Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

TRIVSELSANSVARLIG
KATTEEKSPERT

Serine Hansen

Serine er katteeksperten vår og lidenskapelig opptatt av at de skal ha en så god som mulig hverdag. Vi er stolte over å ha en så flink og kompetent ung dame med på laget vårt, og vet vi kan tilby pusegjestene våre det beste med hjelp av det nyeste av forskning innen katteatferd- og trivsel på hotell. 

Serine er oppvokst med katt og var på videregående skole ett år som utvekslingsstudent i California. Der bodde hun hos en veterinær med 19 dyr, alt fra fisker og ulike typer fugler, til rotter, kaniner, hunder og katter. I tillegg til skole og å hjelpe til med fuglene og dyra hjemme, jobbet hun som frivillig på et dyreshelter og lærte mye om atferd. Hennes oppgave var å sosialisere kattene som bodde på senteret så de kunne få nye hjem. Nå har hun fullført en 3-årig bachelor ved Writtle College i England, og har med seg mye god kunnskap inn i arbeidet her på dyresenteret. Bacheloroppgaven sin skrev hun om kattehotellet vårt og hvordan man kan utforme kattehusene slik at de bidrar til et godt miljø for gjestene våre. Til sommeren 2017 pusset vi opp inne- og uteområdene våre på kattehotellet og er stolte over å kunne tilby kattelokaler som er innredet etter det nyeste innen forskning på katteatferd.

Serine har i kombinasjon med utdanningen sin tilbragt flere måneder i året på arbeid som frivillig på dyrereservat i Sør-Afrika, senest i sept/nov-2018 sammen med Emilie. Hun følger drømmene sine som ingen andre kan, og er lidenskapelig opptatt av at de 4-bente skal ha en god tilværelse. 

E-POST

serine@dyresenteretiskoger.no