Bergsgata 14, 3074 Sande i Vestfold
33770822 / 90604715
post@dyresenteretiskoger.no

Våre hundefrisører

Carina Skavlan Myhre

Carina har hatt ansvaret for hundefriseringen hos oss i mange år, og brenner lidenskapelig for at dyrene skal ha en god opplevelse under frisørbesøket, være trygge ved håndteringen og stole på henne. I tillegg til å bade, klippe, nappe og stelle frisørgjestene våre, holder hun regelmessige pelsstellkurs og kundekvelder for hvermannsen for å lære bort hvordan man på en god måte steller pelsen, klipper klør og holder hunden sunn og frisk mellom frisørbesøkene.

Carina driver selv oppdrett av dvergschnauzere og portugisisk vannhund og klipper også utstillingsklipp av disse rasene. Hun klipper og napper alle raser, og koser seg veldig med kvalitetstiden sammen med hver enkelt gjest inne i salongen – gjerne med rolig musikk eller en lydbok på høyttaleren, god stemning og mye godbiter.

 

Les en artikkel fra når nettmagasinet 3001.no besøkte oss under et pelsstellkurs, hvor Carina forklarer blant annet viktigheten av god håndteringstrening og trygge rammer rundt pelsstellet.

 

Reda Vat

Reda startet i lære hos Carina for mange år siden, og har etter iherdig interesse og lidenskap blitt en dyktig hundefrisør som bader, børster og klipper stort sett alle raser. Hun får lett tillit hos både hunder og katter, og bruker tid på å få god kontakt og gjøre pelsstellet til en trivelig kosestund.

 

Katia Alinek

Katia har gått hundefrisørskole i Polen, og er en dyktig og detaljert frisør som bruker god tid på å gjøre et godt arbeid med frisørgjestene sine. Hun jobber rolig og omtenksomt med alle dyrene, og det er alltid fokus på hygge og velvære under frisørtimen.