Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Oppussing og åpen dag på kattehotellet

Oppussing og åpen dag på kattehotellet

Vi har pusset opp sommerhusene våre og har gledet oss til å vise dem fram! I den anledning hadde vi besøksdag på kattehotellet søndag 4.juni, og det ble en fantastisk vellykket dag med mange interesserte katteelskere. Vi gjentar suksessen førstkommende søndag, 11.juni kl 12-15, for de som ikke hadde anledning helgen som var.

Vi er unikt opptatt av at gjestene våre skal trives og har derfor benyttet oss av det nyeste innen forskning på katteatferd i utformingen av både innredningen og uteplassene. Vår atferdsekspert Serine er hjemme igjen fra 3 års studier i Animal Science i England og står klar til å gi oss katteeiere masse nyttige råd om hvordan vi skal behandle katten vår best mulig og til å svare på spørsmål dere måtte ha i forhold til det å ha pusekatten på hotell.

Vi står klar i butikken med kaffe og masse morsomme nye leker om noen har lyst til å benytte anledningen til å shoppe litt. Utdeling av gratis kattemat fra Royal Canin. Håper å se dere! Fint om vi får en tilbakemelding enten her ved å trykke skal på arrangementet på Facebook, eller du kan ringe oss på 33770822 for mer informasjon og påmelding. Velkommen!