Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Sommeren er på hell!

Sommeren er på hell!

Tanker om sommerferien 2013

Vi på Skoger har hatt en helt fantastisk sommer sammen med mange nye og gamle 4-bente venner og deres 2-bente familier. Nå tømmes avdelingene litt mer for hver dag som går, de 4-bente barnehagebarna kommer tilbake fra sommerferie og vi blir litt færre 2-bente trivselsansvarlige og trivselsagenter som er på jobb samtidig.

Anders og Chilli har blitt bestekompiser i sommer, og her får Anders en skikkelig god nuss :D

Med en rekordvarm og deilig juli har vi hatt mange flotte dager, lange dager ute med lekegrupper i løpegårdene, badeturer på skogen og late dager i Pusurtunet for kattene som har kula’n helt.

August er også en måned hvor vi priser oss heldige med mange feriegjester, og vi satser på at vi får beholde godværet litt lengre utover måneden og høsten – så vi kan nyte gårdslivet som best vi kan.

Håper alle våre 2- og 4-bente venner har hatt en deilig og varm sommer sammen, vi gleder oss til å se mange av dere fremover mot høsten, samt bli kjent med mange av dere nye som kommer til oss for første gang!

Ei ekte skogerjente ofrer alt for dyras trivsel, her er det Silje som ligger rett ut og blir “overfalt” av Lussi og Jasper :)

Hva skjer fremover?

Kursoppstart:

Nå som sommeren straks er over, er vi klare til å sette igang med nye kurs for 2- og 4-bente. Oppstart av nye valpekurs, grunnkurs og gøy med hund-kurs 21.august. Informasjon og påmelding kan skje på telefon 33770822 / 90604715.

Arrangementer:

Ekstra valpefest og sommermarked lørdag 17.august kl. 12-14!
Lørdagen før skolestart arrangerer vi et valpetreff før valpekurset starter onsdagen etter. Vi informerer om kurset og tar imot påmeldinger til kurs. Vi gleder vi oss til å treffe gamle kjente og nye valper på valpefesten som starter kl 1200. Vafler og kaffe serveres de 2-bente, mens de 4-bente leker og koser seg sammen :) Åpent for alle valper fram til kjønnsmoden alder. Obs! Timestilbud ii butikken med masse gode tilbud på hundefor, utstyr og leker!

Aktiviteter på hotellet og i barnehagen:

Skogdag for hotellgjester og barnehagen onsdag 7.august! Vi pakker sekken og drar opp til Røysjø hvor vi tilbringer dagen med lek, moro og bading for de som har lyst :) Påmelding senest dagen i forveien på tlf. 33770822 / 90604715. Kr. 300,-

Ut i det blå – kosetur for de minste hundene. Vi pakker sekken med hundegodis og rusler på kosetur med de minste hundene på hotellet og i barnehagen. Piknik i det grønne med godis og masse lek og kos. Kr 300,- husk påmelding :)

I farta!!