Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Aktuelt vedrørende Coronaviruset

Vi holder åpent og hjelper deg i situasjoner med behov for hotell, barnehage, kurs og stell. Les mer på siden om hvordan vi tar ansvar og følger retningslinjer rundt smitteforebygging, samt hvilke tilbud vi har til deg som er i karantene, og for deg som vil ha hjelp til å aktivisere hunden.

Bli et godt team med din 4-bente bestevenn! 

Team Skoger kurs og trening

Vi ønsker å skape gode team mellom hund og eier for å legge grunnlaget for et godt samarbeid i hverdagen. Våre hundeinstruktører legger vekt på positive treningsmetoder i sitt arbeid med hund; Hunden skal synes det er gøy å jobbe sammen med oss mot målene våre! 

VIKTIGE VERDIER

Vi ser på hundene som våre beste venner og som en stor del av vår familie og hverdag. Hunden skal kunne fungere i samspill med sin nærmeste familie, i samfunnet og gjerne sammen med andre dyr. Den skal være trygg på seg selv og trygg på omgivelsene, noe som gjør sosialisering og miljøtrening til viktige elementer i oppveksten. For at hunden skal fungere på best mulig måte på alle disse områdene, gitt de anleggene og forutsetningene den sitter med i seg selv, – må man bygge opp teamet mellom hund og eier på en god måte. Dette legger vi stor vekt på å hjelpe til med her i Team Skoger. 

TRENINGSMETODER

Vi bygger våre kurs på positive treningsmetoder, hvor vi oppmuntrer hunden til å synes det er gøy å trene med oss, slik at vi oppnår gode resultater i takt med et voksende samarbeid med hunden vår. 

Våre kurstilbud

Vi tilbyr en rekke hundekurs her på dyresenteret, i tillegg til at man kan booke seg time med en personlig trener på egen hånd eller man kan bli med på aktivitetskurs for eksempel i skogen. 

VALPEKURS

For både valp og eier er det viktig å få en god start på livet og samarbeidet sammen. Vi skaper gode team og legger vekt på sosialisering og miljøtrening. Felles valpeslipp med lek etter treningen. 

LES MER

HVERDAGSLYDIGHET

Hverdagslydighetskurset er for deg som har gått på valpekurs eller for deg som ikke har gått på kurs tidligere. Vi skaper gode vaner i hverdagen og fokuserer på et godt samarbeid. 

LES MER

GØY MED HUND

Har du lyst til å finne på noe gøy med hunden din? På Gøy med Hund-kurset er vi innom ulike hundesporter som spor, rallylydighet og agility. Passer for hunder og eiere i alle aldre og størrelser.

LES MER

TEMAKURS

Vi har ulike temakurs i løpet av året, etter årstid, etterspørsel og engasjement. Sporkurs, klikkerkurs, utstillingskurs, pelsstellkurs og kurs med møtetrening og å lære å gå pent i bånd. 

LES MER

PERSONLIG TRENER

Har du ikke mulighet til å følge et helt kurs, eller trenger du mer individuell hjelp til egne utfordringer? Våre instruktører tar privatkonsultasjoner og kan trene med og uten eier.

LES MER

TRENINGSGRUPPE

For deg som har lyst til å trene regelmessig med hunden din sammen med en instruktør, er treningsgruppa fin. Den tilpasses etter den enkeltes behov og ønsker til treningen. 

LES MER

Se aktuelle kurs på aktivitetskalenderen vår!

AKTIVITETSKALENDER

Våre instruktører

Marianne Henriksen

Tilbyr privatkonsultasjoner og finner løsninger på utfordringer hjemme. 

Bli mer kjent med Marianne!

Kari Camilla Hess

Holder valpekurs og temakurs, samt privattreninger en-til-en. 

Bli mer kjent med Kari Camilla!

Ronny N. Solbraa-Bay

Holder lydighetskurs og har gode løsninger for “problemhunden”.

Bli mer kjent med Ronny!

Carina Skavlan Myhre

Holder pelsstell- og håndteringskurs med fokus på hundens trivsel. 

Bli mer kjent med Carina!