Våre åpningstider

Vi holder åpent for 4-bente gjester alle dager i hele året!
I ferier og på helligdager kan åpningstidene være annerledes.

Åpningstidene våre for inn- og utlevering av dyr er tilpasset dyrene som bor hos oss for å minske uønsket stress, og levering og henting utenfor åpningstidene avtales derfor kun i spesielle tilfeller.

 

Inn- og utlevering på hotell:

Alle dager kl 11-12 og 16-18

Inn- og utlevering i hundebarnehagen:

Mandag – fredag kl 7-9 og 15-18
Lørdag – søndag kl 8-9 og 16-18

Åpningstider i dyrebutikken:

Mandag – lørdag kl 8 – 18
Søndag kl 11 – 18

 

En liten påminnelse vedrørende våre åpningstider for inn- og utlevering av dyr

Dagene våre med gjestene starter tidlig og slutter sent, og har godt oppbygde rutiner og aktivitetsplaner for å sørge for at alle dyreslag og individer får den stimulien og roen som sørger for en god dag. Vi gjør derfor det vi kan for å tilbringe mest mulig tid med dem, og minner derfor om at vi har kjernetid i hundebarnehagen fra klokken 9 til 5. Innenfor dette tidsrommet har vi ulike aktiviteter inne og ute med de firbente gjestene våre, noe som betyr at man kan komme til stengt dør i tidsrommet fra klokken 9 til 11 og klokken 12 til 15. Vi vil selvfølgelig gjerne hjelpe dere om dere er på plass når vi selv ikke er på kontoret, ring oss på tlf. 90604715 / 33770822, så kommer vi så raskt vi kan.

Eiere som ønsker å levere hunder til hotellopphold før klokken 11, er velkommen til å komme fra klokken 7 i hundebarnehagen for deretter å sjekkes inn på hotellet fra ettermiddagen av!