Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Valpesommer

 

VALPESOMMER

 

Vi på Skoger elsker valper og ønsker at alle skal få et godt liv! Vi har mange års erfaring som oppdrettere og gjennom utdanning direkte rettet mot valpens atferd og utvikling, har vi tilegnet oss både erfaring og kunnskap som vi ønsker å dele videre med dere.

Sosialisering og miljøtrening

For å gi valpen en god start i livet er det viktig at den introduseres til nye ting, nye mennesker og andre hunder i et rolig og trygt tempo; under trygge omgivelser og forhold. De første ukene og månedene etter at valpen har flyttet hjem til eier er noen av de viktigste ukene og månedene i hundens liv, nettopp fordi det legger grunnlaget for hvordan valpen vil oppleve mye av det den vil møte i årene fremover.

Valpesommer

I 2017 lanserer vi begrepet og temaet “Valpesommer på Skoger”, som vi ønsker skal bidra til å hjelpe valper og deres eiere til å få en god hverdag sammen. Mange får seg ny valp om sommeren og har tid til å tilrettelegge, erfare og oppleve mye sammen med valpen sin. Her på Skoger kan vi tilby flere forskjellige valpeaktiviteter som skal bidra til en trygg, god og morsom utvikling av valpen din.

Oppstart og infokveld

Tirsdag 20.juni klokken 18-20 har vi kick-off på Valpesommer på Skoger, og vi inviterer da nybakte valpeeiere og vordende valpeeiere som venter valp i løpet av sommeren, til en infokveld med valpeslipp og lek. Vi har et begrenset antall plasser, så påmelding må skje enten på mail (skogerdyrehotell@online.no), på Facebook eller på telefon 33770822 / 90604715. Arrangementet er helt gratis og butikken er åpen for de som ønsker å kikke litt på valpeutstyr, snacks og fôr til valpen.

Aktiviteter i sommer

To dager i uka i sommer vil det bli temadager med valpeslipp og sosialisering. Tema for dagene er alt fra sosialisering og miljøtrening, tissetrening, tilvenning til ulike miljø som bilkjøring i bur/med sele, besøk hos hundefrisør, pelsstell og håndteringstrening. Man kan velge hvilke temadager man ønsker å delta på, eller om man kun blir med på valpeslipp og sosialisering.

Pris på temadager med valpesosialisering kr 300,-
Pris på kun valpesosialisering kr 100,-

Valpebarnehage

I hundebarnehagen har vi en egen avdeling for de minste valpene, hvor det fokuseres på trygg og god lek med likesinnede 4-bente venner, vi har hvilestunder og kosestunder og de har sin egen base. Valpene som går i barnehagen blir godt kjent med andre hunder fra tidlig alder og trygge på eget og andres hundespråk, og blir dermed godt rustet når de skal ut på livets store landevei og te seg blant andre hunder og mennesker. Det er også god trening for valpen å være alene uten mamma, pappa og familien, og de lærer seg at det er helt ok å være litt på egen hånd og får selvtillit på det.

Valpebarnehagen åpner kl 0700 og det er innlevering fram til kl 1200. Avhenting foregår mellom kl 1500-1800. Om du trenger pass kun noen få timer mens du gjør unna viktige ærend, er det selvfølgelig mulighet for det. Skal familien en tur til dyreparken eller på stranda en tur, og det er for varmt for hunden å ligge hjemme eller i bilen og vente, kan barnehagen være et godt alternativ hvor de får aktivisert og stimulert egne behov og får fine opplevelser imens familien gjør egne ting.

Drop In i barnehagen halv dag ( inntil 3,5 t ) kr 200,-
Drop In i barnehagen full dag ( 3,5t-9 t ) kr 295,-
Individuell aktivitet/trening kr 200,-
Klippekort med 6 klipp halv dag kr 1000,-
Klippekort med 6 klipp full dag kr 1500,-
Klippekort trening med 6 klipp kr 1000,-

Valpehotell

Sommeren 2017 åpner vi egen fløy på hundehotellet for de aller minste valpene, slik at det er mulig og trygt for familien å finne på noe en kveld eller natt uten å tenke på at valpen ikke får tilfredsstilt sine behov. På hundehotellet blir valpen innlosjert med likesinnet hund som passer inn med personlighet, behov og aktivitetsnivå. Vi går turer og leker i løpegård sammen, spiser frokost, lunsj og middag,  har hvilestunder og opplever nye spennende ting.

Valpehotellet kan kombineres med dager i valpebarnehagen og man får da 50% rabatt på overnattingen mellom to dager i valpebarnehagen.                                                                       Hotellpris kr 395,- per døgn (i sommerferien er det ferietillegg på kr 100,- per døgn i tillegg)

 

Ta kontakt med oss på telefon 33770822 / 90704715, på Facebook eller på mail (skogerdyrehotell@online.no) mer informasjon og påmelding. Vel møtt!