Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Sommer kommer, sommer kommer, sol og regn og latter og sang! :)

Sommer kommer, sommer kommer, sol og regn og latter og sang! :)

Juni og sommeren er kommet!

Sommeren er kommet for fullt og vi storkoser oss med lange, varme dager her i vakre Skogerbygda! :) Forbereder oss på storinnrykk til ferien, og listene har begynt å fylle seg opp – særlig for hannhunder! Sommeren ser ut til å bli like god og travel som vi er vant med, gleder oss til å få besøk av mange gamle og nye gjester!

Hvis du ennå ikke har bestilt plass, anbefaler vi deg å slå på tråden for å høre om det fortsatt er ledig for hunden/katten eller smådyret ditt. Vi har fortsatt ledige plasser for tisper i alle størrelser, svært sosiale små hannhunder, katter og kaniner/gnagere/fugler! :)

I den siste tiden har vi hatt mange lærevillige og søte arbeidsukejenter og jobbskyggejenter på besøk på gården. De har fått være med på ulike arbeidsoppgaver sammen med dyrene og hatt morsomme dager med oss!

Stor arbeidsflokk om dagen! Marianne og jentene koser seg med felles lunsj i finværet :)

Vi har ellers store forhåpninger om at det vokser valper inne i magen til Aurora! Hun var på date med en kjekk kar fra Trondheim for en måned siden, og magen begynner å stramme seg. Krysser fingrene for at det er noen småbarter som blir født på gården i midten av juli! Holder dere oppdatert med utviklingen og kommer selvfølgelig til å poste maaaasse bilder av de små når de kommer! Her er et lite bilde av Aurora og hennes mamma, Lea, som er veldig glad i hverandre! ..Skulle tro det var Aurora med gravidmagen til høyre, men Lea sier hun bare har “kraftig benbygning”… Hihi!

Aurora og mamma Lea :)

I starten av måneden hadde vi vår faste VALPEFEST, og juni viste seg fra sin beste side med sol og vindstille vær! :) Vi hadde besøk av noen herlige småtasser som fikk leke ifra seg med nye venner, lære hverandre og seg selv å kjenne! Vi var alle gode og slitne når dagen var omme :)

Legger med et lite album med bilder fra valpefesten. Litt portisherjing dominerer i bildeflyten, da det var tre kullsøstre som hadde stor gjensynsglede og lekte masse! Kos dere med bildene!