Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

DAGLIG LEDER

Marianne Henriksen

Marianne er daglig leder og grunnlegger av Dyresenteret i Skoger. Hun startet familiebedriften på familiegården etter å ha drevet egen (menneske)barnehage i Lier. Det som da het “Skoger Hundepensjonat” hadde plass til kun 10 hunder og etterhvert noen få katter. Nå etter over 25 år med lidenskap og høyt engasjement i bransjen har vi vokst og utviklet oss til et noe større og omfangsrikt dyresenter, men den viktige nære og individbaserte omsorgen for både dyr og eierne deres er en av grunnpilarene i vår bedrift. Marianne har høyt fokus på trygg og god, nær kontakt med de som kommer på besøk til oss, og det skinner igjennom i alt hun har lært bort til resten av den 2-bente gjengen du treffer på dyresenteret.

Marianne bor på gården sammen med sin 2- og 4-bente familie og er lidenskapelig opptatt av at dyrene skal ha det godt. Marianne er utdannet hundeinstruktør og har gått utdanning innen hundemassasje og på etologi (atferd) på hund og katt.

Sammen med svigerdatter Carina driver Marianne også kennel Skogerbygda med oppdrett av dvergschnauzer og portugisisk vannhund, og hun har selv de 4 portisene Densa, Dora, Teo og Anna og dvergschnauzerjentene Aurora og Lita boende sammen med seg. I tillegg har hun kattene Fløtepus og Skogerpusen Mikkel som gjør en strålende jobb med å holde gården musefri.