vi opplever at de slår seg raskere til ro og vi kan bedre tilrettelegge oppholdet før de kommer. Bli-kjent-prosessen kan være alt fra et besøk med eierne, noen få timer til en hel dag i barnehagen, eller et kort opphold en natt for å prøve fasilitetene.  

ULIKE AVDELINGER

Siden vi har flere forskjellige avdelinger, adskilte rom og utforminger, har vi muligheten til å dele de 4-bente gjestene våre inn på rom i avdelinger etter for eksempel alder, aktivitetsnivå og romkamerater. Eldre hunder som er vant til en roligere hverdag hjemme trenger for eksempel noe annet enn det en aktiv liten valp på et halvt år. Ved å dele inn i avdelinger, har vi mulighet til å skjerme de som trenger det – og gjøre hverdagen mer aktiv for andre igjen.

ROM- OG LEKEKAMERATER

Kommer!

SMÅHUNDSUITEN

Kommer!

Teamet vårt

Vi er en stor, dyrekjær gjeng som setter stor pris på å ha muligheten til å jobbe med det vi gjør. Vi gjør alt i vår oppgave for å gjøre hverdagen god for gjestene våre, og med alle våre egenskaper og interesser er vi en samlet – men mangfoldig – gjeng som kan bidra til at både 2- og 4-bente har det bra her på gården.

Marianne

Carina

Emilie

Ruben

Reda

Katia

Maja

Kari Camilla

Serine

Henriette

Ronny

Mikkel