Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Aktuelt vedrørende Coronaviruset

Vi holder åpent og hjelper deg i situasjoner med behov for hotell, barnehage og stell. Les mer på siden om hvordan vi tar ansvar og følger retningslinjer rundt smitteforebygging, samt hvilke tilbud vi har til deg som er i karantene, og for deg som vil ha hjelp til å aktivisere hunden.

PÅ TIDE MED LITT PELSSTELL?

Selvfølgelig
fortjener hunden din 
å bli skjemt bort litt!

Enten du har en korthåret jakthund, en langpelset utstillingshund eller en familiehund som skal ha en praktisk frisyre for hverdagslivet, er det godt å komme på besøk i spa- og velværeavdelingen på Skoger for litt egenpleie. Vi bader, føner, børster og klipper alle raser, og vi legger mye vekt på trivselen til de 4-bente bestevennene våre imens vi gjør det.

BOOK TIME I SPA- OG VELVÆREAVDELINGEN

ET BESØK I SPA- OG VELVÆREAVDELINGEN

I vår spa- og velværeavdeling kan hunden din nyte godt av alt fra enkle tjenester som kloklipping og ørerens – til fulle spadager med bad, børst og klipp etterfulgt av deilig hundemassasje. Alle våre tilbud kan kombineres med en dag i hundebarnehagen eller overnatting på dyrehotellet.

LES MER

TILLIT, RO OG TRYGGHET MED FRISØREN

Våre hundefrisører er lidenskapelig opptatte av dyras velvære og har høyt fokus på tillit og trivsel sammen inne i frisørsalongen. Ved å kunne tilby våre frisørgjester en dag i barnehagen kombinert med frisørbesøket, har vi mulighet til å gi hunden en pause i løpet av stellet og et mer begivenhetsrikt besøk. Ønsker du å hente hunden med en gang den er ferdigstelt eller bli med inn på selve friseringen, tilpasser vi selvfølgelig og finner en løsning som passer deg og din hund best. 

Tjenester vi tilbyr

Alle av frisørens tilbud kan kombineres med besøk i både barnehage og hotell, eller så leverer du hunden på Drop In-time til et avtalt tidspunkt og du kan enten vente til vi er ferdige eller for eksempel ta en tur til Drammen eller Sande. Vår omtanke for hunden og erfaring i det vi driver med skinner gjennom i tjenestene som utføres, og vi legger mye vekt på et gjensidig tillitsforhold mellom hund og hundefrisør. 

BADEPAKKE

Hunden bades med utvalgt kvalitetssjampo og eventuell balsam, blåses og fønes tørr før den børstes. Har hunden mye ull eller eventuelle floker, kan vi også fjerne dette. 

PRIS OG INFO

KLIPPEPAKKE

Hunden blir badet, fønet, børstet og klippet/trimmet. Vi tilpasser klippen etter eiers ønske eller så tett på typisk raseklipp som mulig. 

PRIS OG INFO

SMÅ PELSTJENESTER

Vi utfører små pelstjenester som kloklipp, poteklipp og ørestell på Drop In-timer eller kombinert med opphold. Du kan vente imens vi utfører stellet.

PRIS OG INFO

MASSASJE

En massasje eller stretching er godt for de fleste. Massasje øker blodsirkulasjonen, forbedrer ernæringen og får muskulaturen til å slappe av.

PRIS OG INFO

Disse møter du i spa- og velværeavdelingen vår

Carina

hundefrisør

Ansvarlig for frisøravdelingen og lidenskapelig opptatt av å lære hundene ro og tillit. Holder jevnlig pelsstell- og håndteringskurs, driver aktivt med utstilling og oppdrett av dvergschnauzere og portugisisk vannhund – og er spesialist på disse rasene. Carina er ansvarlig for hundefrisørskolen vår, hvor hun lærer opp nye, lovende hundefrisører i hvordan man skal behandle frisørgjestene sine på en god måte. 

Katia

hundefrisør

Katia har gått hundefrisørskole i Polen, og er en dyktig og detaljert frisør som bruker god tid på å gjøre et godt arbeid med frisørgjestene sine. Hun jobber rolig og omtenksomt med alle dyrene, og det er alltid fokus på hygge og velvære under frisørtimen.

Synes du
før- og etter-bilder
er like gøy som oss?

Hundefrisørene våre har en egen Facebookside hvor de jevnlig legger ut bilder av de flotte 4-bente besøkende i salongen sin. Følg oss gjerne!

DRAMMEN OG OMEGN HUNDEFRISØR PÅ FACEBOOK