Team Skoger hundekurs og trening

Sjekk ut vår AKTIVITETSKALENDER for aktuelle kurs og happenings!

 

Vår filosofi

Vi ønsker å skape gode team mellom hund og eier for å legge grunnlaget for et godt samarbeid i hverdagen sammen. Våre hundeinstruktører legger vekt på positive treningsmetoder i sitt arbeid med hund; hunden skal synes det er gøy å jobbe sammen med oss mot målene våre. Vi kan hjelpe til på de fleste områder – fra unge valper til eldre hunder, fra enkel hverdagslydighet, morsomme aktivitetskurs til problematferd.

Våre kurstilbud i Team Skoger

Valpekurs

For både valp og eier er det viktig å få en god start på livet. Dette danner utgangspunktet for en trygg og trivelig hverdag, uansett om valpen kun skal være en familiehund eller om man har planer om å få en jakthund, utstillingshund, konkurransehund eller treningspartner. Les mer om kurset her!

Grunnkurs hverdagslydighet

Grunnkurset er for deg som har gått et valpekurs, eller for deg som har en eldre hund som ikke har gått på kurs tidligere. Vi skaper gode vaner i hverdagen og fokuserer på å lære hunden å samarbeide med eier. Les mer om kurset her!

Gøy med Hund

Har du lyst til å finne på noe gøy sammen med hunden din? På Gøy Med Hund-kurset er vi innom flere ulike hundesporter! Les mer om kurset her!

Utstillingskurs

Har du lyst til å ta med hunden din på utstilling? På handlerkurset får du både teoretisk innføring og mye praktisk ringtrening med instruktør. Les mer om kurset her!

Sporkurs

Å bruke nesen er noe alle hunder både kan og synes er gøy! Du får grunnleggende innføring i å legge spor, og vi tilbringer dagen i skogen med mye praktisk sporlegging. Les mer om kurset her!

Klikkerkurs

Klikkertrening er en morsom aktivitet for hund og eier! Du får innlæring i bruk av klikker som belønning og treningsmetode, og vi trener på å lære inn morsomme triks og apportering. Les mer om kurset her!

Personlig trening og atferdskonsultasjon

Har du ikke mulighet eller tid til å følge et fullt kurs; eller trenger du mer individuell hjelp til egne utfordringer? Les mer om kurset her!