Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

VÅRE PRISER

Hotellopphold for smådyr og fugl

Vi ønsker velkommen for lange og korte overnattinger for kaniner, gnagere, fugler og andre smådyr i alle størrelser og aldre :) Døgnprisen vår er inkludert kvalitetsfôr fra Oxbow og andre kvalitetsmerker for de ulike dyreslagene, høy, tilgang til lufteområdene, stell og kos. Vi forutsetter at dyrene får med seg sine egne bur hjemmefra, slik at de får bo i kjente omgivelser.

Smågnagere per døgn: Kr 100,-

Kanin per døgn: Kr 150,-

Liten fugl per døgn: Kr. 100,-

Stor fugl per døgn: Kr 150,-

 

 • Søskenrabatt:
  Har du flere dyr? For hvert ekstra dyr/fugl fra samme hjem i samme bur gis 50% rabatt i grunnprisen.
 • Tidlig levering og sen henting:
  Ved tidlig levering og sen henting regnes 1/2 døgn ekstra.
 • Leie av bur: 
  Dersom det ikke er mulig å medbringe eget bur, er det mulig å leie bur av oss. Pris per døgn for burleie er kr. 50,-
 • Henting og levering utenfor åpningstider: 
  Våre åpningstider er tilpasset våre firbente gjesters rutiner, og for å skape så mye ro som mulig avtales henting og levering utenfor åpningstiden kun i spesialtilfeller. Det påløper et tillegg på kr 100,- ved henting innen klokken 19:00. Etter klokken 19:00 er det tillegg på ett ekstra døgn.
 • Medisinering: 
  Dyr som skal ha medisinering i løpet av oppholdet betaler kr. 25,- per behandling for enkel medisinering, kr 100,- for komplisert medisinering. Alle medisiner skal leveres ferdig inndelt i dosett. Ved muligheten for valg av type medisin, ønskes det for smådyr helst flytende medisin.

I skolens ferier

I skolens sommerferie og på bevegelige helligdager (røde dager) har vi et tillegg på kr. 50,- per dyr/fugl per døgn.
I andre skoleferier har vi et tillegg på kr. 30,- per døgn.

– I ferier med mye pågang som juleferien, påskeferien og sommerferien betales et depositum på kr. 250,- for hver påbegynte uke for å reservere plassen. Depositumet trekkes av beløpet ved betaling av oppholdet. Innbetalt depositum tilbakebetales kun ved avbestilling innen en måned før oppholdet.

Avbestillingsregler

1. I høysesong, dvs ferier og helligdager, betaler man for det som er bestilt og reservert om ikke plassen avbestilles innen 1 uke før oppholdet starter. I de feriene der det er mest pågang (jul-, påske- og sommerferien) skal det også innbetales et depositum på kr 250,- pr påbegynt uke og dette refunderes ikke om man avbestiller senere enn 1 mnd innen oppholdet starter.

2. Utenfor høysesong betaler man for det oppholdet som er avtalt ved innlevering om dyr/fugl hentes tidligere.
I spesielle tilfeller der det er usikkert når man henter (sykdom etc) er vi selvfølgelig fleksible og inngår spesialavtaler, men dette må være avklart senest ved innlevering slik at vi får planlagt bemanningen ift belegget på hotellet.