TEAM SKOGER
HUNDEKURS OG TRENING

 

Sjekk ut vår AKTIVITETSKALENDER for aktuelle kurs og happenings!

Vår filosofi

Vi ønsker å skape gode team mellom hund og eier for å legge grunnlaget for et godt samarbeid i hverdagen sammen. Våre hundeinstruktører legger vekt på positive treningsmetoder i sitt arbeide med hund; hunden skal synes det er gøy å jobbe sammen med oss mot målene våre. Vi kan hjelpe til på de fleste områder – fra unge valper til eldre hunder, fra enkel hverdagslydighet, morsomme aktivitetskurs til problematferd. Fra høsten 2016 samarbeider vi med Nordby’s Hundesenter som tilbyr en rekke kurstilbud. Mange av kursene holdes på gården vår i Skoger, og Vegar & co er engasjerte og dyktige hundemennesker som finner gode løsninger for hund og eier. Vi vil selv fortsette med det populære Gøy med Hund-kurset vårt, hvor man kan prøve seg på ulike brukshundsporter, som spor og agility. Det kommer også egne temakurs i eksempel klikkertrening, spor og utstilling. Følg med på siden vår for informasjon om de ulike tilbudene våre, og følg link videre til Nordby’s hjemmeside for å se aktuelle kurs som kan passe deg og din hund.

Våre tilbud

Personlig trening og atferdskonsultasjon

Har du ikke mulighet eller tid til å følge et fullt kurs; eller trenger du mer individuell hjelp til egne utfordringer? Våre hundeinstruktører kan møte deg på dagtid og kveldstid for privatkonsultasjoner og legge opp en egen treningsplan; enten med deg som eier – eller vi trener med hunden imens du er på jobb – enten i kombinasjon med hundebarnehagen, eller vi henter hunden hjemme hos deg. Du definerer ditt behov – vi ordner resten!

Gøy med Hund-kurs

Gøy med Hund er et kurs som passer for hunder og eiere i alle aldre og størrelser. Her tar vi for oss mange ulike hundesporter og deltakerne får snuse litt på blant annet sport, agility, rallylydighet med mer. I tillegg er det et grunnleggende fokus på kontakt og samarbeid i bunn, og vi er innom basis hverdagslydighet for å kunne fungere sammen som et team på kurs og i hverdagen.

For eiere som ønsker å finne på noe gøy sammen med hunden sin er dette en fin måte å komme seg ut og aktivisere seg en gang i uken på! Har dere lyst til å prøve dere på en av hundesportene, men vet ikke helt hva som passer best for hunden eller dere, så kan man prøve seg litt på Gøy med Hund, for å se hva hunden har best anlegg for å fortsette med.

Siste kurskveld i juni er tirsdag 13.juni, kl 18-1930. Tema for kvelden er AGILITY, og det er mulig med Drop In for de som ønsker å bli med!

Sporkurs

Vi tar turen til marka for et dagskurs i spor. Vi pakker sekken og tilbringer dagen oppe i Røysjømarka sammen med de 4-bente. På sporkurset får du innføring og teori om spor, samt det blir mye praktisk trening i å legge spor i ulike vanskelighetsgrader tilpasset den enkelte ekvipasjen. Kurset er for valper, unghunder og voksne hunder.

Vi hadde en kjempefin dag i skogen i vår. Nytt sporkurs til høsten!

Aktuelle kurs på Skoger Dyrehotell v/ Nordbys Hundesenter

Følg DENNE linken for å se de ulike kursene som holdes på Skoger ved enhver tid, for informasjon og påmelding.

 

team_skoger_transparent-kopilogo