Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Om smådyrhotellet

Litt om oss ..

Skoger Dyrehotell ble startet i 1993 og eies og drives av Marianne Henriksen, som selv er hundeinstruktør og har lang erfaring med både hund og katt. Marianne bor selv på gården sammen med sine to- og firbente.

I 2013 har vi 20års-jubileum (!) – og etter å ha holdt på i så mange år, har vi mange faste firbente gjester, samtidig som vi stadig får flere.

 

Vi holder til på et koselig gårdsbruk rett utenfor Drammen i offentlig godkjente lokaler, og vi har masse plass – både ute og inne!

“Offentlig  godkjente, hva vil det si?”

Det at vi er offentlig godkjente betyr at vi underligger strenge krav i forhold til både helsemyndighetene, mattilsynet og bygningsmyndighetene. Dette bidrar til at du som kunde kan være sikker på at dyret ditt vil få det trygt hos oss.

Smådyrhotellet

Etter å ha etablert en velfungerende katteavdeling på dyrehotellet, tok vi etter hvert også imot enkelte kaniner, gnagere og fugler – da gjerne i forbindelse med at man hadde en hund eller katt også på hotellet.

Smådyravdelingen ble oppgradert i 2006 samtidig som katteavdelingen, da vi bygde et eget tun for de minste dyrene nedenfor kontoret vårt. Kaniner, gnagere og fugler har et eget hus som de bor sammen i – med tilhørende luftegårder hvor de største kan få løpe fritt, nyte sol og friskluft på deilige sommerdager.

Konsept

Vi legger stor vekt på den individuelle behandlingen hvert enkelt individ skal få – og tilpasser hotelloppholdene etter hva de forskjellige artene trives med. Smådyrene bor i egne bur i det samme huset, og får derfor “naboer” på 4 ben som gir selskap og hygge. Er det fint vær ute, har vi egne innhegninger hvor de kan få strekke på bena og nyte deilig friskt gress.

Vi har trivselsansvarlige som har god erfaring med smådyr i alle varianter, og derfor godt grunnlag til å tilrettelegge dersom vi merker at enkelte gjester har spesielle behov. Så fremt dyrene ønsker det selv, blir de håndtert daglig av oss 2-bente – være seg en tur på fanget eller litt ekstra hygge i buret hvor de føler seg trygge.

For kaniner og marsvin som liker å være ute, så har vi fine 2etasjes utebur hvor de kan nyte sommerdagene lenge og få med seg alt som skjer på tunet.

For smådyr som trenger pass over lengre opphold, kan vi være behjelpelige med å finne et tilbud som er passende for den enkelte.

Du definerer ditt behov – vi ordner resten!