Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Hundefrisør

I vår spa- og velværeavdeling kan hunden din nyte godt av alt fra enkle tjenester som kloklipping og ørerens – til fulle spadager med bad, børst og klipp etterfulgt av deilig hundemassasje. Alle våre tilbud kan kombineres med en dag i hundebarnehagen eller overnatting på dyrehotellet.

Våre hundefrisører er lidenskapelig opptatte av dyras velvære og har høyt fokus på tillit og trivsel sammen inne i frisørsalongen. Les mer om våre hundefrisører her!

Slik foregår frisørtimen:

Siden vi har hundebarnehage og gode fasiliteter for lek og trivsel ute og inne, ønsker vi så godt det lar seg gjøre å ha besøk av hunden i flere timer enn selve stellet foregår. Dette fordi vi skal ha mulighet til å ta pauser i løpet av frisørtimen, så hunden kan få slappe av og få leke med andre hunder i barnehagen om det passer seg. Som regel foregår mottak av frisørgjester klokken 7-9 eller kl 11-12, hvor vi deretter enten ringer eier når stellet er ferdig eller hunden får være i barnehagen fram til eier henter mellom klokken 15-18. Vi avtaler individuelt med deg når du ringer for å booke time, så finner vi en løsning som passer deg og hunden din.

Vi erfarer at de fleste hunder slapper mer av når de får være alene sammen med hundefrisøren uten eier tilstede, men under spesielle omstendigheter er det selvfølgelig mulig å være med under stellet.

Våre tjenester og priser

Videre kan du lese om alle våre tilbud i spa- og velværeavdelingen. Prisene er veiledende og forutsetter at pelsen er relativt velstelt og hunden grei å håndtere. Har du spesielle ønsker, tilrettelegger vi etter hva du ønsker. Ved mottak hos frisøren blir vi enige om ønsket klipp, vi går gjennom pelsen og vurderer eventuelt ekstraarbeid på grunn av floker, og du kan du se eksempelbilder av ulike frisyrer og detaljarbeid.

BADEPAKKE

– Bad, føn og børst –

KLIPPEPAKKE

– Bad, føn, børst og klipp –

POTE-, KLO- OG ØRESTELL

– Poteklipp, potemassasje, kloklipp og fil, ørenapp/klipp, ørerens –

HOS HUNDEMASSØREN

– Massasje og stretching –