Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Spesialtjenester

VI HJELPER DEG!

Du definerer ditt behov – vi ordner resten

I forbindelse med usikre, spesielle og i mange tilfeller krevende situasjoner og kriser, – kan det dukke opp behov for tjenester som er litt “utenom det vanlige”. Vårt største fokus her på dyresenteret er å kunne gjøre det vi kan for at våre 4-bente venner får en god hverdag, og at vi skal kunne hjelpe våre kunder på den måten det er behov for.

Har du ønsker utenom det som står listet opp nedenfor, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på e-post eller telefon for å få et spesielt tilbud tilpasset ditt behov. 

DØGNÅPENT

Mulighet for døgnåpent mottak av hunder og katter i spesielle situasjoner. 

KARANTENE

Vi henter og bringer, aktiviserer og bader hunden din før omgang med andre.

DYRETAXI

Dyretaxien står klar for henting og bringing av gjester fra nær og fjern. 

HJEMMETJENESTER

Hjemkjøring av fôr, utstyr, godbiter til hund og katt. 

Priser på spesialtjenester

Mange situasjoner er ulike, og i enkelte tilfeller er det behov for spesialtilpasning av våre tilbud. Ta i så fall kontakt på telefon eller e-post, så finner vi en løsning! 

DØGNÅPENT

Vi kan ta i mot og sende hjem hunden din etter avtale når som helst på døgnet, ifb. situasjoner som sykdom/karantene/isolasjon/beredskap. 

fra kr

300,-

KARANTENE

Hunden er velkommen i barnehagen eller på hotell, og vi gjør nødvendige tiltak for evt. smitte, som bad før omgang med andre likesinnede 4-bente. 

fra kr

300,-

DYRETAXI

Vi henter og bringer dyr hjemmefra, og tilpasser etter ditt behov. Er “huset” i karantene, må hunden kjøre alene – og prisen er derfor høyere. 

fra kr

300,-

HJEMMETJENESTER

Hjemkjøring og levering av alt av fôr, utstyr og godis til hunder og katter. 

fra kr

300,-