Om vår hundelufting og hjemmetjenester

Er hunden din alene hjemme på dagtid? Trenger du hjelp til å gå tur med den – eller ønsker du at den får litt sosialt samvær med andre likesinnede 4-bente venner?

Vi hjelper deg med lufting av hunden imens du er på jobb! Vi henter hunden hjemme hos deg og tar med hunden ut på tur enten alene eller sammen med andre hunder – vi skreddersyr etter hva som passer best for deg og din hund.

Vi har over 20 års erfaring med pass og stell av andres hunder og har drevet hundebarnehage i nesten like mange år. Fra 2016 startet vi opp med egen virksomhet med hjemmebaserte tjenester for hunder og hundeeiere.

Vi har også mulighet til å hjelpe til med andre tjenester hjemme hos deg, være seg om hunden trenger et bad og litt pelsstell, om den trenger litt trening, hjemkjøring av fôr og utstyr fra dyrebutikken vår, dyretaxi til/fra veterinær og mye annet. Du definerer ditt behov – vi ordner resten!

Om du ønsker at hunden din skal bli aktivisert hele dagen, har vi mulighet til å hente og bringe hunden til og fra hundebarnehagen vår, i tillegg til at det er muligheter for overnatting på hundehotellet dersom man har behov for det enkelte dager.