Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Siste nytt

5. april 2020

Åpningstider i påsken

Vi holder åpent i påsken, men har begrensede åpningstider for inn- og utlevering av dyr.  Ønsker du en dag med aktiviteter, lek og moro for hunden, er hundebarnehagen et morsomt alternativ. Hotellet er åpent for korte og lange overnattinger, med påskegodis og lekekamerater som normalt :) 

Mandag – onsdag:
Innlevering hundebarnehage kl. 8-9 eller 11-12
Inn- og utsjekk hotell kl 11-12 og 16-18 

Torsdag – mandag: 
Inn- og utlevering på tidspunkt etter avtale. 

13.mars 2020

Informasjon vedrørende Corona

Situasjonen i landet og verden over er usikker, og som bedrift er vi opptatt av å ta vårt ansvar i forebygging av eventuell smitte, samtidig som vi ønsker å være der for kundene og gjestene våre.

Vi har igangsatt tiltak for å forhindre at vi er årsak til å spre eventuell smitte. Dette innebærer blant annet andre rutiner ved innlevering og henting fra hotell og hundebarnehage, der dette kan skje uten direkte kontakt med oss.

Det er nye rutiner vedrørende medbragt utstyr som halsbånd og seler, og vi vasker, desinfiserer og gjør det vi kan for å opprettholde et trygt miljø her på gården. Siden vi er en liten bedrift med få ansatte, er vi sårbare og ber om at våre kunder følger FHIs retningslinjer for hygiene og vask.

Hunder i familier som er satt i karantene, må nok dessverre i denne perioden holde seg hjemme fra barnehagen. Ellers holder vi åpent som vanlig. Er dere hjemme med barna og trenger litt avlastning, er dette en fin måte å få aktivisert hunden på dagtid. 

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du lurer på noe.

23.september 2019

Nominert til Rauseste Sjef

Marianne er nominert i NAV og Næringsforeningen i Drammensregionens kåring av “Rauseste Sjef”, noe vi er både stolte og ydmyke av. Marianne er lidenskapelig opptatt av at alle på 2- og 4 ben skal ha det fint, noe som lyser gjennom i alt som skjer på gården; Hvordan våre medarbeidere er en del av teamet, hvordan vi behandler dyrene og eierne vi er så heldige å få bli kjent med, og hvordan vi er mot hverandre. Man kan stemme på henne via lenken nedenfor.

“Fine, dyktige kollegaene mine og alle dere trofaste og gode kunder. Jeg er stolt av nominasjonen til Rauseste sjef – UNG. Det er mange, mange år siden jeg valgte å følge min drøm og starte Skoger Dyrehotell. Her har vi jobbet godt sammen, utviklet og forbedret oss år etter år. Vi startet tidlig med å lage rutiner for å sikre at våre dyrevenner blir ivaretatt på alle måter. De sover godt, leker fint, lærer og utvikler sunne sosiale ferdigheter. Jeg hadde ikke klart dette uten dere. Det var en selvfølge for meg å velge med meg gode, engasjerte og dyrekjærlige kollegaer; helt uavhengig av utdannelse, livserfaring og alder. For meg er dette noe vi nå kanskje vinner en pris for sammen og det er jeg ydmyk og stolt av. Takk alle sammen for at dere gir oss din stemme!

– Marianne”

STEM HER
20.september 2019

Høstens kurs

Vi har satt dato og tidspunkt for pelsstell- og håndteringskurs med Carina, noe som pleier å være en populær hendelse. Torsdag 10.oktober kl. 18-21 er det innføring i håndtering og generell pelspleie, og lørdag 12.oktober kl. 9-15 er det full dag med pelsstell med egen hund. Du kan velge å melde deg på kun én av dagene, men det anbefales å delta på begge to – og du vil få en gratis utvalgt sjampo om du melder på begge. Det er begrenset med plasser, så førstemann til mølla! :) 

PELSSTELL- OG HÅNDTERINSGSKURS


På grunnlag av sykdomsutbrudd i Norge og anbefalinger fra Mattilsynet, valgte vi i september å avlyse og utsette oppstarten av valpekurs, grunnkurs, gøy med hund og sporkurs. Vi kommer nærmere tilbake med eventuell ny oppstartsdato når det blir klart! 

12.august 2019

Nye priser på dyrehotellet

Vi informerer om at det vil fra den 19.august 2019 gjelde nye priser på hotellopphold for hund og katt her på Skoger. Vi justerer også søskenrabatten man får for hund nr 2 og videre fra 25% til 50%.

Nye priser vil være:
Hotell hund 1 døgn kr 395,-
Hotell katt 1 døgn kr 190,-

Søskenrabatt:
For hund nr 2 og fler: 1 døgn kr 197,5,-
For katt nr 2 og fler: 1 døgn kr 95,-

PRISER HOTELL HUNDPRISER HOTELL KATT

Les våre tidligere nyheter

Vi har oppdatert nyhetssiden!

Du får derfor bare opp de nyeste innleggene. Er du interessert i å lese våre tidligere nyheter, kan du følge linken nedenfor.

LES MER